reklama
madziarkas
Fanka BB :)
;-)
krakowianka85
Dziewczyny, bo mam takie pytanie... Czy gondola o wymiarach dł/sz/g/ - 77/31/22 nie wydaje Wam się mała? Mam wrażenie, że szybko dziecko z niej wyrośnie, że za wąska będzie... Z drugiej strony mamy wiosenne dzieci, więc szybko będzie ciepło i nie będzie potrzeby niewiadomojakiego opatulania... Czy jednak lepsza większa gondola, co uważacie?
Aha i jak macie wózki spacerowe pod ręką, to sprawdźcie mi proszę uprzejmie jaką one mają szerokość i głębokość siedziska, bo mnie się zdaje, że np. 31 szerokości i 24 głębokości to strasznie mało...
Słowem: POMOCY.
Aha i jak macie wózki spacerowe pod ręką, to sprawdźcie mi proszę uprzejmie jaką one mają szerokość i głębokość siedziska, bo mnie się zdaje, że np. 31 szerokości i 24 głębokości to strasznie mało...
Słowem: POMOCY.
moje oba chłopaki w gondoli były tylko 3 mce. potem im było ciasno...rozkładałam spacerówkę na płasko, plus mam takie 'ochraniacze' na nóżki żeby nie wypadało dziecko i zrobiłam głęboki ze spacerówki.
no ale jak miałam właśnie taką małą gondolkę (w zasadzie wkładkę na spacerówkę pełniącą formę gondolki)
mitaginka pewnie nie weisz o co chodzi nie?
Wymiary nosidła (czyli czegoś pełniącego funkcję gondli ):
szerokość: 31cm
długość: 61cm
wysokość: 13cm
Wymiary wnętrza wózka:
szerokość: 36cm
długość: 82cm
wysokość: 14cm
no ale jak miałam właśnie taką małą gondolkę (w zasadzie wkładkę na spacerówkę pełniącą formę gondolki)
mitaginka pewnie nie weisz o co chodzi nie?
Wymiary nosidła (czyli czegoś pełniącego funkcję gondli ):
szerokość: 31cm
długość: 61cm
wysokość: 13cm
Wymiary wnętrza wózka:
szerokość: 36cm
długość: 82cm
wysokość: 14cm
Ostatnia edycja:
ja tez mam wkladke i wlasnie to sa wymiary wnetrza wkladki w sumie malo rozniace sie od wozka krakowianki
ale jak teraz patrze na wozek jest wlasnie rozlozony na plasko i tez ma na nozki ochraniacze to spokojie moze byc glebokim wozkiem :-)
ale jak teraz patrze na wozek jest wlasnie rozlozony na plasko i tez ma na nozki ochraniacze to spokojie moze byc glebokim wozkiem :-)
madziarkas
Wczoraj wieczorkiem zaczęłam rozglądać się za laktatorem i normalnie miałam tak fascynujące sny że całą noc laktator kupowałama i tak nie kupiłam
A tak serio to mam zamiar kupić ręczny ale jakiej firmy? avent, TT czy Medela? choć Medela to chyba wyższy próg cenowy
A tak serio to mam zamiar kupić ręczny ale jakiej firmy? avent, TT czy Medela? choć Medela to chyba wyższy próg cenowy
normatywna
Wczoraj wieczorkiem zaczęłam rozglądać się za laktatorem i normalnie miałam tak fascynujące sny że całą noc laktator kupowałama i tak nie kupiłam
Witam ja też mam ten sam problem, bo tez chciałam kupic laktator, ale ja raczej zastanawiam się tylko nad TT... No i czyham na okazję :-)
krakowianka85
Dzięki za odpowiedzi w sprawie wózka.
Ja kupiłam laktator ręczny Avent Isis, raczej na niego babki nie narzekają.
Ja kupiłam laktator ręczny Avent Isis, raczej na niego babki nie narzekają.
reklama
laski, alem wczoraj poszalała! sesesee kupiłam 12 szt ciuszków za uwaga.. 34 zł!! 2,8 szt! takie cudeńka że szok! body z długim, z krótkim, pajace, misiową kurteczkę, dresiczek, koszulkę jeszcze ze 2 takie wypady do "drugiej ręki" i będę juz sopkojna o ubranka na początek
co do laktatora to ja na razie odpuszczam.. a pościel zobaczę w Ikei, ponoć tanie i dobry wybór.
co do laktatora to ja na razie odpuszczam.. a pościel zobaczę w Ikei, ponoć tanie i dobry wybór.
Podziel się: