reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
ja wlasnie nie myslalam jeszcze o karuzelce, dzieki za przypomnienie :-) nie wiem wlasnie, moze inne dziewczyny sie wypowiedza, czy wszystkie te elektroniczne sie tak szybko wyczerpuja???
ja polecam uprzec sie na fajny lezaczek bujaczek, jakis taki z fishera z zabawkami z dzwiekami - dzieci maja super radoche, naprawde, a ich zmagania z sieganiem po zabawki.. bezcenne
ja polecam uprzec sie na fajny lezaczek bujaczek, jakis taki z fishera z zabawkami z dzwiekami - dzieci maja super radoche, naprawde, a ich zmagania z sieganiem po zabawki.. bezcenne
A
asiunia876
Gość
ja mialam elektroniczna z pilotem i kupowalisy najzwyklejsze baterie i dlugo trzymaly. Ja lubilam to ze w elektronicznej czas muzyczki jest wystarczajaco dlugi by dzidzia zdazyla zasnac, a w nakrecanej muzyczka trwa pare sekund i na dobra sprawe zanim dzidzia zasnie trzebaby bylo jezszcze z pare razy ja nakrecac - co rozbudza dziecko.
antonina01
Fanka BB :)
Właśnie odebrałam od kuriera zamówioną pościel, jest boska, wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu
a przez allegro zamawiałaś?...wrzuć linka , jeśli fajna. Koleżanka kupiła ostatnio pościel dla dziecka i wyglądała świetnie na zdj a na żywo rozczarowanie, więc jak jakiś dobry sprzedawca to warto looknąć:-))
..aenye
Mama grudniowa'06
ja polecam to:
Ś_M PODKŁAD CERATKA NA MATERAC Z GUMKĄ 70X140 (1408405300) - Aukcje internetowe Allegro
zapytaj sprzedawcy, czy ma rozmiar 60x120, albo poszukaj jeszcze. to rewelacja jest, u mnie do dostania w kazdej hurtowni dzieciecej.
asiunia, jaka mialas? ja wlasnie szukam jakiejs takiej, byle nie fishera, bo wlasnie ze wzgledu na baterie zrazilam sie cos. znalazlam takie:
KARUZELKA DO ŁÓŻECZKA KARUZELA STEREO TAF TOYS (1405696890) - Aukcje internetowe Allegro
ta mi sie podoba, bo tak nie wystaje mocno:
KARUZELKA TINY LOVE - KARUZELA+PILOT+LAMPKA+MUZYKA (1406577918) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ciekawe, jak z tymi bateriami w tych karuzelkach, czy nie zuzyja sie tak samo szybko...
nati[/B], widze, ze ludzie montuja zasilacze do tych karuzelek. poza tymi bateriami ona byla naprawde fajna. jak masz zlota raczke w domu to moze sprobuj?
Ś_M PODKŁAD CERATKA NA MATERAC Z GUMKĄ 70X140 (1408405300) - Aukcje internetowe Allegro
zapytaj sprzedawcy, czy ma rozmiar 60x120, albo poszukaj jeszcze. to rewelacja jest, u mnie do dostania w kazdej hurtowni dzieciecej.
asiunia, jaka mialas? ja wlasnie szukam jakiejs takiej, byle nie fishera, bo wlasnie ze wzgledu na baterie zrazilam sie cos. znalazlam takie:
KARUZELKA DO ŁÓŻECZKA KARUZELA STEREO TAF TOYS (1405696890) - Aukcje internetowe Allegro
ta mi sie podoba, bo tak nie wystaje mocno:
KARUZELKA TINY LOVE - KARUZELA+PILOT+LAMPKA+MUZYKA (1406577918) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ciekawe, jak z tymi bateriami w tych karuzelkach, czy nie zuzyja sie tak samo szybko...
nati[/B], widze, ze ludzie montuja zasilacze do tych karuzelek. poza tymi bateriami ona byla naprawde fajna. jak masz zlota raczke w domu to moze sprobuj?
Ostatnia edycja:
te to dopiero baterie żrą, warto poszykać takiego na prąd, ja mam jeden model upatrzonyja polecam uprzec sie na fajny lezaczek bujaczek, jakis taki z fishera z zabawkami z dzwiekami - dzieci maja super radoche, naprawde, a ich zmagania z sieganiem po zabawki.. bezcenne
A
asiunia876
Gość
aenye no widzisz bo ja wybierjac karuzelke kierowalam sie tylko tym co widzi dziecko. Czyli szukalam karuzelki ktora laczy w sobie kolory z czarno-bialymi wzorami ksztaltami, bo tylko to widzi niemowle. Szukalam az znalazlam to. Na pilocie masz 4 melodyjki, jedna trwa z dobre 5minut. On tak ja pokochal, ze potem jak juz byl duzy a karuzelke popsul (zlamal) to samo serce stawialam na komodzie i gralo mu do snu.
O taka
Garden Friends Remote Control Musical Cot Mobile
O taka
Garden Friends Remote Control Musical Cot Mobile
Mam pytanie. Ktoś już tu pisał o takich "ceratkach" czy jak to nazwać do łóżeczka na materac. Nie mogę nic takiego na allegro znaleźć...napiszcie proszę jak to się nazywa albo dajcie namiary na linka proszę!
kupiłam w TESCO, nazywa się to ceratka do łóżeczka lub podkład ceratkowy. kosztuje 4,99 bodajże. przy smoczkach, butelkach i takich tam....
Karuzelkę mam z fishera, jeszcze w UK kupioną dla Starszaka, zanim się urodził. żre baterii jak cholera, właśnie tych dużych, ale jest śliczna i trzecie dziecko teraz obejdzie więc warto było. a M przerobił ją na zasilacz
p.s. dziewczyny mam ciuchów co najmniej dla bliźniaczek i to do półtora roku albo i większych rozmiarów!! potem trzeba to będzie chyba sprzedać no bo ja już nie mam co trzymać dla potomnych...
jutro mam gości więc muszę posprzątać trochę i ciasto upiec, ale mam nadzieję zdążę rano fotek parę pstryknąć cobyście ochy i achy tu powypisywały
Ostatnia edycja:
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
asia, bardzo fajna!!! super wrecz.
hermionka, wcale sie z tym nie zgodze, mielismy z fishera lezaczek i nigdy nie bylo problemu z bateriami, a chodzil non toper. moim zdaniem rewelka! w por do karuzelki, ktora tez chodzila czesto, a po tygodniu baterie nadawaly sie do smietnika, to naprawde wymienic raz na dwa miesiace nie bylo problemem.
hermionka, wcale sie z tym nie zgodze, mielismy z fishera lezaczek i nigdy nie bylo problemu z bateriami, a chodzil non toper. moim zdaniem rewelka! w por do karuzelki, ktora tez chodzila czesto, a po tygodniu baterie nadawaly sie do smietnika, to naprawde wymienic raz na dwa miesiace nie bylo problemem.
Podziel się: