reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
joll, piekne!!! i ile ty masz tych ubranek :szok: ja to pikus w porownaniu z Toba! a czemu dwa wozki? ten szaro-rozowy boski, chicco zawsze mi sie podobaly :-) i fajny fotelik!
a Twoje zdjecie wcale nie smieszne, wygladasz pieknie, nawet wiele lepiej niz w avatarze - buzie masz nieziemska :-) istna monica belucci!..

a ja wlasnie wypatrzylam super promocje na moj wozio - 3500 juz z fotelikiem! i to w gdyni! nowy, w sklepie :-D jutro dzwonie i pytam, co i jak :-)
tylko mam STRASZNY dylemat z wyborem koloru, no... nie ma juz w ogole zielonych :-(

...dzięki Aenye:)
jak miło się komuś podobać w tym stanie:)

a wózki dwa, gdyż bordowy kupiłam ja, a chicco Qlf nie odpuścił

ubranek to naprawdę mnóstwo, ale też może się tylko tak wydaje, bo przekrój, nawet do 9m-ca, myślę, że tego nigdy za dużo, ale i tak się okaże ...;

buziaki, zmykam już do łazienki i lulu, pa pa

Dziewczyny mam prośbę jak macie jakieś linki z allegro do podkładów poporodowych, czy majtek jednorazowych to wklejcie proszę.

To ja jeszcze wroce do tych podkladow... Dziewczyny, doradzcie, ile tego tak w ogole trzeba kupic? Wiadomo, zalezy indywidualnie od krwawienia itp... ale tak mniej wiecej, jak paczka ma, przypuscmy 10 sztuk, to ile tego trzeba? ;) Tak, zeby nie zabraklo, bo nie chce zeby maz sie potem krepowal w razie zakupu ;)
Tak samo z majtalasami, na ile dni sie kupuje?
Dzieki :)

a tak poważnie, to chyba mam jakieś zastoje wody, bo wczoraj wieczorem ważyłam 59kg, a dzisiaj rano 62 (waga też z Ikei, bardzo fajowa, zegar i waga w jednym, jutro dodam fotkę, bo naprawdę w dechę)
a na pewno stawiasz wagę zawsze w tym samym miejscu? Bo moja waga np. pokazuje wagę +- 3 kg w zależności od kąta nachylenia podłogi

To ja jeszcze wroce do tych podkladow... Dziewczyny, doradzcie, ile tego tak w ogole trzeba kupic? Wiadomo, zalezy indywidualnie od krwawienia itp... ale tak mniej wiecej, jak paczka ma, przypuscmy 10 sztuk, to ile tego trzeba? ;) Tak, zeby nie zabraklo, bo nie chce zeby maz sie potem krepowal w razie zakupu ;)
Tak samo z majtalasami, na ile dni sie kupuje?
Dzieki :)

Wystarczyło mi 5 paczek po 10 sztuk.

...bo nie chce zeby maz sie potem krepowal w razie zakupu ;)

Sorry ale nie mogę się powstrzymać ...
Idąc dalej tym (moim skromnym zdaniem chorym i aspołecznym) tokiem myślenia nie powinien kupować coli ani mleka ... ino wódę i szlugi.
Chodzenie z dzieckiem na spacer też odpada bo lepiej iść na (kupione linijke wyżej) fajki i wódę z kumplami.
No nie mówiąc już o tym co będzie jak Wam się młode obesra a ty będziesz się np. myła ... odparzenia gotowe jak nic.
Powiem tak (bez urazy albo i z) dupa nie chłop jak się wstydzi podkłady żonie kupić.

dranissimo - a co ma się krępować?? Ja nie rozumiem,idzie do apteki i kupuje podkłady,przeciez wiadomo, że nie dla siebie :-D Ja tam bez krępacji wysyłałam Mena po rózne akcesoria, zazwyczaj jak miałam awarię, bo nie specjalnie mu robię "Misję Specjalną" tylko musiałam dokładnie wytłumaczyć co jak wygląda i gdzie szukać. Luzik.
Ja zuzyłam 3paczki a potem przeszłam na takie super chłonne na noc podpaski Belli(tylko nie te cienkie, ale grube) i patrzyłam,żeby miały powłoczkę nie tą "ceratową" jak alwaysy, bo się bałam "zaparzyć".

No nie mówiąc już o tym co będzie jak Wam się młode obesra a ty będziesz się np. myła ... odparzenia gotowe jak nic.
Powiem tak (bez urazy albo i z) dupa nie chłop jak się wstydzi podkłady żonie kupić.

Spokojnie, nie jest tak zle :) Po prostu ja juz tak mam, ze wole sama o takie rzeczy sie zatroszczyc, chociaz dokladnie wiem, ze jakbym poprosila to najmniejszego problemu by z kupnem nie bylo. Pogonil by, az milo. Sama wiem, co mi trzeba i wole kupic sama, niz Jemu tlumaczyc, bo znajac zycie kupilby cos innego niz trzeba ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Idąc dalej tym (moim skromnym zdaniem chorym i aspołecznym) tokiem myślenia nie powinien kupować coli ani mleka ... ino wódę i szlugi.
Chodzenie z dzieckiem na spacer też odpada bo lepiej iść na (kupione linijke wyżej) fajki i wódę z kumplami.

mój bez żadnego problemu kupuje

Spokojnie, nie jest tak zle :) Po prostu ja juz tak mam, ze wole sama o takie rzeczy sie zatroszczyc, chociaz dokladnie wiem, ze jakbym poprosila to najmniejszego problemu by z kupnem nie bylo. Pogonil by, az milo. Sama wiem, co mi trzeba i wole kupic sama, niz Jemu tlumaczyc, bo znajac zycie kupilby cos innego niz trzeba ;]

wystarczy w domu zrobić mu telefonem zdjęcie opakowania i niech maszeruje do sklepu ;-)

reklama

hahah moja reakcja byla taka sama. mój to nawet po tampony leci:)

Do góry