reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki kulinarnie!!!

poszukam jeszcze w sklepach, może akurat się uda :) Jeśli nie będzie, a mnie będzie nadal nękać taka zachcianka, będę Cię wówczas chyba agitować o przesłanie choć jednego ogórka :)))
W moim kochanym warzywniaku pani warzywniakowa ma KISZONE, nie małosolne ogórki. Jakby coś, to mogę rozsyłać po całej Polsce:) Znów mi się chce buraczków. Ale nie będę tym razem obierać, gotować i garów przypalać. Wyślę mężyska do samu.

reklama
no proszę chyba jakaś telepatia bo mnie dziś wziełona buraczki do tego podpiekane ziemniaczki posypane koperkiem mielone ....i wszysko zapiłam kefirem:))))
a przy buraczkach zakładam jednorazowe rękawiczki lateksowe i wtedy rączki nie farbują:)

No to coś czuje,ze jutro robię galaretę z kurczaka...mam wolne to postoję przy garach. bardzo to lubię.

Kochane ponieważ nie mogę się doszukać przepisu, który podała jedna z was na deser z owocami i jajkiem zakładam ten temat. Byłyście już wcześniej za więc nie pytam po raz drugi o zgodę ;-)I tu gorąca prośba. Wrzućcie ten przepis na deser z owocami i jajkiem plissssssss A może nasz kochany administrator może tu z głównego wątku poprzerzucać tamte posty z przepisami?

To co nikt nie chce się podzielić przepisem :(

Kurde, dziewczyny, jak Boga kocham, chyba będziecie musiały mi wysłać. Dziś obleciałam ulubione warzywniaki i sklepy i wszędzie są już małosolne. Jutro pojade jeszcze na drugi koniec miasta, tam mają takie warzywniaki, jak tam nie będzie to będę Was gorąco prosić o te ogórki : ))
Rozesłałam też wici w rodzinie i wśród znajomych, okazuje się ze wszyscy praktycznie mają już nowe ogórki, a starych niet.

A z dobrych rzeczy, to wczoraj o 21 robiłam placki ziemniaczane - mniam : -)

Kurde, dziewczyny, jak Boga kocham, chyba będziecie musiały mi wysłać. Dziś obleciałam ulubione warzywniaki i sklepy i wszędzie są już małosolne. Jutro pojade jeszcze na drugi koniec miasta, tam mają takie warzywniaki, jak tam nie będzie to będę Was gorąco prosić o te ogórki : ))
Rozesłałam też wici w rodzinie i wśród znajomych, okazuje się ze wszyscy praktycznie mają już nowe ogórki, a starych niet.

A z dobrych rzeczy, to wczoraj o 21 robiłam placki ziemniaczane - mniam : -)

Chodzi Ci o zwykłe ogórki kiszone takie w worku foliowym??? No niemozliwe, że u Was nie ma... u nas w każdym spożywczaku. oj dzikusko, rozumiem Ciebie... ja ostatnio szukałam lodów calipso, takich zwykłych waniliowych w kostce jak masło, bo mi się smak z dzieciństwa przypomniał. I znalaaaaazłam... pod nazwą śnieżynka co prawda, ale smak ten sam...

reklama
Boziu! Marma! ja tez chcę!!!!!!!! Wczoraj o 21:00 wysłałam Sebka po sernik z rodzynkami, ale się biedny naszukał. Ja to mam jednak cierpliwego tego męża, chyba przestane na niego narzekać.

Do góry