reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

dokladnie, i jak widzialam, jak sie ubieraja tam laski, to bylam gotowa naprawde eksperymentowac z ciuchami, ze stylem. tutaj, zeby zmienic styl, musze wydac kilka stow - buty, torebke, spodnie/spodnice, bluzke, sweter czy cos.. wszystko kilkadziesiat zlotych najmniej. a tam za grosze doslownie mozna sie totalnie 'makeover'.
Dokladnie. az mi czasami glupio ze tak "zwyklo" sie ubralam (ostatnio tak mam w ciazy :D ) i juz mam ochote szalec. Kocham Primark bo wlasnie wszystkie modowe nowosci masz w smiesznych wrecz cenach :)
odkad wyjechalam i to cale "bydło'' to coraz wiecej angielskich sklepow na polski rynek wchodzi :) wrezcie :-D :-D :-D

reklama
asiunia, why?? ja tam z jedzenia kupowalam tylko ciastka oreo, toblerone, skittlesy i inne tego typu zarcie, co moze byc z tym nie tak??

morgaine
, bierz fruta!!! zdecydowanie jest bardziej stilo :-) chociaz apple zywsze, takie dzieciece bardziej.. no ale nie wiem ;-) mi sie chyba bardziej widzi ta pycha truskawa :-D

nie moge uwierzyc, ze tu robie za eksperta od poscieli, a sama nie mam zadnej jeszcze :-D i tylko oczoplas mam w zamian.

no kurde aenye ja tez bylam za tym fruta pink ale...
obudzilam sie rano i mialam przed oczami apple mini mini!!!
i znowu nie wiem co wybrac
aaaaaa
gadalam wczoraj w nocy z M i...::DD::DD
powiedzial ze mam kupic i nie sprzedawac tej uszytej:D:D
sila argumentu;)

nie ma co, zone w ciazy trzeba rozpieszczac :-D

bierz ta, ktora podoba ci sie najbardziej. a najlepiej to radze ze dwa dni poczekac i zobaczysz, ktora faktycznie chcesz ;-)

aenye kurcze dziewczyno z nieba mi spadłaś :-D ja nie mam umiejętności dobierania kolorów, dodatków itp, a muszę 3 pokoje urządzić :-)może będziesz moją inspiracją cooo??;-)

31 marca odbieramy klucze:-)trzeba pomalować , umeblować sypialnie, pokój dla Oli i salon, w łazience są smętne kafelki(myślałam o jakiś naklejkach na nie). jak będę miała zdjęcia to pozwolę sobie odezwać się do Ciebie:-)

no tak stweirdzilam zejak bedzie pokoj pomalowany, zobacze jak to wyszlo i kupie w marcu po wyplacie. ta z nino ma materac i slodka jest ale ten apple jest taki czadowy:) musze jeszcze pare nocy sie z tym przespac i poogladac.
a Ty aenye widzialas na zywo fruta? i te petit cos tam?

ja tylko p'tites cocottes widzialam na zywca i ta mnie tak zachwycila ;-) innych na zywo nie ogladalam, tzn nawet nie szukalam (skupiona na zieleniach i turkusach ;-) )
pewnie, nie ma co szalec, przespij sie z tym na spokojnie :-)

lilou
, pewnie! ale w koncu wynajmujecie czy kupujecie wlasne? udalo sie z kredytem?

dziewczyny kupiłyście ochraniacz na materac? tzn. takie coś co się daje pod prześcieradło żeby nie zabrudzić materaca jakby się ulało czy coś...

Ja mam ochraniacz z motherhood coś takiego Wielorazowy CHŁONNY podkład na łóżeczko MOTHERHOOD (1445422910) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy można go prać i nie będzie na pewno szeleścił pod prześcieradełkiem, zdecydowanie nie chciałam ceratki

ale, ale! dziewczyny, czy myslalyscie o pewnej NIEZBEDNEJ rzeczy do lozeczka? :-D :-D :-D smieje sie, ale serio mowie. o takim czyms mowie:

Prześcieradło maskujące z FALBANKĄ 60x120 (1445164699) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

bez teo srasznie widac syf pod lozeczkiem i w ogole lozeczko traci na wygladzie. to mowie ja, stylistka poscielowa :-D

Mnie się to nie za bardzo podoba, a poza tym na razie i tak mam kołyskę i nie chcę żeby mi taka firanka wisiała u dołu... baldachim wystarczy, zresztą kołyska jest na kółkach i będzie często przewożona do salonu więc to nie ma dla mnie znaczenia czy coś pod nią widać

Z tych pościeli które pokazałaś to strasznie mi się podoba ptak cudak, jest śliczny :tak:

reklama
Do góry