Witam wieczorkiem
Znowu wypadłam na kilka dni
jak ja tego nie lubię bo potem trzeba nadrabiać
U mnie przełom w rehabilitacji ,jest podejrzenie ucisku w nerwie strzałkowym ( to w łydce siedzi ):-( dlatego tak bardzo boli, chociaż po dzisiejszym masażu to stwierdzam że tamten ból to pikuś
No cóż muszę to jakoś przetrwać, ale trochę to potrwa, za tydzień pojadę do Wrocka na jakieś specjalne badanie przepływu prądów przez ten nerw ( podobno boli jak diabli
) i się na 100% okaże czy to to. No i jeszcze żeby było mało to w pięcie prawdopodobnie mam ostrogę
Podsumowując SKS ( Starość Kur....a Starość )
Dzięki bogu dzieciaki zdrowe, wyręczają mnie w czym się da
Mateusz namiętnie zmywa i odkurza a Emilo przejął już na dobre usypianie Helenki ( za nic w świecie nie pójdzie spać z nikim innym
)
To zaczynamy:
Onka trzymam kciuki za Natalkę, przyjdzie taki dzień że zakuma ale kiedy to nie wiem ;-)
Marta &&&&&&&&&&
Aniez zdrówka dla Bartusia
Anna robiłaś Igorowi test na lateralizację? U Emila niepokoiło nas to że słabo czyta, wolno ale tekst rozumie dobrze, bardzo brzydko pisze , zamienia literę o z a , też potrafiłam ze skóry wychodzić jak on czytał
Zaczęliśmy chodzić do logopedy z Mateuszem, ta babka zajmuje się też kinezjologią i jest nauczycielką języka polskiego, poprosiliśmy ją o przebadanie też Emila, ona na początku robi zawsze testy właśnie na lateralizację czyli która ręka , noga, oko są mocne i wyszło na to że Emil ma mocną prawą rękę i mocne lewe oko czyli lateralizacja skrzyżowaną i stąd jego problemy.Dowiedz się coś więcej bo czasami problem nie musi tkwić w tym że dziecko nie chce tylko że po prostu nie może.Zadzwonię do niej bo ona pracuje na takich fajnych książkach do nauki czytania ale teraz z głowy mi wyleciał ich tytuł
Agnieszka i jak tam zakupy udane? Zdrówka dla J ( mam nadzieję że tym razem się nie pomyliłam ;-))
Ella super że maluszek ruchliwy :-)
gosiek26 powiem tak Helka jest baaaardzo ruchliwa
i nie raz włos mi się na głowie jeży co ona potrafi zrobić a z chłopakami to już w ogóle szaleje na całego;-)
Zielona czy ja czegoś nie doczytałam, ty o szcześcioraczkach marzysz
a co małżon na to ;-)
Magda gdzie ty babo byłaś ja cię nie było ?Jak tam dziewczyny po wizycie u dentysty, Zosia dała sobie w buziaka zajrzeć?
gosia Helka teraz przez to że chodzi do przedszkola zaczyna super rysować, w ogóle taka dokładna się zrobiła ale pamiętam że Emil długo kredki omijał szerokim łukiem;-) Terminy masakryczne ale wiadomo koniec roku, powinno być tak że dzieciaki mają pierwszeństwo ale wiadomo to jest Polska
mamoPaulinki przytulaski i trzymajcie się
Maonka super że Alicja nie płacze już w przedszkolu :-)
O karach było, u nas generalnie z Helką jakoś spokój ( odpukać ) dla starszaków najgorsza kara to brak dostępu do netu lub gier na konsoli
Więcej nie pamiętam
pozostałe babeczki pozdrawiam.
Spokojnej nocy.Buziaczki.