alexandra_73
Fanka BB :)
maja super opinie ortopedy.moja psiapsiola ma bugaboo bee i jest nieziemsko zadowolona) i sprawdzaja sie swietnie w kazdym terenie)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mitaginko, te przednie kolka maja supermiekkie amortyzatory, a na wieksze dziury i wertepy przeklada sie raczke i te wielkie kola sa z przodu (wtedy mozna tez gondolke badz spacerowke przelozyc przodem do siebie, takze zawsze widzisz dziecko). poza tym jest w tym wozku opcja dokupienia kolek pompowanych, tzw, zimowych, ktore idealnie sie ponoc sprawuja na najwiekszych wertepach.
ale dla mnie najwieksza zaleta wozka jest jego lekkosc ( 9kg ze wszystkim!), latwosc prowadzenia (jednym palcem) i opcja skladania tych malych kol i ciagniecia badz pchania wozka na dwoch kolach, ja mieszkam pod dosc wysoka gorka i bedzie to dla mnie mega ulatwieniem :-)