reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosieńko[\b] dziękujemy za śliczną kartkę świąteczną!
Zielona[\b] żeby on spał jakoś pod górą to by pomysł był dobry ale on w nocy tak się wierci że śpi wszędzie :tak:

A. Był dzisiaj w ikea z moją siostra po sofę dla niej i przytargał stół do salonu :-)

Idę spacyfikować dzieci i wywalić je do łóżek

reklama
Zielona to o tranie bylo do mnie chyba? Tak wlasciwie od roku dostaje. Do tego sambucol rutinacee i co sie tylko da a i tak nic nie daje bo od przedszkola w kolko chora a wczesniej zdrowa jak rydz.

hehehe, tak, tak, do Ciebie bylo, ale mi nie wyszlo ;-) No to jak mloda tran bierze i jej nie pomaga, to nie wiem.

Aniam, jak tam koty po demaskulinizacji?

Zielona że po czym ? Koty mają się dobrze , troszkę tyłkami zarzucały przez kilka godzin . Oczka miały jak najarane , Demon łaził za mną i chciał na rączki i tyle . Do nikogo innego nie chciał iść . A teraz już ganiają jakby nic się nie stało .

Aniam a ocet nie odstraszył Oli;-)

A właśnie nie , jabłkowy jakoś nie śmierdzi mocno . Także jak ci kiedy psiur jakiś naleje gdzieś na wyro , to ocet z wodą i sodą oczyszczoną dobrze działa . A jednak siuśki śmierdzą co tu dużo pisać .

Aniam dziczek będzie specjalnie dla ciebie, będziemy pić i jeść i leżeć oczywiście :-D bynajmniej ja ;-)

Ja tam chętnie z Tobą poleżę , ogóry mam w planach , grzybki , no i chrzan oczywiście :-p

Nata wariatko :-D:-D Na szczęście inny nie znaczy gorszy . A żeby nie być gorsza wyprasowałam dziś 13 metrów firany :no:
No i zrobiłam kolejne ciasto :-D:-D

Choinki jeszcze nie mam , ale pokój już wyglada jak trzeba , więc i choinka jutro się ze strychu przytarga . Tylko jakiś odświeżacz sosnowy trza by nabyć drogą kupna :-p:-p Co by był zapaszek :-p:-p

Dziś też polazłam na pierwszy angielski , bo się zapisałam ... i stwierdzam jedno czaszka mi dymi :-D:-D
Pan stwierdził o mnie że gadam jak najęta i się nie boję , :tak: dogadać się umiem z gramatyką gorzej :-D:-D bo ja czy źle czy dobrze to peplam :-D

Jestem, już melduje, bo dopiero z kuchni wyszłam

A więc byłam u lekarza. Wysłała nas do dermatologa :dry: Przepisała jakąś robioną zacierkę do włosów.
Mówiłam jej, że ona po tych antybiotykach, bladziutka w dodatku znowu złapała jakaś infekcje, że krwi dawno nie robiliśmy. Sama stwierdziła, że może to być osłabienie, ale również dermatologiczne sprawy. Chociaż mam wrażenie, że sama nie wie dokładnie co to. Kazała wprowadzić witaminy. Akurat w tym tyg zanim to się stało sama chciałam jej wprowadzić na okres zimowy. Oczywiście skierowania na badanie małpa nie dała. Wkurzyłam się, bo to już kolejny raz kiedy mi nie dała. Tak jakby z jej kieszeni to szło. Wiadomo koniec roku, pewnie limity wyczerpali. Ale w uzasadnionych przypadkach to chyba logiczne, że pierwsze co to krew trzeba zbadać. Pojechałyśmy z moją mamą prywatnie zrobić, bo Alicja była nadczo. Zrobiłyśmy wszystko co możliwe, żelazo, crp, na tarczycę i mocz. Wyniki jednak ma dobre. Dwa parametry tylko zaniżone. Mocz też dobry.
Dermatologa udało mi się jeszcze w tym roku umówić, 30.12.

Dzisiaj już jej tylko wyszły jakieś pojedyncze włoski.

Zielona tran jej daje już drugi rok. Leonek też dostaje.

PicsArt_1387779208362.jpg
Gdy gwiazdka wigilię zaczyna,
Do stołu siada rodzina
Choć My jesteśmy daleko stąd,
Życzymy wszystkim wesołych świąt!
Ciepłego barszczu z uszkami,
pierogów z grzybami,
Kompotu z owoców suszonych,
a pod choinką prezentów wymarzonych !

Radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia
Szczęśliwego Nowego Roku 2014!

