lady87
Edyta
lady87, poza tym czegos tu nie rozumiem, nie obraź się, ale jakoś dziwnie to rozumiem, w jednym poście napisałaś, że ciążę planowaliście a zaraz potem, że masz wielki problem jak powiedziec rodzicom bo są studia i w ogóle, nasze pierwsze dziecko tez było planowane i też studiowalismy, ale podczas tego planowania bralismy pod uwage to, że studiujemy, to że jedno bedzie musialo isc do pracy, czy bedziemy mieli warunki dla dziecka itd, mysle, ze w planowaniu dziecka to jest najwazniejsze, a nie samo staranie sie o nie. Zastanawialiśmy sie nad tym mocno i ulozylismy sobie wszystko tak, ze oboje skonczylismy studia magisterskie a M ma świetną pracę. Wszystko jest możliwe jeśli dobrze się do tego przygotować :-)
kochana, dzidziusia planowaliśmy ale moi rodzice nie będą z tego powodu zadowoleni. Dla nich liczy się kasa i kariera. Ja taka nie jestem.
Bo to ja z mężem planowlaiśmy zaraz po ślubie dziecko, ale moi rodzice 'planowali' mi za parę lat... rozumiesz?
Ja mam takie pytanie dziewczyny bo ja jedyne objawy jakie miałam : toi brak @
bolące podbrzusze
i 'bolące,napięte' piersi
jakoś mdłości nie miałam a czytałam t dziewczyny owe mdłości dopadły aż się boje zeby coś fasolce mojej nie było. Tyle się teraz słyszy o nie donoszeniu ciąże że okropnie się tego boje.
U lekarza byłam
Ostatnia edycja: