reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Ja juz ostatnio nie chodzę do second handów, bo przez takie wyjścia mój mały ma już tyle ciuszków, że przez tydzień mogłabym go przebierać 6 razy dziennie i dopiero trzeba by było nastawić pranie, nie wiem kiedy on to zużyje...
Co tam, ważne że Ja mam dobrą zabawę przy zakupach hehehehe :-D
Może mąż mnie z domu nie wyrzuci :-D

reklama
Margola- gratulacje z zakupow.
Ja tez laktatora narazie nie kupuje. bedzie potrzeba to szybko sie kupi. Posciel jednak siostra zanalazla :( i ma mi dac, jak mi sie nie bedzie podobac to kupie material i dam tesciowej zeby uszyla. Oprocz poscieli siostra ma dac kolderke, przescieradla i koldre puchowa ale puchowa to za rok najszybciej sie przyda.
Z ubranek poluje na dodatki typu:
sukieneczka, spudniczka, jakas opaska, co prawda maz wczoraj stwierdzil ze nie lubi jak dzieci sie ubiera "noramalnie" no ale jak juz zobaczy sukieneczke to pewnie zmieni zdanie

no no, ja tez uważam że jak będzie potrzeba to chwila moment i sie kupi :) może dlatego tak myslę, że przy pierwszej nie był w ogóle potrzebny :)
mój M też pewnie niedługo zacznie się boczyć za te zakupy wszystkie :) wczoraj stwierdził że chyba juz tego wszystkiego wystarczy :0 a ja na to że gdzie?????????????? no haloooooooo!!!!!! jeszcze pajace i czapeczki i skarpeteczki i sukienusie też:) Nati nie nic nie martw, na pewno zmieni zdanie :)

Dzięki za odpowiedzi w sprawie wózka. :)

Ja kupiłam laktator ręczny Avent Isis, raczej na niego babki nie narzekają. ;)

tez go mam i nie narzekam :) napewno wygodnie jest kupic taki jakie ma sie butelki (lub ma sie zamiar kupic)...my dostalismy tez sterylizator do butelek Avent jak mlody sie urodzil wiec cala reszte juz kupilam z Aventu...

mi właśnie najbardziej podobają się takie ciuszki typowo niemowlęce: śpioszki, pajacyki. Sukienki, spodenki już niekoniecznie. Ciekawe, do jakiego wieku dziecko może nosić te niemowlęce :p

wlasnie z ciekawosci wzielam album corki zeby zobaczyc jak ja ubieralam. I wlasciwie same spioszki nie liczac swiat wielkanocnych- miala pol roku to w sukience i sukieneczki dopiero w wakacje miala czyli 9msc ale i z lata sa zdjecia w spioszkach, wiec tak do tych 9-10msc to dziecinne ubranka

Mitaginka pajaca moze zalozyc nawet jak ma 20tke wiec dlugo hehe
body moj mlody nosil zima dopoki nie zaczal sikac na nocnik wtedy juz bylyby problemy z samodzielnym rozpinaniem ;)

Mitaginka wiesz, chyba wszystko zależy od tego jak szybko dziecko rośnie :) są śpiochy i na półtorarocznego bobasa więc sie jeszcze troche nacieszymy :)

normatywna laktator TT ręczny czy elektr? bo mi właśnie elektr. przyjechał, uruchomiłam go sobie i się zdziwiłam... myslałam, że to mocniej ssie, dałam na maxa i jakoś tak dziwnie, muszę się rozeznać czy to tak ciągnie czy jakiś popsuty mam :wściekła/y:

krakowianka, wilmek a te ręczne jak się używa to mocno ssą? czuć to na ręce?

reklama
a ja dalej buszuję na allegro, tyle że w przedziale spodnie dziewczęce 134 cm :)
Gwiazda moja wczoraj załatwiła kolejne. tym razem jeansowe rurki ale jak zawsze na kolanie dziura :) i z szelmowskim uśmiechem mówi do mnie; mamo, teraz takie modne :)
no tak, ale kolana tak przetarte że aż białe, a to jeszcze modne nie jest :-D

Do góry