reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
I ja wpadłam złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia wszystkiego co najlepsze z okazji świąt.

Chciałam też Wam bardzo podziękować za wsparcie nawet wtedy kiedy się nie udzielałam, DZIĘKUJĘ!

u mnie w tym roku humoru i nastroju świątecznego wogóle nie ma, ciężki czas mam ostatnio, ale to dłuższy temat. Przyjdzie pora to z siebie to wyrzuce..

Jeszcze raz wszystkiego co najlepsze i dziękuję że jesteście:)

Dzieńdoberek

Mogę leżeć i pachnieć :tak: Wszystko już zrobione tylko dzieciaki czekają na tatusia( który niestety jeszcze w pracy) bo razem mają choinkę ubierać, taka nasza tradycja :tak:

Maonka mam nadzieję że wszystko się wyjaśni bo zdaję sobie sprawę że to mega stresowa sytuacja dla was.

Elvie niech olejki dobrze działają ;-):-p

Aniez mam nadzieję że na kawałek makowca się załapię, będę S naciskać :tak: jakoś po sobie nie widzę aby stojąc więcej mój organizm spalał :no: raczej wszystko się dookoła brzucha zatrzymuje ;-):-D

Dorotko kartka doszła, śliczny Mikołaj, Helka wszystkim opowiada że to prezent od jej przyjaciółki Paulinki :-) Fotkę zrobiłam i pochwalę się dziewczyną jaką masz zdolną córcię :tak:

Aniam my sobie już z Aniezową z tobą odpowiednio pogadamy w styczniu bo coś za dużo poradników czytasz ;-) szalejesz w domu, pieczesz, sprzątasz :szok: gratki za angielski gaduło :-D

Ella zdrówka dla rodzinki

Agnieszka oby już niedługo M poczuł się lepiej :tak:

Marta przytulam i mam nadzieję że przyszły rok będzie lepszy , musi być .

Sonia ty to masz produkcję z tymi ciastami :szok:

Nata kaloryfery czekają :-D

Basia ja ci się nie dziwię ze uszek nie robisz bo kiedy kobieto przecież ty pracujesz, cały dom na głowie więc jesteś usprawiedliwiona ;-)

​Kochane dziewczyny życzę wszystkim Zdrowych, Radosnych, Rodzinnych i pełnych miłości świąt

Aniez, ohydna kapuste z grzybami przerobilam na calkiem niezly bigos. A i tak to jutro do znajomych zabieramy, wiec beda jesc i sie usmiechac, a ja nie bede dopytywac czy smakuje :tak:;-)

Bralam dzis po poludniu prysznic, mloda wlazla do lazienki, siadla na kiblu i zazyczyla sobie by jej spiewac. Tym oto sposobem dokonujac roznych czynnosci higienicznych odspiewalam Puszka okruszka, Kolorowe kredki, Wlazlkotek i na tym sie repertuar skonczyl. Polecialo Plynie Wisla plynie i kilka koled. Dostalam oklaski. Sasiedzi pewnie tez sie ucieszyli :tak:

Zycze Wam spokoju, zdrowia i radosci!

gosienko - olejek pierwsza klasa:-p a i kilka innych gadżetów dostałam:-p:-D

zielona - czadowo to musiało wyglądać:-D

U nas spokojnie, debiut pierogowo-uszkowy wyszedł mi znakomicie, więc dumna jestem. Dzieciaki dostały fotele z ikei ale dwa różne i to był strzał w 10, bo się dzielą wymieniają i mają więcej atrakcji. Wigilię spędzaliśmy we czwórkę + pies, ale łączyliśmy się telefonicznie z moją rodzinką. Dzisiaj natomiast mamy przedwczesną imprezę urodzinową M., bo goście nasi na jutro mają plany, więc wpadną już dziś o 18.00 by odśpiewać sto lat. Przerąbane mam z tymi urodzinami (26.12), bo tortu szybciej nigdy nie zamówię, więc sama piec muszę. Będzie makowy z masą mascarpone i wiśniami. Właśnie się piecze, a ja spadam z psem trochę kcal zgubić, bo wlazłam na wagę i +1,3kg wrrrrrrrrr:/

No i gdyby nie fakt, że Maciek jakieś paskudne kupy robi, które mu pupę potwornie wyszczypały i ma ranki to byłoby idealnie. Ratujemy tyłek czym możemy, bo biednie wygląda :(

Joł .
Przejedzenie ... zwiałam na chwilkę do kompa , bo o 17 stej mamy gości .
Mąż oczywiście wygoniony do kuchni potop ogląda .
Twierdzi że nie widział :-D:-D w sumie ma rację , bo to nowa wersja cyfrowo obrobiona porządnie .
Dzieciaki szaleją z prezentami :tak:

reklama
U nas szal rodzinny cd. Mam w domu trzymiesieczne cudo - bratanice grzeczna niczym aniolek... Do wycalowania i wynoszenia, taki skarb... A Hooliganna zazdrosna wiec rozrabia...

Przejedzeni jestesmy, plackow napieklam jak glupia i nie ma tego kto jesc... Oczy by jadly tylko miejsca brak... Ucieklam od stolu H wykapc bo ilez mozna...

ale jest swiatecznie - rodzinnie....

pozdrawiam...

Do góry