matko, moj ulubiony watek przeszedl oblawe i nie mialam jak w tym uczestniczyc
morgaine, jeszcze a propos fotelika do karmienia - u nas do tego stopnia szal, ze dzieciaki sie kloca, kto ma w nim siedziec. Fiol teoretycznie juz ladnie siega do stolu siedzac i jedzac, ale czesto jeszcze nogi pod siebie podkula - widac mu za nisko. Maks zawsze siada na krzesle na nogach, bo mu za nisko. takze ten skladany fotelik sluzy nam do dzis po prostu (oczywiscie blat i nakladka z zabawkami juz nie sa w uzyciu, sam fotelik). ale za rok, jak mlody zacznie go uzywac, to moi juz na pewno z niego wyrosna. i nie jest juz drogi, jak widze, kiedys go nie bylo w pl, ja go sciagalam ze stanow te 3 lata temu i placilam chyba 180zl + przesylka. i tak bylo warto.
poza tym - mialam wlasnie taki przewijak na lozeczko usztywniany z ceratka:
Usztywniany PRZEWIJAK 70cm Produkt 100% POLSKI! (1391553435) - Aukcje internetowe Allegro
jemu sie montuje takie wypustki pod spodem, ze idealnie zaklinowuje sie na lozeczku (pasi do 120x60). teraz tez taki kupie. mialam go do 2 dzieci i sie nie porwal ani nic, takze polecam.
frotek nie uzywalam, mialam 3 ale po kilku razach zrezygnowalam, wiecie czemu? bo dzieciaczki robia bardzo rzadka kupe, ktora po prostu wylewa sie czesto gora pieluszki (jak to sie mowi - osrane po pachy doslownie). i nie dosc, ze musialam zmywac to z ubranek, dziecka itp, to jeszcze nieraz wycieklo mi wszystko na ta frotke - i musialam zmywac i zapierac to z frotki! koszmar. takze ja, zeby nie bylo malemu zimno, to zakladalam pieluche flanelowa zlozona na pol i podkladalam jakbyod te kolki mocujace, takze mlody pod pleckami mial cieplo, a pod pupa - byla sama cerata, co wystarczylo ja przemyc.
taki moj wywod :roftl:
ja dzis kupilam mase slicznych ciuszkow :-) za rowne 100zl kupilam:
7-pak body z dlugim rekawkiem
3 koszulki z dlugim rek.
2 x body w paski
spodnie dresowe
2x pizamki
rajstopki
wszystko kappahl (75% przecena!), h&m, a dwie sliczne bluzki i ten 7-pak body kupilam na hali w auchanie!!!! polecam, dziewczyny, ktore maja gdzies w okolicy - maja promocje, sa 4paki za 17, i 7 paki body za 20zl, naprawde b. dobra gatunkowa bawelna, a do tego sliczna serie organic cotton - rewelacyjna, gruba bawelna, bluzeczki, bluzy dwustronne, pajacyki, spodenki.. wszystko od 12 - 17zl, dwupaki. piekne!!.. jutro wstawie zdjecia i sie pochwale
Auchan ma taką promocję? może dzisiaj zahaczę....
aenye ja już nie kumam ty jesteś w PL czy w UK teraz? w sumie, w uk tez jest Auchan tylko pewnie ma inne promocje hahahah