reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

dzieki za informacje, to chyba jednak nakrecana kupie. chociaz maz sie smieje ze koty beda sie bawic i to bedzie wieksza frajda

reklama
ja wlasnie nie myslalam jeszcze o karuzelce, dzieki za przypomnienie :-) nie wiem wlasnie, moze inne dziewczyny sie wypowiedza, czy wszystkie te elektroniczne sie tak szybko wyczerpuja???

ja polecam uprzec sie na fajny lezaczek bujaczek, jakis taki z fishera z zabawkami z dzwiekami - dzieci maja super radoche, naprawde, a ich zmagania z sieganiem po zabawki.. bezcenne :-D

ja mialam elektroniczna z pilotem i kupowalisy najzwyklejsze baterie i dlugo trzymaly. Ja lubilam to ze w elektronicznej czas muzyczki jest wystarczajaco dlugi by dzidzia zdazyla zasnac, a w nakrecanej muzyczka trwa pare sekund i na dobra sprawe zanim dzidzia zasnie trzebaby bylo jezszcze z pare razy ja nakrecac - co rozbudza dziecko.

Właśnie odebrałam od kuriera zamówioną pościel, jest boska, wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu :)

a przez allegro zamawiałaś?...wrzuć linka , jeśli fajna. Koleżanka kupiła ostatnio pościel dla dziecka i wyglądała świetnie na zdj a na żywo rozczarowanie, więc jak jakiś dobry sprzedawca to warto looknąć:-))

Mam pytanie. Ktoś już tu pisał o takich "ceratkach" czy jak to nazwać do łóżeczka na materac. Nie mogę nic takiego na allegro znaleźć...napiszcie proszę jak to się nazywa albo dajcie namiary na linka proszę!

ja polecam to:

Ś_M PODKŁAD CERATKA NA MATERAC Z GUMKĄ 70X140 (1408405300) - Aukcje internetowe Allegro

zapytaj sprzedawcy, czy ma rozmiar 60x120, albo poszukaj jeszcze. to rewelacja jest, u mnie do dostania w kazdej hurtowni dzieciecej.

asiunia
, jaka mialas? ja wlasnie szukam jakiejs takiej, byle nie fishera, bo wlasnie ze wzgledu na baterie zrazilam sie cos. znalazlam takie:

KARUZELKA DO ŁÓŻECZKA KARUZELA STEREO TAF TOYS (1405696890) - Aukcje internetowe Allegro

ta mi sie podoba, bo tak nie wystaje mocno:

KARUZELKA TINY LOVE - KARUZELA+PILOT+LAMPKA+MUZYKA (1406577918) - Aukcje internetowe Allegro

tylko ciekawe, jak z tymi bateriami w tych karuzelkach, czy nie zuzyja sie tak samo szybko...

nati[/B], widze, ze ludzie montuja zasilacze do tych karuzelek. poza tymi bateriami ona byla naprawde fajna. jak masz zlota raczke w domu to moze sprobuj?

Ostatnia edycja:
aenye no widzisz bo ja wybierjac karuzelke kierowalam sie tylko tym co widzi dziecko. Czyli szukalam karuzelki ktora laczy w sobie kolory z czarno-bialymi wzorami ksztaltami, bo tylko to widzi niemowle. Szukalam az znalazlam to. Na pilocie masz 4 melodyjki, jedna trwa z dobre 5minut. On tak ja pokochal, ze potem jak juz byl duzy a karuzelke popsul (zlamal) to samo serce stawialam na komodzie i gralo mu do snu.
O taka
Garden Friends Remote Control Musical Cot Mobile

Mam pytanie. Ktoś już tu pisał o takich "ceratkach" czy jak to nazwać do łóżeczka na materac. Nie mogę nic takiego na allegro znaleźć...napiszcie proszę jak to się nazywa albo dajcie namiary na linka proszę!

kupiłam w TESCO, nazywa się to ceratka do łóżeczka lub podkład ceratkowy. kosztuje 4,99 bodajże. przy smoczkach, butelkach i takich tam....

Karuzelkę mam z fishera, jeszcze w UK kupioną dla Starszaka, zanim się urodził. żre baterii jak cholera, właśnie tych dużych, ale jest śliczna i trzecie dziecko teraz obejdzie więc warto było. a M przerobił ją na zasilacz:)

p.s. dziewczyny mam ciuchów co najmniej dla bliźniaczek i to do półtora roku albo i większych rozmiarów!! potem trzeba to będzie chyba sprzedać no bo ja już nie mam co trzymać dla potomnych...
jutro mam gości więc muszę posprzątać trochę i ciasto upiec, ale mam nadzieję zdążę rano fotek parę pstryknąć cobyście ochy i achy tu powypisywały:)

Ostatnia edycja:
reklama
asia, bardzo fajna!!! super wrecz.

hermionka
, wcale sie z tym nie zgodze, mielismy z fishera lezaczek i nigdy nie bylo problemu z bateriami, a chodzil non toper. moim zdaniem rewelka! w por do karuzelki, ktora tez chodzila czesto, a po tygodniu baterie nadawaly sie do smietnika, to naprawde wymienic raz na dwa miesiace nie bylo problemem.

Do góry