reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Nie nadrobie, bo zasypim na stojaco. Wredzia trzeci dzien z rzedu wstaje po 5ej... Teraz byla tak zmeczona, ze 1,5h temu zasnela i odsypia...
Elvie, wejdz na kulinarny i po lewej stronie u gory masz opcje SZUKAJ W WATKU wpisz co szukasz i powinno wyskoczyc.
Elvie, wejdz na kulinarny i po lewej stronie u gory masz opcje SZUKAJ W WATKU wpisz co szukasz i powinno wyskoczyc.
e.salamandra
Mama pełną parą
salamandra - soki kupiłam dwa, marchew-seler dla mnie i pomarańczowy dla M.
źle odczytałam zdanie:
:-)....soczki jednodniowe, każdego owocu po 2-3szt.
taki mały przecinek a jakie znaczenie :-)
Zielona - bardzo Ci dziękuję i Ewce przy okazji też, bo to ona ten przepis wkleiła a nie ja
Mnie się coś w głowie namieszało, że to ja, bo dawałam ten przepis teściowej i jej siostrze i pierogami zachwycone były:-) No to lecę lepić..;-)

Hehe Salamandra ja to mam taki nawyk zbierania i zostwiania smieci w kieszeniach
az mi glupio hehe. A kasy raczej nie trzymam w kurtce bo juz mi sie zdarzylo byc w plecy.. no ale ciesze sie ze kurtka Ci pasuje 
Ja na poprawe humoru racze sie wlasnie cytrynowka... probuje sie znieczulic bo tak mnie boli kolano ze momentami lzy leca... wzielam sie tez za robienie salatki ale zdazylam tylko mieso pokroic i Ola sie obudzila... teraz nie mysli nawet o spaniu...
Ja na poprawe humoru racze sie wlasnie cytrynowka... probuje sie znieczulic bo tak mnie boli kolano ze momentami lzy leca... wzielam sie tez za robienie salatki ale zdazylam tylko mieso pokroic i Ola sie obudzila... teraz nie mysli nawet o spaniu...
Katik
...jestem mamą...
Martus, ciezko mi powiedziec jaki dozownik maja te eyeq bo to wyglada tak:
Equazen Omega 3and6 Eye Q Liquid Citrus 200ml | eBay
Na wiecej mnie dzis juz dziewczynki nie stac, strasznie boli mnie glowa, chyba zmiana pogodny sie szykuje, bo @ dopiero pozegnalam i kolejnej nie oczekuje...
Equazen Omega 3and6 Eye Q Liquid Citrus 200ml | eBay
Na wiecej mnie dzis juz dziewczynki nie stac, strasznie boli mnie glowa, chyba zmiana pogodny sie szykuje, bo @ dopiero pozegnalam i kolejnej nie oczekuje...
Gosieńka biedny Emil oby doszli co do czego .
Elvie 700 kopert szalejesz kobieto /.
Isabela dobrze będzie zobaczysz .
TZ nadal chory
gorączkę ma znowu . jutro chyba poszuka jakiegoś lekarza tam a jak nie to się zastanawia czy nie wrócić . tylko cholera to jest 10 autem jak nie urok to ...
Kibel mi się znowu zepsół jakaś rura poszła i znowu patrz wyżej jak nie urok to ..
w sensie dosłownym
zawsze oczywiście coś nawala w domu jak J nie ma .
I chyba trzeba iśc spać a co .
Elvie 700 kopert szalejesz kobieto /.
Isabela dobrze będzie zobaczysz .
TZ nadal chory

Kibel mi się znowu zepsół jakaś rura poszła i znowu patrz wyżej jak nie urok to ..

zawsze oczywiście coś nawala w domu jak J nie ma .

I chyba trzeba iśc spać a co .
aniez
Fanka BB :)
Gosienka- no to klops z Emilkiem! Zdrowka dla chlopaka! Oby to bylo cos 'banalnego'... sama niestety mam migreny i wiem, ze bol glowy moze nam zniszczyc dzien...
Padam na twarz! Brzuszki jutro
o ile w ogole sie zmobilizuje... codziennie nie dam rady, ale moze chociaz 3 razy w tygdoniu... bleeeeeee...
Padam na twarz! Brzuszki jutro
Katik a jest tam podany gdzieś sklad? Ja z telefonu pisze i kiepsko widze
chodzi mi o to zeby przypadkiem nie bylo wit D bo Olce nie wolno... no i jesli to od 2rz i bez wit D to ja bym ten waniliowy chyba wziela... w piatek bym Ci doplacila bo widze ze to drozsze.
Kurcze a pisze tam jak to sie dawkuje? W kapsułkach nie czytalam ile jedna zawiera tych omega...
Przepraszam Katik ze Cie tak mecze...
Kurcze a pisze tam jak to sie dawkuje? W kapsułkach nie czytalam ile jedna zawiera tych omega...
Przepraszam Katik ze Cie tak mecze...
reklama