Dziewczyny, siadłam na tzw. czterech literach
podczytywałam Was więc jestem na bieżąco, ale co się za pisanie zabrałam, coś mnie odrywało... mam nadzieję, że teraz dam radę poklikać
U nas przedświątecznie było pracowicie, bo dla nas to czas rodzinny, z zapachami grudnia, ciastami, rybą po grecku, barszczem, pierogami, uszkami, pasztecikami itd. Wczoraj upiekłam pysznego sernika (nieodmiennie go polecam, wrzucę przepis na jedzeniowym), a R. popełnił makowca
zupełnie sam, 3 piękne sztuki zrobił od A do Z, jeszcze dzisiaj lukier ukręci i będzie cacy
nawet nie wie, jaki na siebie bicz ukręcił, bo przecież ja już nigdy makowca palcem nie tknę, będzie to jego domena
Aniam- no to łądnie zbóje załatwiłaś
przedświątecznie hehehehehe
Agnieszka- oby M. przestało boleć
bidulek
Maonka- mam nadzieję, że to z osłabienia organizmu.
Monia- ja pazurki dopiero dzisiaj robię, bo wcześniej i tak byłoby bez sensu
Nata- no Ciebie za sprzątanie to ja podziwiam nieodmiennie co święta
Gosieńko- ponieważ dużo stoisz, to masz szybsze spalanie, więc spokojnie wcinaj te ciasta
Dorotko- oby jelitówka nie wróciła. Buziaczki dla Was
Marta- walcz o swoje! Przecież to jest niedopuszczalne, żeby dziecko cały dzień nic nie jadło! Tulam!
Basiu- z żywczykiem zawsze trudniej święta przygotować, ja w czoraj bezlitośnie wysłałam brygadę do żłobka, bo przecież jedlibyśmy chleb z masłem, jakbym przy nich miała gotować
Zielona- ja też nie przepadałam za kapustą z grzybami, aż natrafiłam na pewien przepis, jestem przekonana, że Tobie też by weszła w tej wersji, więc wrzucę na jedzeniowy
Ella- masz rację, kot jak się ofocha za bicie to dopiero zacznie się mścić
Elvie- no to będzie nowe postanowienie noworoczne i dieta, tym razem do Ciebie dołączę
Mamusia- jak Natalka? I jak Twój lokator
Anna oj- biedny Wiktorek z tą skórą. Już nie mogę się doczekać jak go wycałuję
coś czuję, że będzie miał chłopak powodzenie
Iza- a Ty gdzie?
Wronka- czytałam, że była akcja pierogi
i widziałąm jak Borysek pięknie robił pierniczki
I chciałabym powiedzieć, że w tym roku choinkę osobiście ubrały moje dzieciaczki i że jest piękna
Wszystkim Wam życzę wesołych i spokojnych świąt, w radosnej, rodzinnej atmosferze