reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
ona daje takie przytlumione swiatlo, takie, zeby mozna bylo zasnac, ale np. bardzo mi sie przydaje, jak chce zmierzyc chlopakom temperature w nocy, albo poprawic im posciel. oni w dzien sie tym nie bawia, tylko wieczorem, przed spaniem troche, i ich to wycisza.
ja jestem bardzo zadowolona, ale trzeba niestety pamietac, zeby ja wylaczyc jak juz zasna (przelacznik na dole) bo inaczej swieci cala noc i baterie do wymiany. ona dziala tez na takie pacniecia - pacniesz, wylacza sie, pacniesz, wlacza ;-) i przy maluszku to ok, ale potem, jak juz sie wiecej rusza, to moze w nocy pacnac niechcacy czyms i sie wlaczy. takze tylko na to trzeba uwazac.
ja jestem bardzo zadowolona, ale trzeba niestety pamietac, zeby ja wylaczyc jak juz zasna (przelacznik na dole) bo inaczej swieci cala noc i baterie do wymiany. ona dziala tez na takie pacniecia - pacniesz, wylacza sie, pacniesz, wlacza ;-) i przy maluszku to ok, ale potem, jak juz sie wiecej rusza, to moze w nocy pacnac niechcacy czyms i sie wlaczy. takze tylko na to trzeba uwazac.
Justi83
Fanka BB :)
dziewczyny.. a ja mam propozycje. Jak jest któras bardziej potrzebujaca to ja mam tyle ciuszków w rozm 56-62-68.. że starczy dla co najmniej dwójki.. duzo mam po Rafale, duzo podostawałam i tak sie juz nazbierało,że polowy na pewno nie zdążę uzyc, więc jak jest chętna to czekam na info
słuchajcie zaoszczędziłam stówę albo dwie
miałam zamiar dać wózek tam gdzie piorą tapicerki samochodowe zeby mi wyczyścili, a tu M dzisiaj mi wszystko ściągnął (plus tych lepszych wózków, że mają wszystko rozbieralne), włożyłam to do pralki (na 3 razy, usztywniacze w środku-w torbie i siedzisku są plastikowe więc nic się im pod wpływem wody nie stanie - jak np. z tekturą) wsypałam duuuużo vanisha, duuuużo dobrego proszku i jest jak nowe (prałam w 30 st. bo się bałam, ale teraz ostatnią partię puściłam w 40st bo tak mi M radził no i zobaczymy - ostatnia partia to ten koszyk który jest pod wózkiem i coś tam jeszcze).
w każdym razie wózio będę miała, hmmm Nikki będzie miała gotowy jutro,jak wyschnie to poskręcamy
może fotkę wstawię, chociaż przy tych waszych wypaśnych wozach to mój i tak blado wypadnie,ale dla mnie spox
za to chyba pościel kupię jeszcze jedną (czwartą(!)) i powiem że od kogoś dostałam
ot takie zboczenie ciążowe jakieś musi być
miałam zamiar dać wózek tam gdzie piorą tapicerki samochodowe zeby mi wyczyścili, a tu M dzisiaj mi wszystko ściągnął (plus tych lepszych wózków, że mają wszystko rozbieralne), włożyłam to do pralki (na 3 razy, usztywniacze w środku-w torbie i siedzisku są plastikowe więc nic się im pod wpływem wody nie stanie - jak np. z tekturą) wsypałam duuuużo vanisha, duuuużo dobrego proszku i jest jak nowe (prałam w 30 st. bo się bałam, ale teraz ostatnią partię puściłam w 40st bo tak mi M radził no i zobaczymy - ostatnia partia to ten koszyk który jest pod wózkiem i coś tam jeszcze).
w każdym razie wózio będę miała, hmmm Nikki będzie miała gotowy jutro,jak wyschnie to poskręcamy
może fotkę wstawię, chociaż przy tych waszych wypaśnych wozach to mój i tak blado wypadnie,ale dla mnie spox
za to chyba pościel kupię jeszcze jedną (czwartą(!)) i powiem że od kogoś dostałam
ot takie zboczenie ciążowe jakieś musi być
kurde chyba kupię elektroniczną nianię nową.
na gwarancji itd.
tu jest tania z ramką, ale nie wiem czy dobra...
ELEKTRONICZNA NIANIA DISNEY ARIETE Z RAMKĄ !!!!!! (1425869059) - Aukcje internetowe Allegro
na gwarancji itd.
ELEKTRONICZNA NIANIA DISNEY ARIETE Z RAMKĄ !!!!!! (1425869059) - Aukcje internetowe Allegro
Justi83
kurde chyba kupię elektroniczną nianię nową.
na gwarancji itd.
Wydaje się fajna i z opisu dobra. Ja sie zaopatrzyłam w tą:
PHILIPS AVENT NIANIA ELEKTRONICZNA SCD 600 24H (1427458967) - Aukcje internetowe Allegro z kamerką)) i z kołysankami
aha niani uzywanej nie polecam, nasza poprzednia im dłużej ja mamy tym slabsza jest.. trzeszczy itp (fisher price)
no dla mnie cena przesadna.
dwójkę wychowałam bez niani i wiem że nie jest to niezbędne.
taki po prostu teraz kaprys mam i tyle, a że to nie art.pierwszej potrzeby to kasy nie chcę dużo wydać i tak potem będzie nikomu niepotrzebna...no bo my już chyba nie planujemy nie mamy już miejsca na czwarte dziecko hihi
taki po prostu teraz kaprys mam i tyle, a że to nie art.pierwszej potrzeby to kasy nie chcę dużo wydać i tak potem będzie nikomu niepotrzebna...no bo my już chyba nie planujemy nie mamy już miejsca na czwarte dziecko hihi
Justi83
no dla mnie cena przesadna.
ale fajna mi jest potrzebna, od maja do wrzesnia sama z dwójką w 2 poziomowym domku, więc wiem, ze sie przyda.. Na pewno dalabym rade bez, ale jeśli moge sobie pozwolic to dlaczego mam nie miec łatwiej ^^
reklama
Justi83
ee i nie ma chetnych na ciuszki??? hmm
Podziel się: