reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

hej babeczki,

ja tez wczoraj puściłam 150 zł. Kupiłam bodziaki, jednego pajaca i dresik i czapeczki: te same zresztż co meridka:) tez tesco:)
Ach:))))

Dzieweczki: alexandra, meridka piękne zakupy.

Aenye w ózek faktycznie oryginalny, zazdraszczam podjętej już decyzji (ja się jeszcze łamie)

Joll pięknie wprost wyglądasz, a wyprawka pierwsza klasa:)

Ostatnia edycja:
reklama
joll, jejku, ile Ty masz tych ciuszków :-D A ja myślałam, że ja mam dużo :-)
Dziewczyny świetne zakupy ;-)
Ja bodziaków, pajacyków i śpiochów mam już w ilości większej niż wystarczająca. Jeśli bym się wybrała do tesco, to zależałoby mi głównie na ciuszkach "wyjściowych" i takich, które moje oko nacieszą: sukienki, spodenki, bluzeczki, sweterki.

Spokojnie, nie jest tak zle :) Po prostu ja juz tak mam, ze wole sama o takie rzeczy sie zatroszczyc, chociaz dokladnie wiem, ze jakbym poprosila to najmniejszego problemu by z kupnem nie bylo. Pogonil by, az milo. Sama wiem, co mi trzeba i wole kupic sama, niz Jemu tlumaczyc, bo znajac zycie kupilby cos innego niz trzeba ;]
To daj mu się do cholery wykazać!
Jesteście razem w ciąży (przynajmniej my jesteśmy).

joll-zakupy super
ja tez mam juz wszystko, wlasnie jeszcze takie sliczne sukieneczki, rozowe bluzeczki. Ale to bede polowac na jakies mega paki jak juz sie urodzi i bede rozmiar znac

joll piękne zakupy:) ciuszki bomba!! ja teo jestem w tyle za murzynami....dzisiaj porobie foty sukienek ktore mam:) i dokupie reszte w sobote/next week:D

dzięki Dziewuszki, już się czuję cała piękna i sexy i tak trzepoczę rzęsami, że przeciąg się zrobił

DZIĘKUJĘ ZA TEN WĄTEK, to naprawdę bardzo pomocne poczytać rady i spostrzeżenia doświadczonych mam.

WSZYSTKIM życzę głównej wygranej w lotto, albo choć jakiś extra premii, by nasze zakupki nie odbijały się pustą czkawką portfela

jejku, ja musze od meza wyhaczyc konieeecznie jakas kase jeszcze na tesco, bo mowie, tylko dwie bluzeczki i dwie pary spodenek wyhaczylam, a ceny tak milusie, ze az szkoda nie kupic, naprawde, i jeszcze cudne te rzeczy! ale dzis otworzylam paczke, co do mnie przyszla wczoraj, tzn ciuszki uzywane z allegro, i babka tyle tam wlozyla (wiecej, niz kupilam) - ze naprawde chyba mam juz wszystko na poczatek! tzn koniecznie jeszcze chce dresik, kocham welurowe dresiki, kupie w hm :-) no i ze 2-3 bluzeczki, bo cos na bodziak trzeba ubrac przeca.

takze teraz kupuje juz tylko wieksze ubranka :-) :-D

a cena naprawde fajna, az zaraz zadzwonie i sprawdze, czy nie jakis blad. przeca normalnie, bez fotelika, ten wozek jest za 3900. a fotelik do tego 350 lekko. no zobaczymy. najgorsze, ze malz nie bardzo chce kupowac juz, wolalby sie wstrzymac, a moje argumenty, ze potem bedzie drozej - zbywa usmiechem, mowiac, ze jak zwykle moja "łasość" na przeceny wychodzi ;-) echhhhhhhhhh.

a co myslicie o takim zestawieniu kolorystycznym?

Bugaboo Cameleon/Chameleon Grey/Orange fleece+ExtrasVGC on eBay (end time 15-Jan-11 14:55:47 GMT)

elefancki-typowo holenderskie kolory:o)
co jeszcze wchodzi w sklad ceny??? my tez mielismy szczescie trafilismy na okazje przedswiateczne-wozio,buda widokowa,nakladka2 spiwory,przeciw -deszczowka,-moskitowka,-torba,adaptery,chwytak do butelki-999,99€
naszego wozia wkleje foty pozniej.
jak macie taka okazje to przyj malza do zakupu!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
nie, no twoja oferta lepsza. u mnie tylko nakladka fleece, materacyk i tyle. w ogole chwilowo nie maja fleece i trzeba dokupic canvas (460zl!), ale ja prosilam, zeby sprawdzili u importera i dali mi znac, czy nie ma fleece. cholera jasna. nie ma spiwora, nic.
a uciebie jakie dwa spiwory? czy druga nakladka?
chyba musze jeszcze lepszej opcji poszukac. gdzie zamawialas? moze tez sobie sciagne.. spiworek chce zamowic na ebayu, maja kolorowe, fajne wzorki, u nas nuda ;-)

ale ta oferta tez spoko - w galerii zdjec duzo fot, gdzie widac, w jakim rewelacyjnym stanie jest wozek. no ale nakladka fleece.. wolalabym canvas.. co myslisz?

WÓZEK BUGABOO CAMELEON, ŚPIWOREK, NOWY MATERAC !!! (1404564080) - Aukcje internetowe Allegro

matkoooooo...

Do góry