reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

morgaine, co za roznica w sumie, pod spodem tez moze byc dobrze. jak jest dobrze ulozone to co mialoby mu byc niewygodnie? oczywiscie mowie o kaftanikach przylegajacych do cialka i wtedy odpowiednio wiekszych body, a jak body ciasne, to kaftanik na wierzchu.
moi zawsze po domu biegaja w bluzce z krotkim rekawem i na to cienki dlugi rekaw, plus rajstopy czy dresy. nie wiem, jakos tak wole, ale w domu mamy chlodno zawsze, wiec pewnie dlatego. ja np teraz mam dlugi rekaw, bluze, dresy i siedze po kocem.

ja mam dylemat straszny. wozek, na ktory sie napalilam, jest w b. dobrej cenie, ale facet napisal, ze nie ma mozliwosci zwrotu, a uzywany byl 3 lata. i niby wyglada na swietny stan - ale zdjecia moga nie oddawac jego faktycznego stanu! moj wozek, po 3 latach, wygladalby jak wrak!
no ale 2000 mamy w suchym! nie wiem...
co radzicie? naprawde nie chcialabym wywalac tylu pieniedzy na nowy wozek, tym bardziej, ze bedziemy go uzywac na wakacjach w lesie, nie w sterylnych warunkach.. ech.. a z drugiej strony kupowac za 2000 jakis bubel??? o ile to bubel??? a oddac nie mozna!.. cholera, no..

reklama
aeyne mnie zastanawia, dlaczego nie można oddać...może właśnie dlatego, że "na żywo" widoczne są jakieś usterki, których zdjęcia nie pokazują...i takiego używanego już raczej nie sprzedacie po okresie użytkowania, a jak kupisz nowy, to potem będziesz mogła go sprzedać i jakaś część kaski się zwróci

no, ale w szpitalach jest niemilosiernie goraco ;-)
ale to i tak kazda z nas sama oceni, jak bedzie dobrze. dotrzemy sie z dzieciaczkami.

ja nienawidze, jak ktos przegrzewa dzieci. ale przesadzac w druga strone tez nie mozna - trzeba poobserwowac i dostosowac sie do temperatury w domu.

normatywna,
ale szal zakupowy :-) super!!!

Generalnie jestem za kupnem używanego wózka,ale jesli za używany miałabym dać 2000 to zdecydowałabym się tylko na taki który mogę osobiście obejrzeć-szczególnie,że 3 lata to dość długo, no i jeszcze ta adnotacja,że nie można go oddać...ja bałabym się zaryzykować, ale drugiej strony musicie sami zdecydować,żeby potem nie żałować.

no wlasnie, w sumie mam to samo.. ech. wozek jest za granica (podejrzewam uk), wiec nie ma opcji obejrzenia go. no i koles pisze, ze stamtad bezposrednio do mnie by slali, wiec on osobiscie nie ma go gdzie przechowac, dlatego cena taka niska.
nie, no nie wiem, chyba sobie odpuszcze.

aenye napisz do kolesia, że wg polskiego prawa (a allegro jest polską firmą, działa w polsce i on sprzedaje w polsce) masz 10dni na zwrot rzeczy zakupionej w necie i niech nie pieprzy!!!

W przypadku zakupu towaru przez internet na podstawie ustawy z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny, mamy prawo do zwrotu towaru bez podania jakiejkolwiek przyczyny w okresie do 10 dni od otrzymania towaru, a w przypadku kiedy sprzedawca nas nie poinformował o tym prawie to czas jego obowiązywania wydłuża się nawet do 3 miesięcy.
Wysyłając towar do sprzedawcy należy dołączyć
oświadczenie o odstąpieniu od umowy.

Ostatnia edycja:
Normatywna zakupy pierwsza klasa :-D Zazdraszczam :-)

Krakowianko
u mnie w okolicy we wszystkich szpitalach zapewniają wszystko dla dziecka. Począwszy od ubranek, a skończywszy na pampersach. Nawet nie wiedziałam, że są szpitale, do których trzeba brać własne pieluszki.

reklama
Do góry