nie no anawoj, jakże zwrot kasy jak już wydana lepiej wybrać inne ubrankamoje zakupy
Materac KOKOS PIANKA GRYKA DWUSTRONNY 120x60 cm tylko 44pln plus przesyłka
BODY rozm.62 NOWE NAJTANIEJ (numer 1423686948) bodziaki, odbierze mi brat, więc wychodzi baaardzo tanio
apropos coccodrillo, w związku z tym, że jakoś dziwnym trafem przyjęli zamówienie, kazali zapłacić, a potem nie mieli koszuli na 152, swetra dla Jaśka i czegoś tam jeszcze, zaproponowali mi zwrot kasy albo zakupy z dodatkowym rabatem na bodziaki, wybrałam 5 i już wysłali. ciekawe czy mają wszystkie
a ja mam w d... że nie ma wypłaty.
jutro na allegro zamówię ręczniki, znalazłam b.tanie nawet z przesyłką, ale ten sprzedawca nie ma nic innego co potrzebuję i się znastanawiałam, ale w sumie cotam.... trzy potrzebuję, dla każdego dzieciaka po jednym
i zamówię te piękne pieluszki tetrowe bobas kolorowe co to aenye je wynalazła i do tego parę drobiazgów....
a zapłacę w ponD albo z konta M
p.s. co sądzicie o tych ręcznikach. są tanie i czy to nie podejrzana jakość będzie w tej cenie?
OKRYCIE KĄPIELOWE ręcznik z kapturkiem XXL wzory (1403547560) - Aukcje internetowe Allegro
wybralabym zyrafki, kazda w innym kolorze aqrat są trzy
aenye Ty jesteś mistrzynią wynajdywania ładnych rzeczy. może znajdziesz mi ładne okrycia kąpielowe?
tyle że pewnie cena mnie zabije a jednak na reczniki nie chcialabym za duzo wydac, no posciel to co innegoD: