reklama
no włąśnie dałam na ten trzeci najmocniejszy i dupa... nie wiem, może dlatego, że nie ma butelki podączonej? tak na sucho do piersi tez przyłożyłam, tam gdzie powinna być butelka zatkałam ręką i też nie ssie :-( w tym tygodniu mają jeszcze przyjechać buteleczki to podłącze i zobaczę, jak nadal będzie dupa to odeślę jako zwrothermionka a może masz różne opcje ssania i póki co masz ustawione na słabą? bo niektóre elektryczne to mają nawet po trzy opcje ssania :/
Postanowiłam sprawdzić czy mój laktator działa no i przyłożyłam do piersi, niewiele czułam (moze dlatego, że to ręczny) bardziej było widać, że naciąga pierś ale siara poleciała z obu piersi więc chyba jest ok
..aenye
Mama grudniowa'06
no, sprobuj z butla. dzis dojechal moj laktator (malz w firmie ma), zobaczymy, jak wychodzi w testach na sucho wieczorem. ale ten 'stary' naprawde mial przerazajaca moc ssania ;-)
Koot
Fanka BB :)
Ja na laktatorach się zupełnie nie znam, kupiłam kiedyś taki beznadziejny i go nie używałam. Teraz zobaczę czy będzie potrzebny...jak tak to mam już zanotowane wasze uwagi: i pewnie avent lub tt, ręczny.
A tak z innej beczki: jaki jest standardowy rozmiar łóżeczek: 120x 60?
lub 140/70.
ale chyba 120x60 standart bardziej
Mam pytanie do dziewczyn który szyły lub będą szyły pościel-gdzie kupujecie materiały-przez internet czy w jakiś stacjonarnych sklepach? dziś z moją mamą stwierdziłyśmy, że lepiej jednak uszyć pościel i szukam teraz ładnych materiałów
reklama
madziarkas
Fanka BB :)
koot też mam łóżeczko 60x120, kupiłam wypełnienie - podusia 40x60 i kołderke 135x100, pościel o tych samych wymiarach
Podziel się: