reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
ja sobie nie wyobrażam podpasek, czy innych podkładów poporodowych, to mi przylegało do dupska, wiedziałam, że nie przecieknę nigdzie i nawet pod spodniami widac nie było ;-)
dokladnie! Tyle ze teraz zastanawiam sie czy po CC sie sprawdzi, bo jednak one wysokie sa i boje sie ze o rane bedzie chaczyc... Najwyzej sobie wytne albo zawine...Pozyjemy zobaczymy... Ale czy w PL one sa dostepne? Skoro tak to dlaczego zadna sie na to dobrodziejstwo nie decyduje??

Ja pierwsze słyszę, gdzie można je dostać?
Ja po poprzednim porodzie, a zakończył się cesarka miałam majtki po porodowe i duże podpaski na noc. Te Majtki były też wysokie i nic nie przeszkadzało. Ale Chętnie sprawdzę, te o których piszecie.

Idę połazić po sklepach....może coś wyrwę:)

ale nikt tego nie poleca i nie proponuje, wszyscy zwłaszcza położne mówią o podkładach i majtkach jednorazowych, osobiście nie widzę się w tym w ogóle, strasznie to wielkie kojarzy mi się z pampersami dla mojego śp. dziadka, chyba nie potrafiłabym sie przemóc, żeby to założyć

nie poleca bo moze tego nie znaja. Wcale nie sa wielkie. Sa bardzo przyjemne i dyskretne. No i bez obaw mozesz smigac we wszystkie strony i spisz spokojnie. Dla mnie rewelka! Dalabym 10/10!
Wszystkie znajome tez tego u nas uzywaly i zadowolone byly.

wróciłam TYLKO z Tesco, bo wydałam 400zł... mają naprawde fajną promocję, kupiłam full różnych rzeczy, jakościowo bardzo piękne, kupiłam nawet białe pajace i body na noc albo jako podomki, bo to będę często zmieniała, kocyk, kombinezonik taki lżejszy przepiękny, bluzeczki, spodeneczki... ehhh... no ale z ubranek mam już wszystko :-D

hermionka a możesz napisać coś więcej, bo nie wiem czy warto mi jechać do tesco 80 km? ;-)
Jakie są ceny i czy wybór jest jeszcze duży? Rozumiem, że te promocje to tylko na ubranka, tak? Czy kocyki, okrycia kąpielowe itp. też?

no wlasnie ja tez mam wszystko, no kosmetyki i troszke jeszcze pieluch a i materacyk ale to naprawde juz duperelki. no ale wy kupujcie i pokazujcie

reklama
morgaine, PL! ja bylam w anglii cale 3 razy, raz jako dziecko, dwa razy w zeszlym roku na zakupach u psiapsioly ;-) po kilka dni.

ZAKUPY BOMBA. JA DZISIAJ DOSTAŁAM 3 REKLAMÓWKI OD PRZYJACIÓŁKI ALE MUSZĘ ZROBIĆ WSTĘPNĄ SELEKCJĘ. NEXT WEEK I JA SIĘ POCHWALĘ:)

A z tym UK to cos mi sie po....mieszało:(

Do góry