reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Dziewczyny mam prośbę jak macie jakieś linki z allegro do podkładów poporodowych, czy majtek jednorazowych to wklejcie proszę. Nie wiem tez jakiej firmy nianie mam kupić, żeby miała dobry zasięg i żebym może mogła ją sobie na szyji zawiesić czy do paska przypiąć- jak będę w ogródku działać :)

reklama
Hatorska Ja kupiłam takie majtki MAJTKI poporodowe r.M 5 sztuk BabyOno TANIO! (1407966048) - Aukcje internetowe Allegro
a ogólnie to bedę zamawiać jeszcze trochę rzeczy u tego sprzedwacy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro ktoś już o nich pisał, mają całkiem fajne ceny i dużo rzeczy mają które są potrzebne, wiec przesyłak sie na pewno zwróci
podkłady poporodowe zamówię sobie takie PODKŁADY ginekologiczne BELLA 10 szt. DUŻE !!! (1402430485) - Aukcje internetowe Allegro koleżnaka je miała i się sprawdziły, zwłaszcza na początku kiedy krwawienie jest najbardziej obfite

hatorska - ja polecam z majtek takie: Jednorazowe Majtki Poporodowe Horizon dla Kobiet38 (1405618966) - Aukcje internetowe Allegro a podkłady te PODKŁADY poporodowe ABSORGYN najtaniej (1392535124) - Aukcje internetowe Allegro (takie można kupić w aptece i takie dają w szpitalach) na pierwsze dni, gdy krwawienie jest mega duże sa najlepsze, choć mało wygodne, ale na to już nie ma reguły. Majtek może się przydac kilka paczek,bo to jednorazówki,więc wyrzucasz po użyciu. Ja większość wszystkie rzeczy kupowałam tu: Artykuły niemowlęce, laktator - Myszka-Sklep akurat wtedy mi było najtaniej i najwygodniej,bo nie płaciłam nic za wysyłkę.

aenye - sliczne ciuszki,gratuluje udanych zakupow:o)

od dluzszego czasu poluje na pajacyka"superman" z h&m i jakos nigdy nie trafie...

Sprawdź mothercare. My mamy taki:

img4299copy.jpg

dziewczyny ja polecam pielucho-majty po porodzie firmy tena ladies - używałam ich jak urodziłam Filipa i spisały się dla mnie na medal! Teraz też na pewno je kupię.

przyszedl moj wozek :-), wiecie co naprawde sliczny i w super stanie. Kamien z serca bo troche sie obawialam ze moze jednak cos bedzie nie tak

reklama
pandorka ja tez uzywalam tena ladies. Dla mnie rewelacja!

ja sobie nie wyobrażam podpasek, czy innych podkładów poporodowych, to mi przylegało do dupska, wiedziałam, że nie przecieknę nigdzie i nawet pod spodniami widac nie było ;-)

Pandora synuś słodki :-)
dziękujemy ;-)

Pandora o matko jakie cudo ten Twój synuś, normalnie nic tylko schrupać:) niech już ten kwiecień będzie bo mi się chce małego dzidziusia już:-)

ja też się kwietnia doczekac nie mogę, choć najprawdopodobniej będe jednak marcówką ;-)

Do góry