reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

moje zakupy
Materac KOKOS PIANKA GRYKA DWUSTRONNY 120x60 cm tylko 44pln plus przesyłka
BODY rozm.62 NOWE NAJTANIEJ (numer 1423686948) bodziaki, odbierze mi brat, więc wychodzi baaardzo tanio

apropos coccodrillo, w związku z tym, że jakoś dziwnym trafem przyjęli zamówienie, kazali zapłacić, a potem nie mieli koszuli na 152, swetra dla Jaśka i czegoś tam jeszcze, zaproponowali mi zwrot kasy albo zakupy z dodatkowym rabatem na bodziaki, wybrałam 5 i już wysłali. ciekawe czy mają wszystkie:-D
nie no anawoj, jakże zwrot kasy jak już wydana:D lepiej wybrać inne ubranka:D:D
a ja mam w d... że nie ma wypłaty.
jutro na allegro zamówię ręczniki, znalazłam b.tanie nawet z przesyłką, ale ten sprzedawca nie ma nic innego co potrzebuję i się znastanawiałam, ale w sumie cotam.... trzy potrzebuję, dla każdego dzieciaka po jednym;)
i zamówię te piękne pieluszki tetrowe bobas kolorowe co to aenye je wynalazła i do tego parę drobiazgów....
a zapłacę w pon:DD albo z konta M:D:D

p.s. co sądzicie o tych ręcznikach. są tanie i czy to nie podejrzana jakość będzie w tej cenie?
OKRYCIE KĄPIELOWE ręcznik z kapturkiem XXL wzory (1403547560) - Aukcje internetowe Allegro
wybralabym zyrafki, kazda w innym kolorze aqrat są trzy:D
aenye Ty jesteś mistrzynią wynajdywania ładnych rzeczy. może znajdziesz mi ładne okrycia kąpielowe?:D
tyle że pewnie cena mnie zabije a jednak na reczniki nie chcialabym za duzo wydac, no posciel to co innego:DD:

reklama
anawoj - ja mam ten materac i jestem zadowolana i powiem że zamawiałam 2 szt a przysłali mi jeden i napisałam reklamacje bo tak mi pan przez telefon(właściciel pewnie) powiedział że mam zrobić i przysłali mi drugi i naprawde tani i dobry 6cm grubości to nie rewelacja ale dla malego chyba starczy polecam

morgaine, pewnie, ale jutro rano ;-) wlasnie siadamy do filmu. ostatnio ogladalam i mam piekne i tanie powybierane wstepnie, nic, tylko sie zdecydowac ;-)

a co do tych twoich, mysle, ze one w wiekszosci w podobnych cenach chodza. prawdziwa frota toto nie jest, ale dla malucha ok.

a nie chcesz dla starszych takich poncz? my mamy dla chlopakow wlasnie takie poncza z kapturkami, cos w ten desen. mam 3 z ikei, jedno z primarka, ale na allegro mase widzialam:

IKEA - OKRYCIE KĄPIELOWE 60x65 RĘCZNIK / PONCZO (1416720462) - Aukcje internetowe Allegro

albo inne:

MAJA ręcznik poncho PIRAT Primark 3-6l (1442655731) - Aukcje internetowe Allegro

Recznik Plazowy z kapturem Poncho Basen Plaza HERO (1406713754) - Aukcje internetowe Allegro

za te primarkowe i ikeowskie recze, to super jakosc, prawdziwa frota.

a dla malych na szybko:

ARUŚ - OKRYCIE KĄPIELOWE RĘCZNIK Z KAPTURKIEM (1424509223) - Aukcje internetowe Allegro

BOBAS Okrycie kąpielowe RĘCZNIK z kapturkiem (1443323886) - Aukcje internetowe Allegro

boskie :-D

mam inne upatrzone, ale D mnie goni ;-) papz

aenye normalnie!!!!!!!!!!!!!!
chciałoby się rzec kofam cie,ale bez przesady;)
zostałaś mianowana moim osobistym szukaczem allegrowym;)
zapomniałam tylko dodać szukaczu że potrzebuję z kapturkiem minimum 90x90 albo 100x100
teraz mam takie i one długo służą. Starszak dalej takiego używa,
chociaż wiesz co, te poncza....hmm nie miałam tego, ale myślę że jak Młody by to po kąpieli ubrał tonie chciałby zdjąć i ubrać piżamki:(
a Twoim zdaniem to lepsze niż takie z kapturkiem okrycia?
no ślicznemi to wyszukałaś, zwłaszcza ten róż z brązem...ale rozmiar....chyba że Małej kupię taki mniejszy rozmiar (kolejny minus tej ładnej to że prać w temp. 40st. a ja lubię ręczniki na 60 st.włączyć...) a chłopakom poszukam czegoś większego...
ale czekam na Ciebie jutro rano i na kolejne linki:D:D

hermionka, fajne cudo :-) ja moim chlopakom kupilam lampke gimmo na swieta, sa zachwyceni :-)

http://allegro.pl/magiczna-lampka-giimmo-10-wzorow-wielki-hit-i1431943655.html

hehe, morgaine ;-) dzieki wielkie :p
ja przyznam szczerze, ze nie zwracalam uwagi na rozmiar, bo nawet wole te mniejsze, jakos mi bylo wygodniej. a moze mialam swoje duze brzydkie (mialam brzydkie :-D) i go nie lubilam dlatego :-D wymyslasz :p

a co do poncz - no wez, twoje chlopaki juz sa duze, a nie niemowlaki ;-) a okrycia sa dla niemowlat :p kup im wypasne poncza! tylko nie wiem, jak z jakoscia tych najtanszych, nie mialam, to i nie recze, ale moze byc, ze takie kolorowe sa szyte z takiej nibyfroty, co na reczniki plazowe.. nie wiem, musialabys sprawdzic. ale ja mowie, mam z ikei i ten z primarka i super wycieraja.
a zdejma na pewno, przeca nie beda w mokrym reczniku siedziec :-)

a z tych wiekszych recznikow to nie ma faktycznie wyboru.. te, co sama znalazlas najladniejsze chyba.
z takich innych - ale nie wiem, jak z rozmiarem, tu fajny dwupak:

Okrycie kąpiel.z kaptur 2szt niebieski-"BOBAS (1433764270) - Aukcje internetowe Allegro ale jeszcze mniejszy

Bobas _OKRYCIE kąpielowe ECO z kapturkiem +MYJKA (1430107263) - Aukcje internetowe Allegro

OKRYCIE KĄPIELOWE 100% BAWEŁNA -BOBAS. (1429299594) - Aukcje internetowe Allegro

a teraz was poszczuje (i siebie tez przy okazji :-D ) te sa boskie, ale cena :szok: :-D
jak wygram w totka to takie kupie :p

STERNTALER okrycie kąpielowe HARRY Lotta BENNY (1425674618) - Aukcje internetowe Allegro

Okrycie kąpielowe z kapturkiem, 90x90, bawełna (1429883495) - Aukcje internetowe Allegro

aenye, zuzanna merci bcp;) znaczy dzienx very macz:D
chyba zamówię dwupak albo ten za 65zł:) ja nie wiem jak wy znajdujecie te cudeńka...
a chlopakom wezme ponczo:) mają teraz duuuże z kapturkiem to jedno ponczo mogą mieć:D

reklama
Do góry