Ptasie mleczko serowe - Przepis - Onet.pl Gotowanie o to bym zjadła i chyba zrobię jutro Tylko tortownicę kupię.
reklama
Ja ogólnie nie mam jakichś specjalnych zachcianek ciążowych Ale jem baaardzo dużo :/ Może to wynika z tego, że siedzię teraz w domu, a jak wiadomo z nudów się je :/ Od dawna mam ochotę na serek pleśniowy, ale na razie mój silny charakter wygrywa z pokusą, bo wiem, że nie wolno. A wczoraj mój mąż kupił moją ulubioną metkę łososiową. Już od wczoraj język do dupci mi ucieka, ale daję radę Czemu te moje zachcianki dotyczą rzeczy, które nie są w ciąży dozwolone? Cóż jakoś muszę wytrzymać
alexandra_73
Fanka BB :)
od wczoraj pochlaniam niesamowite ilosci kisielu,dobrze ze mam zapas "slodkiej chwilki")
jola.24
Gołąbki z grzybami bym zjadła albo takie z mięskiem i ryżem polane sosikiem pomidorowym Jutro robię, bo nie wytrzymam
Podeślij kilka pliissss, ja uwielbiam ale mi nie wychodza
lilou
Ooo to ja też poproszę przepis na gołąbki. Wstyd ale nigdy nie robiłam.
Właśnie zrobiłam listę obiadową na cały tydzień i miałam brak pomysłu na czwartek. A teraz już mam:-)
Właśnie zrobiłam listę obiadową na cały tydzień i miałam brak pomysłu na czwartek. A teraz już mam:-)
reklama
alexandra_73
golabki robicie tradycyje czy wymyslne?
u mnie dzisiaj zapiekana rybka na stole)
u mnie dzisiaj zapiekana rybka na stole)