reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
ona daje takie przytlumione swiatlo, takie, zeby mozna bylo zasnac, ale np. bardzo mi sie przydaje, jak chce zmierzyc chlopakom temperature w nocy, albo poprawic im posciel. oni w dzien sie tym nie bawia, tylko wieczorem, przed spaniem troche, i ich to wycisza.
ja jestem bardzo zadowolona, ale trzeba niestety pamietac, zeby ja wylaczyc jak juz zasna (przelacznik na dole) bo inaczej swieci cala noc i baterie do wymiany. ona dziala tez na takie pacniecia - pacniesz, wylacza sie, pacniesz, wlacza ;-) i przy maluszku to ok, ale potem, jak juz sie wiecej rusza, to moze w nocy pacnac niechcacy czyms i sie wlaczy. takze tylko na to trzeba uwazac.

dziewczyny.. a ja mam propozycje. Jak jest któras bardziej potrzebujaca to ja mam tyle ciuszków w rozm 56-62-68.. że starczy dla co najmniej dwójki.. duzo mam po Rafale, duzo podostawałam i tak sie juz nazbierało,że polowy na pewno nie zdążę uzyc, więc jak jest chętna to czekam na info:)

słuchajcie zaoszczędziłam stówę albo dwie:D
miałam zamiar dać wózek tam gdzie piorą tapicerki samochodowe zeby mi wyczyścili, a tu M dzisiaj mi wszystko ściągnął (plus tych lepszych wózków, że mają wszystko rozbieralne), włożyłam to do pralki (na 3 razy, usztywniacze w środku-w torbie i siedzisku są plastikowe więc nic się im pod wpływem wody nie stanie - jak np. z tekturą) wsypałam duuuużo vanisha, duuuużo dobrego proszku i jest jak nowe (prałam w 30 st. bo się bałam, ale teraz ostatnią partię puściłam w 40st bo tak mi M radził no i zobaczymy - ostatnia partia to ten koszyk który jest pod wózkiem i coś tam jeszcze).
w każdym razie wózio będę miała, hmmm Nikki będzie miała gotowy jutro,jak wyschnie to poskręcamy:D:D
może fotkę wstawię, chociaż przy tych waszych wypaśnych wozach to mój i tak blado wypadnie,ale dla mnie spox;)
za to chyba pościel kupię jeszcze jedną (czwartą(!)) i powiem że od kogoś dostałam:D:D
ot takie zboczenie ciążowe;) jakieś musi być:D

kurde chyba kupię elektroniczną nianię nową.
na gwarancji itd.
tu jest tania z ramką, ale nie wiem czy dobra...

ELEKTRONICZNA NIANIA DISNEY ARIETE Z RAMKĄ !!!!!! (1425869059) - Aukcje internetowe Allegro

Wydaje się fajna i z opisu dobra. Ja sie zaopatrzyłam w tą:
PHILIPS AVENT NIANIA ELEKTRONICZNA SCD 600 24H (1427458967) - Aukcje internetowe Allegro z kamerką:))) i z kołysankami :)

aha niani uzywanej nie polecam, nasza poprzednia im dłużej ja mamy tym slabsza jest.. trzeszczy itp (fisher price)

no dla mnie cena przesadna.
dwójkę wychowałam bez niani i wiem że nie jest to niezbędne.
taki po prostu teraz kaprys mam i tyle, a że to nie art.pierwszej potrzeby to kasy nie chcę dużo wydać i tak potem będzie nikomu niepotrzebna...no bo my już chyba nie planujemy:) nie mamy już miejsca na czwarte dziecko hihi

no dla mnie cena przesadna.
dwójkę wychowałam bez niani i wiem że nie jest to niezbędne.
taki po prostu teraz kaprys mam i tyle, a że to nie art.pierwszej potrzeby to kasy nie chcę dużo wydać i tak potem będzie nikomu niepotrzebna...no bo my już chyba nie planujemy:) nie mamy już miejsca na czwarte dziecko hihi

ale fajna:p mi jest potrzebna, od maja do wrzesnia sama z dwójką w 2 poziomowym domku, więc wiem, ze sie przyda.. Na pewno dalabym rade bez, ale jeśli moge sobie pozwolic to dlaczego mam nie miec łatwiej ^^ :)

reklama
Do góry