reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
Dziewczyny, bo mam takie pytanie... Czy gondola o wymiarach dł/sz/g/ - 77/31/22 nie wydaje Wam się mała? Mam wrażenie, że szybko dziecko z niej wyrośnie, że za wąska będzie... Z drugiej strony mamy wiosenne dzieci, więc szybko będzie ciepło i nie będzie potrzeby niewiadomojakiego opatulania... Czy jednak lepsza większa gondola, co uważacie?

Aha i jak macie wózki spacerowe pod ręką, to sprawdźcie mi proszę uprzejmie jaką one mają szerokość i głębokość siedziska, bo mnie się zdaje, że np. 31 szerokości i 24 głębokości to strasznie mało... o_O

Słowem: POMOCY. ;)

moje oba chłopaki w gondoli były tylko 3 mce. potem im było ciasno...rozkładałam spacerówkę na płasko, plus mam takie 'ochraniacze' na nóżki żeby nie wypadało dziecko i zrobiłam głęboki ze spacerówki.
no ale jak miałam właśnie taką małą gondolkę (w zasadzie wkładkę na spacerówkę pełniącą formę gondolki)
mitaginka pewnie nie weisz o co chodzi nie?:)

Wymiary nosidła (czyli czegoś pełniącego funkcję gondli;) ):
szerokość: 31cm
długość: 61cm
wysokość: 13cm

Wymiary wnętrza wózka:
szerokość: 36cm
długość: 82cm
wysokość: 14cm

Ostatnia edycja:
ja tez mam wkladke i wlasnie to sa wymiary wnetrza wkladki w sumie malo rozniace sie od wozka krakowianki :)
ale jak teraz patrze na wozek jest wlasnie rozlozony na plasko i tez ma na nozki ochraniacze to spokojie moze byc glebokim wozkiem :-)

Wczoraj wieczorkiem zaczęłam rozglądać się za laktatorem i normalnie miałam tak fascynujące sny że całą noc laktator kupowałam:-Da i tak nie kupiłam:-D
A tak serio to mam zamiar kupić ręczny ale jakiej firmy? avent, TT czy Medela? choć Medela to chyba wyższy próg cenowy:baffled:

Wczoraj wieczorkiem zaczęłam rozglądać się za laktatorem i normalnie miałam tak fascynujące sny że całą noc laktator kupowałam:-Da i tak nie kupiłam:-D
A tak serio to mam zamiar kupić ręczny ale jakiej firmy? avent, TT czy Medela? choć Medela to chyba wyższy próg cenowy:baffled:

Witam ja też mam ten sam problem, bo tez chciałam kupic laktator, ale ja raczej zastanawiam się tylko nad TT... No i czyham na okazję :-)

reklama
laski, alem wczoraj poszalała! sesesee:) kupiłam 12 szt ciuszków za uwaga.. 34 zł!! 2,8 szt! takie cudeńka że szok! body z długim, z krótkim, pajace, misiową kurteczkę, dresiczek, koszulkę :) jeszcze ze 2 takie wypady do "drugiej ręki" i będę juz sopkojna o ubranka na początek :)

co do laktatora to ja na razie odpuszczam.. a pościel zobaczę w Ikei, ponoć tanie i dobry wybór.

Do góry