reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

cześć dziewczyny

uff ale te dni przed świętami intensywne szurowanie , pieczenie i gotowanie tak po skrócie z uwieszonym na ramieniu marudnym Wiktorem. Wychodzę z siebie, na dodatek dzisiaj i jutro jeszcze pracuję :baffled:

nata czy ty oszalałaś kobieto:szok:

maonka kurcze nie ciekawie daj znać co lekarz powiedział na temat tego wypadania włosów , nigdy nie słyszałam aby antybiotyki coś takiego mogły spowodować. Nasz miał nie raz tak że kończył antybiotyk i za kilka dni następny.

Gosieńko to widzę niezłą u was produkcja ja mam zamiar kupić uszka w garmażerii nie mam już siły się z tym bawić. Super że chłopcy ci tak bardzo pomagają i są jeszcze do tek tak chętni mój niejadek to nawet w stronę jedzenia pewnie nie spojrzy:-D

mamusiu kondolencje , światełko dla babci
[*]

Sonia
i jak tam paczka odnalazła się?

Marta współczuję przejść z tym przedszkolem, biedna Oleńka może one próbują za wszelką cenę wymusić na tobie decyzję o zabraniu z przedszkola małej.

kitek
super że Maja ma kuzyneczkę z którą tak ładnie się dogadują. Jak tam udało się odmienić buty?

Annaoj te nasze uparciuchy :tak: nasz na dodatek straszny wymuszacz i kombinator

reklama
Witam się :-)
Widzę, że szalejecie dziewczyny z porządkami, pieczeniem, gotowaniem itd... ja w tym roku żadnych wielkich porządków nie robiłam i upiekłam tylko ciasteczka z jednej porcji (chłopcy mieli zabawę w wycinanie).

J. już dobrze :tak: niestety M. ciągle sikuś boli a do tego mu się ropny katar przypałętał i temperatura :no: ehhh bidulek. Przez ten katar spać nie umie więc śpię z nim żeby mi na ręce leżał i miał głowę wyżej bo z poduszki to on rzadko do spania używa ;-)

Maonka o matko! Obyście znaleźli przyczynę :tak: &&
Mamusiu teraz na spokojnie doczytałam... Światełko dla babci (*). Ale pięknego wieku dożyła :tak:
Marta masz racę nie daj się! Przecież to przedszkole dla takich dzieci!!! Gdyby problemy robili w zwykłym przedszkolu jeszcze bym może zrozumiała ale tam??? Zwykłe lenistwo! A tobie się odpoczynek należy jak psu buda :tak:
Sonia i ja z paczką??
Ja wczoraj popakowałam prezenty i mam z głowy już... Ładnie schowane coby chłopcy nie znaleźli. Choinkę wczoraj przystroiłam i pięknie mi pachnie :tak: :-D

Idę nakarmić dzieciaki a sobie coś przeciwbólowego zapodać bo łeb mi zaraz rozwali :-(

Miłego dnia! Może jeszcze wpadnę przed świętami...

Witajcie dziewczyny. Znow mnie bardzo malo ale nie wyrabiam jakos zeby przy kom siedziec na forach. Dzieci mam chore, meza chorego wiec jesien dla nas koszmarna bo non stop choroby. Teraz julka na antubiotuku bo od kilku dni goraczka jej skacze pod 40st wiec na przemian ibuprofen z paracetamolem bo masakra jest. Mam nadzieje ze wybaczycie mi nieobecnosc. Wroce do Was jak zapanuje spokojniejszy czas. Moze po swietach sie uda.

Kocia-Mamo rady dziewczyn cenne. Zwirek polecany przez Age jest najlepszy na rynku. Tez uzywamy od lat. A co do bicia to nie pomaga. Duzo lepszy sposob to wziac kota na rece i z kategorycznym "nie wolno!"zrzucic go na ziemie na 4lapy. Koty tego ponoc nie znosza. Choc ja przeciwniczka wszelkich takich metod raczej jestem. Na szczescie nasz futrzak ugodowy od poczatku byl.

Maonka mam nadzieje ze u malej to nic powaznego.
Marta wspolczuje tych akcji w przedszkolu. Nie rozumiem czemu tak robia skoro to specjalne przedszkole.

A tak w ogole to Moje Drogie Kwietniowki z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycze Was duzo spokoju radosci milosci, pieknej Wigilii, rodzinnej atmosfery i cale mnostwo zdrowia. Wesolych Swiat!!! :)

Witam na szybciutko:zawstydzona/y:
Zalatana jestem ale to u mnie normalka, do tego tesciowa już zaczyna kombinować i jak zwykle próbuje rozdzielać zadania:cool2:
Najwazniejsze - choinka już stoi, pierniczki wczoraj robiłam z dziewczynami moimi i siostrzeńcem, kuchnia wyglądała jak bo wybuchu bomby:sorry2: ale wyszły super, dzieci jeszcze pięknie przyozdobiły i jest git.
Żarełka w tym roku nie szykuję, tylko na wigilię trochę, za to słodkości produjuję. Zrobiłam piernik staropolski z powidłami i masą stefankową, teraz kończę 3 bita i jeszcze przed wieczorem popełnię seromak:-)
Poogarniam bieżący bałagan, wieczorem poprasuję i mogę świętować, a jeszcze w samochodzie muszę posprzątać.
Paczka się nie znalazła, nadawca twierdzi że po świętach na 99% się znajdzie, jeden z pracowników firmy kurierskiej wyjaśnił mu że mają jeszcze cały magazyn zawalony paczkami i po prostu nie są w stanie tego ogarnąć:no: Przy okazji zareklamuję firmę K-EX :wściekła/y: omijajcie szerokim łukiem.
Maonka trzymam kciuki &&&
Uciekam obiad kończyć bo moje chłopaki z Olsztyna wracają i po Manię do przedszkola

Ostatnia edycja:
Zdrowia dla chorych.

Agnieszka, a moze podloz cos pod gorna czesc materaca, coby Marek mial glowe wyzej. Ja wiem, ze jestes "kompaktowa", ale wyobrazam sobie, ze w dzieciecym lozku nie jest Wam razem zbyt wygodnie.

Maonka, czekam na wyniki i mam nadzieje, ze to tylko oslabienie organizmu.
Dajesz Julce tran? To naprawde pomaga! Ala chyba jeszcze za mala.

Zrobilam kapuste z grzybami - fuj. Musze to teraz na bigos przerobic.

Zielona to o tranie bylo do mnie chyba? Tak wlasciwie od roku dostaje. Do tego sambucol rutinacee i co sie tylko da a i tak nic nie daje bo od przedszkola w kolko chora a wczesniej zdrowa jak rydz.

reklama
Świętowanie czas zacząć - sprzątanie wczoraj, a dzisiaj gotowanie - mam już wszystko zrobione
-170 pierogów
- cztery ryby
- dwa rodzaje śledzi
- dwie sałatki
- bigos

Gosieńko - nie znasz dnia ani godziny jak wpadnę pojeździć po kaloryferach :)
Aniam - wiem jestem NIENORMALNA

Do góry