reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniówki 2010!!!

elvie przepis pamietam ale nie mam pojecia na ktorej on jest stronie.Ja natomiast robie ciasto bez jajka z woda ciepla i nie ma opcji zeby nie wyszlo.Zawsze mieciutkie i pulchniutkie.

reklama
Nie nadrobie, bo zasypim na stojaco. Wredzia trzeci dzien z rzedu wstaje po 5ej... Teraz byla tak zmeczona, ze 1,5h temu zasnela i odsypia...

Elvie, wejdz na kulinarny i po lewej stronie u gory masz opcje SZUKAJ W WATKU wpisz co szukasz i powinno wyskoczyc.

Zielona - bardzo Ci dziękuję i Ewce przy okazji też, bo to ona ten przepis wkleiła a nie ja:-D Mnie się coś w głowie namieszało, że to ja, bo dawałam ten przepis teściowej i jej siostrze i pierogami zachwycone były:-) No to lecę lepić..;-)

Hehe Salamandra ja to mam taki nawyk zbierania i zostwiania smieci w kieszeniach:) az mi glupio hehe. A kasy raczej nie trzymam w kurtce bo juz mi sie zdarzylo byc w plecy.. no ale ciesze sie ze kurtka Ci pasuje :)

Ja na poprawe humoru racze sie wlasnie cytrynowka... probuje sie znieczulic bo tak mnie boli kolano ze momentami lzy leca... wzielam sie tez za robienie salatki ale zdazylam tylko mieso pokroic i Ola sie obudzila... teraz nie mysli nawet o spaniu...

Gosieńka biedny Emil oby doszli co do czego .

Elvie 700 kopert szalejesz kobieto /.

Isabela dobrze będzie zobaczysz .

TZ nadal chory :angry: gorączkę ma znowu . jutro chyba poszuka jakiegoś lekarza tam a jak nie to się zastanawia czy nie wrócić . tylko cholera to jest 10 autem jak nie urok to ...
Kibel mi się znowu zepsół jakaś rura poszła i znowu patrz wyżej jak nie urok to ..:-D w sensie dosłownym
zawsze oczywiście coś nawala w domu jak J nie ma . :-D
I chyba trzeba iśc spać a co .

Gosienka- no to klops z Emilkiem! Zdrowka dla chlopaka! Oby to bylo cos 'banalnego'... sama niestety mam migreny i wiem, ze bol glowy moze nam zniszczyc dzien...

Padam na twarz! Brzuszki jutro :p o ile w ogole sie zmobilizuje... codziennie nie dam rady, ale moze chociaz 3 razy w tygdoniu... bleeeeeee...

Katik a jest tam podany gdzieś sklad? Ja z telefonu pisze i kiepsko widze:( chodzi mi o to zeby przypadkiem nie bylo wit D bo Olce nie wolno... no i jesli to od 2rz i bez wit D to ja bym ten waniliowy chyba wziela... w piatek bym Ci doplacila bo widze ze to drozsze.
Kurcze a pisze tam jak to sie dawkuje? W kapsułkach nie czytalam ile jedna zawiera tych omega...
Przepraszam Katik ze Cie tak mecze...:(

reklama
Do góry