reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

uwielbiam ten wątek. heh więcej się tu dzieje niż na kwietniowym a było na odwrót:)

paprotkaM ja kupiłam pampersy premium care jedynki 2op

Morgaine jaki z Ciebie dziś leniuszek :-D ja na coccodrillo się wkur... :wściekła/y: wrzuciłam ciuszki do koszyka i chciałam w pon realizować no i dałam zapłąć cyz coś tam i wyskoczyło, że niektórych ubranek już nie ma, i się wkurrrr..... i teraz robię koszyk na 5-10-15

wiosna ja już x-landera kupowałam i się rozmyśliłam... jak dla mnie minusem jest siedzisko w jedną stronę no i ciężki jak podniosłam

meriderka rozm. 20 to na większe dziecko ;-) tu mniej więcej rozmiarówka Sklep internetowy Coccodrillo

taka zamierzasz być po porodzie??? :-) daj przepis jak się tak szybko wylaszczyć :-D
heh mój przepis to: mam taki zamiar:D wystarczy?:)
a jeśli chodzi o zakupy TO JA JUŻ NIC NAPRAWDĘ NIC Z CIUSZKÓW NIE KUPUJĘ - taki mam zamiar, wystarczy?:)
może kupimy hurtem i jakąś zniżkę wyhandlujemy? :))
taaaa, dokładnie kupmy hurtowo;)
aenye ja uwielbiam takie wysokie, wywijane trampki dla dzieci-po prostu jestem w nich zakochana:)i zamierzam Meli kupić jak będzie miała tak ze 3 miesiące-oczywiście będę jej zakładać tylko "na wyjścia", ale kupię na pewno:)
ja kupiłam właśnie takie trampeczki w coccodrillo dla moich chlopaków. będą mieć takie same:D:D kurde ale zawaliłam że córeczce jeszcze nie wzięłam super by w trójkę wyglądali....
Morgaine jakies przeciwbolowe sobie walnac, albo dopalacze i tylek sam bedzie sie krecil:-D:-D:-D wieksze cycki to atut, ale tylko przy tali osy wiec pamietaj o tym pasie:tak::-)
hahaha sama bym chciala Cie zobaczyc tak wychodzaca ze szpitala:-D a za Toba facio z siatkami i fotelikiem z dzidzia w srodku, a dzidzia przebite uszy, kolczyki, sukienka i porodowka wasza:-D:-D
hahahahahhahaha
Aenye najlepszy jeat ten
ŚPIOCHY DLA DOROSŁYCH PAJAC KOMBINEZON 44-46 (1438844991) - Aukcje internetowe Allegro
zeby sie upodobnić do malucha, tylko smoczka brakuje :-D hahahaha
heh mnie to się najbardziej ten kwadrat na twarzy podoba hahah pasuje tej pani do tego kombinezony
chyba na wyjscie ze szpiala gdzie robia operacje plastyczne i odsyssaja tluszcz :-D

wiedziałam ze ten link was rozkręci:):)
pozdrawiam wesoło z rana

reklama
Morgaine może jeszcze sa te trampki w coccodrillo i będziesz mogła dokupić-już sobie wyobrażam taką trójeczkę wszyscy w takich samych trampkach-rewelacja:)

Takie śpiochy na obozie tanecznym kiedyś miałą moja koleżanka-miałyśmy po jakieś 12 lat-zaczął się wiek kiedy zaczęło nam zależeć na wyglądzie i pierwszy wieczór a ona wychodzi ze swojego pokoju w takich śpiochach:)cały obóz się turlał ze śmiechu:)A w ostatnie wakacje jka byliśmy u brata W.w Irlandii to widzieliśmy takie w dziale męskim...tylko w jakąś kratę:)
Jakoś nie mogę sobie w tym wyobrazić mojego męża:p

Morgaine może jeszcze sa te trampki w coccodrillo i będziesz mogła dokupić-już sobie wyobrażam taką trójeczkę wszyscy w takich samych trampkach-rewelacja:)

Takie śpiochy na obozie tanecznym kiedyś miałą moja koleżanka-miałyśmy po jakieś 12 lat-zaczął się wiek kiedy zaczęło nam zależeć na wyglądzie i pierwszy wieczór a ona wychodzi ze swojego pokoju w takich śpiochach:)cały obóz się turlał ze śmiechu:)A w ostatnie wakacje jka byliśmy u brata W.w Irlandii to widzieliśmy takie w dziale męskim...tylko w jakąś kratę:)

dzwonilam do coccodrillo, paczka juz wyslana wiec po ptokach!!
ale ja je jescze wyczaję w sklepie:) tylko z domu sie nie ruszam bo dopiero w pt wyplata:)
M wcozraj odebral mi paczke z apteki, takze mnie jeszcze tylko czeka hurtownia dziecięca lub jakis sprzedawca na allegro (masowy zakup jakichś pieluszek, butelki itd) no i pościel dla chłopaków i dla nas:)
no i farba do sypialni...
no i podkładki do karmienia dla chłopaków
no i fotelik samochodowy dla Mlodego
no i kurna skąd tu wziąć tyle kasy??!!

Jak ja sobie mojeg zaczęłam wyobrazać w czymś takim to doszłam do wniosku ze skończyło by sie wtedy na tym jednym dziecku, dobra antykoncepcja:-D hahahhahahah

dzwonilam do coccodrillo, paczka juz wyslana wiec po ptokach!!
ale ja je jescze wyczaję w sklepie:) tylko z domu sie nie ruszam bo dopiero w pt wyplata:)
M wcozraj odebral mi paczke z apteki, takze mnie jeszcze tylko czeka hurtownia dziecięca lub jakis sprzedawca na allegro (masowy zakup jakichś pieluszek, butelki itd) no i pościel dla chłopaków i dla nas:)
no i farba do sypialni...
no i podkładki do karmienia dla chłopaków
no i fotelik samochodowy dla Mlodego
no i kurna skąd tu wziąć tyle kasy??!!

Proponuję współny napad na bank, dzielimy łupy i na zakupy:-D heheh

Jak ja sobie mojeg zaczęłam wyobrazać w czymś takim to doszłam do wniosku ze skończyło by sie wtedy na tym jednym dziecku, dobra antykoncepcja:-D hahahhahahah

Proponuję współny napad na bank, dzielimy łupy i na zakupy:-D heheh
wchodzę w to!

wesołe Wariatki ;)

heh mnie tam wesoło nie jest z myślą że jak nas złapią to będzie lipa;)

No właśnie skąd tu kase brać ciągle się tylko wydaje a mało przybywa jak to mój K mówi tylko daj i daj....
u Nas remont mieszkania:dry: sypialnia na szczęście już zrobiona kończy się robić małej pokój jeszcze tylko zostało przykleić dwa pasy tapety , ale chciałam nowa lampę i jakiś dywan a to wszystko kosztuje :dry: a gdzie kuchnia i salon marze o zmywarce bo nienawidzę myć naczyń tyle czasu człowiek traci na to.

a zapomniałam się pochwalić jeden wydatek mniej będziemy miec :-) w sobotę Maja dostała wózek Emmaljunga od mojej kuzynki , a wczoraj K kuzynka przywiozła Quinny Buzz jak nie było wózka to teraz mamy 2 :-):-)

reklama
słuchajcie Mitaginka w szpitalu jeszcze schudła!! więc pewnie ma ze 2kg na plusie.
ona to w tej sukience do porodu będzie mogła jechać hahaha no i po porodzie w niej wyjsć!!

ehh

Do góry