Załączniki

• PicsArt_1387779208362.jpg
    PicsArt_1387779208362.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 24
Witam dziewczyny, podczytuję Was w przelocie z kuchni do pokoju ale nie mam jak siąść do kompa na dłużej:-( Młodą w weekend dopadła jelitówka w nocy w niedzielę nie spaliśmy bo wymiotowała a wczoraj miała rzadkie kupy ale opanowaliśmy, jeszcze nie są idealne ale może w święta chociaż nie będę co chwila pieluchy zmieniać;-)
Brat już jest działamy w kuchni ostro wczoraj o 2 poszliśmy spać.
Rodzice na 2 dni przyjadą bo pracują, ale dobre i to, mała się ucieszy.

Życzę wszystkim chorowitkom zdrówka i dobrego samopoczucia w święta.
Gosieńko, Agnieszko bardzo Wam, Waszym rodzinom dziękuję, wiecie za co:tak: Mam nadzieję, że kartki doszły. Ucałowania.
Marta, Basia tulam i mam nadzieję, że najbliższe dni rozgonią smutki :tak:

Wszystkim bez wyjątku życzymy spokojnych spędzonych w gronie rodzinnym Świąt Bożego Narodzenia, uśmiechu, udanych prezentów ;-)

Odezwę się po świętach, buziaki dla wszystkich
:-)

Ja także wpadam do was z życzeniami

Świąt radosnych, świąt rodzinnych i zdrowych (także w atmosferze ;-)) miłości i szacunku oraz trafionych prezentów.

Życzy Agnieszka z rodziną

Dziewczyny, siadłam na tzw. czterech literach :) podczytywałam Was więc jestem na bieżąco, ale co się za pisanie zabrałam, coś mnie odrywało... mam nadzieję, że teraz dam radę poklikać :)

U nas przedświątecznie było pracowicie, bo dla nas to czas rodzinny, z zapachami grudnia, ciastami, rybą po grecku, barszczem, pierogami, uszkami, pasztecikami itd. Wczoraj upiekłam pysznego sernika (nieodmiennie go polecam, wrzucę przepis na jedzeniowym), a R. popełnił makowca :) zupełnie sam, 3 piękne sztuki zrobił od A do Z, jeszcze dzisiaj lukier ukręci i będzie cacy :) nawet nie wie, jaki na siebie bicz ukręcił, bo przecież ja już nigdy makowca palcem nie tknę, będzie to jego domena :)

Aniam- no to łądnie zbóje załatwiłaś :p przedświątecznie hehehehehe

Agnieszka- oby M. przestało boleć :( bidulek

Maonka- mam nadzieję, że to z osłabienia organizmu.

Monia- ja pazurki dopiero dzisiaj robię, bo wcześniej i tak byłoby bez sensu :)

Nata- no Ciebie za sprzątanie to ja podziwiam nieodmiennie co święta :)

Gosieńko- ponieważ dużo stoisz, to masz szybsze spalanie, więc spokojnie wcinaj te ciasta :)

Dorotko- oby jelitówka nie wróciła. Buziaczki dla Was :)

Marta- walcz o swoje! Przecież to jest niedopuszczalne, żeby dziecko cały dzień nic nie jadło! Tulam!

Basiu- z żywczykiem zawsze trudniej święta przygotować, ja w czoraj bezlitośnie wysłałam brygadę do żłobka, bo przecież jedlibyśmy chleb z masłem, jakbym przy nich miała gotować :)

Zielona- ja też nie przepadałam za kapustą z grzybami, aż natrafiłam na pewien przepis, jestem przekonana, że Tobie też by weszła w tej wersji, więc wrzucę na jedzeniowy :)

Ella- masz rację, kot jak się ofocha za bicie to dopiero zacznie się mścić :)

Elvie- no to będzie nowe postanowienie noworoczne i dieta, tym razem do Ciebie dołączę :)

Mamusia- jak Natalka? I jak Twój lokator :)

Anna oj- biedny Wiktorek z tą skórą. Już nie mogę się doczekać jak go wycałuję :) coś czuję, że będzie miał chłopak powodzenie :)

Iza- a Ty gdzie?

Wronka- czytałam, że była akcja pierogi :) i widziałąm jak Borysek pięknie robił pierniczki :)

I chciałabym powiedzieć, że w tym roku choinkę osobiście ubrały moje dzieciaczki i że jest piękna :)

Wszystkim Wam życzę wesołych i spokojnych świąt, w radosnej, rodzinnej atmosferze :)

reklama
Witam,

chciałam Wam życzyć radosnych, ciepłych i rodzinnych Świąt. Wypoczywajcie, zdrowo się odżywiajcie, pod choinką znajdźcie wymarzone prezenty a mężowie niech Wam serwują wino, dobrą muzykę, masaże i śniadania do łóżka.
P.S. Ja zakupiłam w tym celu nawet nowe olejki zapachowe z sex shopu, a co!:cool2:

Do góry