alexandra_73
Fanka BB :)
aenye -na super cene trafilas !!! mi podobaly sie tez czarno-piaskowe, a w razie czego zawsze mozesz sobie nakladke kupic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
joll, piekne!!! i ile ty masz tych ubranek ja to pikus w porownaniu z Toba! a czemu dwa wozki? ten szaro-rozowy boski, chicco zawsze mi sie podobaly :-) i fajny fotelik!
a Twoje zdjecie wcale nie smieszne, wygladasz pieknie, nawet wiele lepiej niz w avatarze - buzie masz nieziemska :-) istna monica belucci!..
a ja wlasnie wypatrzylam super promocje na moj wozio - 3500 juz z fotelikiem! i to w gdyni! nowy, w sklepie jutro dzwonie i pytam, co i jak :-)
tylko mam STRASZNY dylemat z wyborem koloru, no... nie ma juz w ogole zielonych :-(
Dziewczyny mam prośbę jak macie jakieś linki z allegro do podkładów poporodowych, czy majtek jednorazowych to wklejcie proszę.
a na pewno stawiasz wagę zawsze w tym samym miejscu? Bo moja waga np. pokazuje wagę +- 3 kg w zależności od kąta nachylenia podłogia tak poważnie, to chyba mam jakieś zastoje wody, bo wczoraj wieczorem ważyłam 59kg, a dzisiaj rano 62 (waga też z Ikei, bardzo fajowa, zegar i waga w jednym, jutro dodam fotkę, bo naprawdę w dechę)
To ja jeszcze wroce do tych podkladow... Dziewczyny, doradzcie, ile tego tak w ogole trzeba kupic? Wiadomo, zalezy indywidualnie od krwawienia itp... ale tak mniej wiecej, jak paczka ma, przypuscmy 10 sztuk, to ile tego trzeba? Tak, zeby nie zabraklo, bo nie chce zeby maz sie potem krepowal w razie zakupu
Tak samo z majtalasami, na ile dni sie kupuje?
Dzieki
...bo nie chce zeby maz sie potem krepowal w razie zakupu
No nie mówiąc już o tym co będzie jak Wam się młode obesra a ty będziesz się np. myła ... odparzenia gotowe jak nic.
Powiem tak (bez urazy albo i z) dupa nie chłop jak się wstydzi podkłady żonie kupić.
Sorry ale nie mogę się powstrzymać ...
Idąc dalej tym (moim skromnym zdaniem chorym i aspołecznym) tokiem myślenia nie powinien kupować coli ani mleka ... ino wódę i szlugi.
Chodzenie z dzieckiem na spacer też odpada bo lepiej iść na (kupione linijke wyżej) fajki i wódę z kumplami.
No nie mówiąc już o tym co będzie jak Wam się młode obesra a ty będziesz się np. myła ... odparzenia gotowe jak nic.
Powiem tak (bez urazy albo i z) dupa nie chłop jak się wstydzi podkłady żonie kupić.
Spokojnie, nie jest tak zle Po prostu ja juz tak mam, ze wole sama o takie rzeczy sie zatroszczyc, chociaz dokladnie wiem, ze jakbym poprosila to najmniejszego problemu by z kupnem nie bylo. Pogonil by, az milo. Sama wiem, co mi trzeba i wole kupic sama, niz Jemu tlumaczyc, bo znajac zycie kupilby cos innego niz trzeba ;]
Sorry ale nie mogę się powstrzymać ...
Idąc dalej tym (moim skromnym zdaniem chorym i aspołecznym) tokiem myślenia nie powinien kupować coli ani mleka ... ino wódę i szlugi.
Chodzenie z dzieckiem na spacer też odpada bo lepiej iść na (kupione linijke wyżej) fajki i wódę z kumplami.