reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
a macie maty upatrzone? tego tez sie dosc szybko zaczyna uzywac..
ja teraz nie kupuje maty. Josh mial bardzo fajna (nadal ja w sumie mam, moge przeprac), ale przez to wogole nie chcial sie obracac, raczkowac czy wogole poruszac. Wygodnie mu bylo lezec i bawic sie zabawkami nad nim. Nie musial sie wysilac i slabo szedl do przodu.
Dopiero jak schowalam mu palaki, wiec w sumie lezal jak na kocu a zabawki byly obok, zachecilo go to do obrocenia sie czy siegniecia po nia, potem raczkowania zeby dosiegnac nastepna i tak dalej. Ale niestety w wieku 9miesiecy dopiero zaczol raczkowac i sie sprawnie obracac.
Dlatego teraz macie mowie nie! wystarczy kocyk, zabawki dookola i tak lepiej i dla dzidzi i dla portfela rodzicow.

pandorka ale takie z gumką??

Ja mam matę Kolorino po Kubie (to był prezent) u nas się przydała, muszę tylko zobaczyć w jakim jest stanie...

Ostatnia edycja:
reklama
kozica, juz wklejalam ta ceratke z folia, ostatni post na poprzedniej stronie :-)

asiunia
, no co ty, ja kladlam dziecko w macie - najczesciej na brzuszku - i szalal w niej az milo. miala duzo elementow szeleszczacych, lusterko etc, wiec byla bardzo atrakcyjna. palakiem sie nie bawili wcale. mi sie wydaje, ze moze to wynikalo po prostu z predyspozycji malucha :-) nie wszystkie musza w tym samym czasie robic to czy tamto. Fiol np do dzis sika w lozko :p :-D

Do góry