Morgaine - ja też nie planowałam takiego przewijaka, ale realia się zmieniły - mam przewijak nakładany na łóżeczko turystyczne, bo takie mam,ale będziemy z niego korzystać jak Mała wyrośnie z łóżeczka/kołyski Simplicity, która nie ma przewijaka, a ten na łóżeczku będzie wtedy też juz za mały. I tu mam dylemat. Nie postawię takiego na komodę, albo takiego stacjonarnego, bo nie mam miejsca.szczerze mówiąc ten przewijak to dla mnie strata kasy. taki nakładany na łóżeczko zawsze można zdejmować i za łóżeczko dawać pionowo, czy pod... a to się wyda, a jak dziecko już ma parę miesięcy to ja przewijałam na łóżku, sofie itd, w różnych miejscach. poza tym nie wiem czy ten ikei ma ceratkę a te nakładane ceratkowe są, ale pewnie ma...
reklama
jola.24
Fanka BB :)
jak bede miala jakies zdjecia to Wam pokaze jak te 13-scie lat temu u mnie sie przewijanie odbywalo. To dopiero Was moze z szokowac
jola-ta fioletowa sukieneczka cudna
Edit- niestety na wszystkich zdjeciach mala jest z gola cip...ka , no ale w skrocie:
- na biurku na kocu
- na jakiejs kanapie i tez na kocyku lub na rozku
- na wakacjach ale to juz prawie rok miala to na stojaco lub na stole
jola-ta fioletowa sukieneczka cudna
Edit- niestety na wszystkich zdjeciach mala jest z gola cip...ka , no ale w skrocie:
- na biurku na kocu
- na jakiejs kanapie i tez na kocyku lub na rozku
- na wakacjach ale to juz prawie rok miala to na stojaco lub na stole
Ostatnia edycja:
mnie najbardziej rozczulają rożki np. takie
WELUROWY Śliczny ROŻEK becik USZTYWNIANY kolorki (1394625664) - Aukcje internetowe Allegro
słodkie to jak nie wiem
WELUROWY Śliczny ROŻEK becik USZTYWNIANY kolorki (1394625664) - Aukcje internetowe Allegro
słodkie to jak nie wiem
reklama
bo ja tak wyczytałam właśnie u którejś, że od niego kupuje i sobie też oglądałam jego przedmioty i dodawałam do obserwowanych, żeby wiedzieć, co mniej więcej będę chciała kupić
ale fakt- dzięki nam sprzedawca jest sławny
ale fakt- dzięki nam sprzedawca jest sławny
Podziel się: