reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Szczęściara z tej Mitaginki:tak: Ja mam na razie problem z weselem w marcu, bo nie mam pojęcia w czym iść, w sumie mam sukienke z sylwestra, ale jest dość krótka i nie wiem jak będę wniej wyglądać jak mi jeszcze sie powiększy celulit:-(

reklama
Szczęściara z tej Mitaginki:tak: Ja mam na razie problem z weselem w marcu, bo nie mam pojęcia w czym iść, w sumie mam sukienke z sylwestra, ale jest dość krótka i nie wiem jak będę wniej wyglądać jak mi jeszcze sie powiększy celulit:-(

a może teraz tę sukienkę jako tunikę ubierz i pod to getry czarne...of course nie jakieś bawełniane;)

zawsze pozostaje Ci pajacyk dla dorosłych;) zrobiłabyś furorę hahaha

Chyba się na pajaca zdecyduję, zrobię furorę przy stole młodych :-D hahahahah
ale bedą mieli pamiątkę...

słuchajcie Mitaginka w szpitalu jeszcze schudła!! więc pewnie ma ze 2kg na plusie.
ona to w tej sukience do porodu będzie mogła jechać hahaha no i po porodzie w niej wyjsć!!

ehh
o jaaa ale ma fajnie :-) zazdraszczam:tak:
Ja mam na razie problem z weselem w marcu, bo nie mam pojęcia w czym iść, w sumie mam sukienke z sylwestra, ale jest dość krótka i nie wiem jak będę wniej wyglądać jak mi jeszcze sie powiększy celulit:-(
ja mysle ta sama koncepcja co przy tej bajecznej sukience na wyjscie ze szpitala:-D - pas sciagajacy, albo najlepiej gacie, albo nie zaraz najlepiej caly taki Gorset Body Bielizna wyszczuplająca modelująca L (1439862161) - Aukcje internetowe Allegro na to rajstopki i bedziesz laska na 102...:-D:-D:-D
No ale widze ze opcja z pajacem kusi znacznie bardziej:tak::-):-D

edit: zle przeczytalam. To jest w marcu nie w maju czyli jeszcze brzuchata bedziesz... To ja mysle pajac najlepszy! Tylko wytnij dziure na brzuch ;) haha

Jestem za pajacem;)
My mamy wesele bliskich przyjaciół ale dopiero na początku sierpnia i zamierzam do tego czasu zupełnie "dojść" do siebie-przynajmniej będę miała motywację, żeby ćwiczyć;)

nati_k hhaha córka ucieszy się najbardziej;)wyobraziłam sobie taką całą rodzinę ubraną w te pajace:) 3 pajace 75 zł, wrażenia- bezcenne :p

jak się was czyta tak hurtem to nachodzi do głowy tylko jedna myśl: szalone :) i człowiek od ucha do ucha usmiechniety siedzi i zapomina że choroba go rozbiera. :)

reklama
no to jak ktoś zamówi tego pajaca to niech da znać czy się opłaca... :tak:
ja na początku lipca będę starościną na weselu to se założę, a że wcale nie chcę to taka mała zemsta....:-D

a z tego wszystkiego zapomniałam się pochwalić że paczka od r_p77 dotarła- ekspres-zamawiałam w niedzielę wieczorem:tak:

Do góry