reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

tyle mi zostalo:
laktator??
gruszka do nosa
szczotka do mycia butelek
chusteczki do pupy
parafina
kocyk
materac
karuzela

bede tu zagadac i sobie przypominac ze tylko to!!!!!!!!!!!!

reklama
hermionka a może masz różne opcje ssania i póki co masz ustawione na słabą? bo niektóre elektryczne to mają nawet po trzy opcje ssania :/
no włąśnie dałam na ten trzeci najmocniejszy i dupa... nie wiem, może dlatego, że nie ma butelki podączonej? tak na sucho do piersi tez przyłożyłam, tam gdzie powinna być butelka zatkałam ręką i też nie ssie :-( w tym tygodniu mają jeszcze przyjechać buteleczki to podłącze i zobaczę, jak nadal będzie dupa to odeślę jako zwrot

Postanowiłam sprawdzić czy mój laktator działa no i przyłożyłam do piersi, niewiele czułam (moze dlatego, że to ręczny) bardziej było widać, że naciąga pierś ale siara poleciała z obu piersi więc chyba jest ok :tak:

no, sprobuj z butla. dzis dojechal moj laktator (malz w firmie ma), zobaczymy, jak wychodzi w testach na sucho wieczorem. ale ten 'stary' naprawde mial przerazajaca moc ssania ;-)

Ja na laktatorach się zupełnie nie znam, kupiłam kiedyś taki beznadziejny i go nie używałam. Teraz zobaczę czy będzie potrzebny...jak tak to mam już zanotowane wasze uwagi: i pewnie avent lub tt, ręczny.

A tak z innej beczki: jaki jest standardowy rozmiar łóżeczek: 120x 60?

Mam pytanie do dziewczyn który szyły lub będą szyły pościel-gdzie kupujecie materiały-przez internet czy w jakiś stacjonarnych sklepach? dziś z moją mamą stwierdziłyśmy, że lepiej jednak uszyć pościel i szukam teraz ładnych materiałów:)

Jestem na etapie zastanawiania się nad łóżeczkiem: mam 120x60, jaką kołderkę i podusię wybrać, w sensie jaki rozmiar wkładu no i potem pościel?

reklama
Do góry