reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

szczerze mówiąc ten przewijak to dla mnie strata kasy. taki nakładany na łóżeczko zawsze można zdejmować i za łóżeczko dawać pionowo, czy pod... a to się wyda, a jak dziecko już ma parę miesięcy to ja przewijałam na łóżku, sofie itd, w różnych miejscach. poza tym nie wiem czy ten ikei ma ceratkę a te nakładane ceratkowe są, ale pewnie ma...
Morgaine - ja też nie planowałam takiego przewijaka, ale realia się zmieniły - mam przewijak nakładany na łóżeczko turystyczne, bo takie mam,ale będziemy z niego korzystać jak Mała wyrośnie z łóżeczka/kołyski Simplicity, która nie ma przewijaka, a ten na łóżeczku będzie wtedy też juz za mały. I tu mam dylemat. Nie postawię takiego na komodę, albo takiego stacjonarnego, bo nie mam miejsca.

reklama
no to sie chwale moimi zdobyczami:-)

S8002012.jpg S8002013.jpg

edit; mam nadzieje ze corci sie synciem nie okaze bo bedzie acet w kieckach:-D

jak bede miala jakies zdjecia to Wam pokaze jak te 13-scie lat temu u mnie sie przewijanie odbywalo. To dopiero Was moze z szokowac :):)

jola-ta fioletowa sukieneczka cudna

Edit- niestety na wszystkich zdjeciach mala jest z gola cip...ka :(, no ale w skrocie:
- na biurku na kocu
- na jakiejs kanapie i tez na kocyku lub na rozku
- na wakacjach ale to juz prawie rok miala to na stojaco lub na stole :)

Ostatnia edycja:
jola.24 śliczne rzeczy:)no my też się śmiejemy, że jak dziecko zrobi numer i okaże się że to jednak Maks, a nie Mela to będzie w dziewczęcych ciuszkach paradował-bo prawie same takie typowo"dziewczęce"mamy:)Ale chyba już nie zrobi numeru:)

Mitaginika- sa takie male sukieneczki ale to do ozdoby jak ktos chce bo chyba nie wygodne. No np na wielkanoc jak znalazl sukieneczka :)
ale generalnie to spiochy

reklama
bo ja tak wyczytałam właśnie u którejś, że od niego kupuje i sobie też oglądałam jego przedmioty i dodawałam do obserwowanych, żeby wiedzieć, co mniej więcej będę chciała kupić ;)

ale fakt- dzięki nam sprzedawca jest sławny :)

Do góry