reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
fajniusie wczoraj byłam, ale takich nie widziałam:tak:20 to chyba coś koło 13 cm- to tak dla rocznego malucha chyba;-) ja ostatnio na allegro oglądałam 16 i 17 to 10-11 cm ale ja to się nie znam:-D

moje dziecię miało roczek to nosiło 18. ale my małostópkowi więc 20 to rok-półtora roku.
generalne pierwsze buciki w których chodził miały rozmiar 18, ale stópka b.szybko rosła, co 3 mce jeden rozmiar więcej...

hehe nie są różowe-chyba na zdjęciu wyszły. Są biało-beżowe. Paski niebieski i czerwony. Dla mnie i tak są mega małe :)

aa no to ciekawe czy takie 16-17 w ogóle nie byłyby za małe.... ja chciałam takie kupić tylko po to żeby ładnie wyglądały na słodziutkich małych stupkach:-D

slodkie! a moze to taka rozmiarowka pomniejszona :-) bo wygladaja na tycie :-)

ja marze o takich wysokich trampkach, wywijanych, od spodu kolorowe paski - z tesco - dla mlodego ;-) ale to poczekam, az podrosnie troche ;-) po kit mu na razie.

Morgaine i rozumiem ze dobierzesz dodatki jak ta przemila azjatka z 1szego zdjecia :D:D:D ojj to lekarze nie beda chcieli puscic takiego ciacha :p hihi nie zapomni tylko pasa sciagajacego bo wtedy juz tak sexi nie bedzie :p hehe

Morgaine i rozumiem ze dobierzesz dodatki jak ta przemila azjatka z 1szego zdjecia :D:D:D ojj to lekarze nie beda chcieli puscic takiego ciacha :p hihi nie zapomni tylko pasa sciagajacego bo wtedy juz tak sexi nie bedzie :p hehe

HAHAHAHAHAHA dobre o tym pasie!!!
specjalnie walnęłam tego linka żeby poczytać wasze komentarze:):) no i nie zawiodłaś mnie asiunia:)
ale inny plus, piersi to pewnie bedą duuużo większe....
tylko jak tu zgrabnie tyłkiem kręcić z pociętym kroczem:|??

reklama
Do góry