reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

uwielbiam ten wątek. heh więcej się tu dzieje niż na kwietniowym a było na odwrót:)

paprotkaM ja kupiłam pampersy premium care jedynki 2op

Morgaine jaki z Ciebie dziś leniuszek :-D ja na coccodrillo się wkur... :wściekła/y: wrzuciłam ciuszki do koszyka i chciałam w pon realizować no i dałam zapłąć cyz coś tam i wyskoczyło, że niektórych ubranek już nie ma, i się wkurrrr..... i teraz robię koszyk na 5-10-15

wiosna ja już x-landera kupowałam i się rozmyśliłam... jak dla mnie minusem jest siedzisko w jedną stronę no i ciężki jak podniosłam

meriderka rozm. 20 to na większe dziecko ;-) tu mniej więcej rozmiarówka Sklep internetowy Coccodrillo

taka zamierzasz być po porodzie??? :-) daj przepis jak się tak szybko wylaszczyć :-D
heh mój przepis to: mam taki zamiar:D wystarczy?:)
a jeśli chodzi o zakupy TO JA JUŻ NIC NAPRAWDĘ NIC Z CIUSZKÓW NIE KUPUJĘ - taki mam zamiar, wystarczy?:)
może kupimy hurtem i jakąś zniżkę wyhandlujemy? :))
taaaa, dokładnie kupmy hurtowo;)
aenye ja uwielbiam takie wysokie, wywijane trampki dla dzieci-po prostu jestem w nich zakochana:)i zamierzam Meli kupić jak będzie miała tak ze 3 miesiące-oczywiście będę jej zakładać tylko "na wyjścia", ale kupię na pewno:)
ja kupiłam właśnie takie trampeczki w coccodrillo dla moich chlopaków. będą mieć takie same:D:D kurde ale zawaliłam że córeczce jeszcze nie wzięłam super by w trójkę wyglądali....
Morgaine jakies przeciwbolowe sobie walnac, albo dopalacze i tylek sam bedzie sie krecil:-D:-D:-D wieksze cycki to atut, ale tylko przy tali osy wiec pamietaj o tym pasie:tak::-)
hahaha sama bym chciala Cie zobaczyc tak wychodzaca ze szpitala:-D a za Toba facio z siatkami i fotelikiem z dzidzia w srodku, a dzidzia przebite uszy, kolczyki, sukienka i porodowka wasza:-D:-D
hahahahahhahaha
Aenye najlepszy jeat ten
ŚPIOCHY DLA DOROSŁYCH PAJAC KOMBINEZON 44-46 (1438844991) - Aukcje internetowe Allegro
zeby sie upodobnić do malucha, tylko smoczka brakuje :-D hahahaha
heh mnie to się najbardziej ten kwadrat na twarzy podoba hahah pasuje tej pani do tego kombinezony
chyba na wyjscie ze szpiala gdzie robia operacje plastyczne i odsyssaja tluszcz :-D

wiedziałam ze ten link was rozkręci:):)
pozdrawiam wesoło z rana

reklama
Morgaine może jeszcze sa te trampki w coccodrillo i będziesz mogła dokupić-już sobie wyobrażam taką trójeczkę wszyscy w takich samych trampkach-rewelacja:)

Takie śpiochy na obozie tanecznym kiedyś miałą moja koleżanka-miałyśmy po jakieś 12 lat-zaczął się wiek kiedy zaczęło nam zależeć na wyglądzie i pierwszy wieczór a ona wychodzi ze swojego pokoju w takich śpiochach:)cały obóz się turlał ze śmiechu:)A w ostatnie wakacje jka byliśmy u brata W.w Irlandii to widzieliśmy takie w dziale męskim...tylko w jakąś kratę:)
Jakoś nie mogę sobie w tym wyobrazić mojego męża:p

Morgaine może jeszcze sa te trampki w coccodrillo i będziesz mogła dokupić-już sobie wyobrażam taką trójeczkę wszyscy w takich samych trampkach-rewelacja:)

Takie śpiochy na obozie tanecznym kiedyś miałą moja koleżanka-miałyśmy po jakieś 12 lat-zaczął się wiek kiedy zaczęło nam zależeć na wyglądzie i pierwszy wieczór a ona wychodzi ze swojego pokoju w takich śpiochach:)cały obóz się turlał ze śmiechu:)A w ostatnie wakacje jka byliśmy u brata W.w Irlandii to widzieliśmy takie w dziale męskim...tylko w jakąś kratę:)

dzwonilam do coccodrillo, paczka juz wyslana wiec po ptokach!!
ale ja je jescze wyczaję w sklepie:) tylko z domu sie nie ruszam bo dopiero w pt wyplata:)
M wcozraj odebral mi paczke z apteki, takze mnie jeszcze tylko czeka hurtownia dziecięca lub jakis sprzedawca na allegro (masowy zakup jakichś pieluszek, butelki itd) no i pościel dla chłopaków i dla nas:)
no i farba do sypialni...
no i podkładki do karmienia dla chłopaków
no i fotelik samochodowy dla Mlodego
no i kurna skąd tu wziąć tyle kasy??!!

Jak ja sobie mojeg zaczęłam wyobrazać w czymś takim to doszłam do wniosku ze skończyło by sie wtedy na tym jednym dziecku, dobra antykoncepcja:-D hahahhahahah

dzwonilam do coccodrillo, paczka juz wyslana wiec po ptokach!!
ale ja je jescze wyczaję w sklepie:) tylko z domu sie nie ruszam bo dopiero w pt wyplata:)
M wcozraj odebral mi paczke z apteki, takze mnie jeszcze tylko czeka hurtownia dziecięca lub jakis sprzedawca na allegro (masowy zakup jakichś pieluszek, butelki itd) no i pościel dla chłopaków i dla nas:)
no i farba do sypialni...
no i podkładki do karmienia dla chłopaków
no i fotelik samochodowy dla Mlodego
no i kurna skąd tu wziąć tyle kasy??!!

Proponuję współny napad na bank, dzielimy łupy i na zakupy:-D heheh

Jak ja sobie mojeg zaczęłam wyobrazać w czymś takim to doszłam do wniosku ze skończyło by sie wtedy na tym jednym dziecku, dobra antykoncepcja:-D hahahhahahah

Proponuję współny napad na bank, dzielimy łupy i na zakupy:-D heheh
wchodzę w to!

wesołe Wariatki ;)

heh mnie tam wesoło nie jest z myślą że jak nas złapią to będzie lipa;)

No właśnie skąd tu kase brać ciągle się tylko wydaje a mało przybywa jak to mój K mówi tylko daj i daj....
u Nas remont mieszkania:dry: sypialnia na szczęście już zrobiona kończy się robić małej pokój jeszcze tylko zostało przykleić dwa pasy tapety , ale chciałam nowa lampę i jakiś dywan a to wszystko kosztuje :dry: a gdzie kuchnia i salon marze o zmywarce bo nienawidzę myć naczyń tyle czasu człowiek traci na to.

a zapomniałam się pochwalić jeden wydatek mniej będziemy miec :-) w sobotę Maja dostała wózek Emmaljunga od mojej kuzynki , a wczoraj K kuzynka przywiozła Quinny Buzz jak nie było wózka to teraz mamy 2 :-):-)

reklama
słuchajcie Mitaginka w szpitalu jeszcze schudła!! więc pewnie ma ze 2kg na plusie.
ona to w tej sukience do porodu będzie mogła jechać hahaha no i po porodzie w niej wyjsć!!

ehh

Do góry