reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej hej. Migreny dzien trzeci, ale dzis lagodniej nieco.
Stary na zawody wybywa, wiec weekend babski mamy ;-) No chyba, ze sasiad sie oswoi i po cukier wpadnie ;-);-);-)

Ja wlasciwie jestem zdecydowana na to francuskojezyczne przedszkole. Musze tylko chlopa wygnac coby sprawdzil jak to ze schoolbus jest i tymi godzinami.

Mala sie obudzila i dziobek jej sie nie zamyka od rana. I jakos tak lepiej i wiecej mowi niz wczoraj. Wszyscy naokolo sie z nas smieja, bo ja do niej mowie po polsku, a ona mi odpowiada po angielsku. :tak:

reklama
Hejka

Witam z mega zakwasami :szok: tak mnie wczoraj rehabilitant wymęczył ;-) Trochę nawet bolało , ale zęby zaciskam bo wiem że ten miesiąc jest decydujący aby się jakieś zrosty nie zrobiły. Dwa razy w tygodniu do Wrocka będę jeździć przez cały grudzień , S też skorzysta bo w czasie kiedy ja będę ciężko pracować on będzie masowany ;-)oczywiście zaznaczył ze przez panią rehabilitantkę :-D
Coś czuję że za miesiąc będę miała pośladki i uda jak marzenie ;-):-)

Zielona kurcze trzyma cię ta migrena :no: Jak sąsiad apetyczny to niech po cukier wpada :-p;-)

Agnieszka S bardzo zadowolony z mycia żonki ;-):-Dzawsze to jakiś kontakt bo na razie mamy zakaz na wszystko ;-):-D Buziaki dla J :-)

Anna super że skóra W już lepiej oby tak dalej. Motywację mam , ale na początku mega byłam spięta bo ten rehabilitant naprawdę przystojny :zawstydzona/y:ja wiem że to jego praca ale człowiek się krępuje w dodatku trzeba się rozebrać do masażu :zawstydzona/y:

Aniam wczoraj udało mi się nawet ukucnąć , mała rzecz a tak cieszy :tak:Jak tam remont? widać światełko w tunelu;-)

Monia jak Hanka ?

Miłego dnia, idę dyspozycje domownikom wydać bo sobota a w domu masakra :szok: widać że wracam do żywych bo mi bałagan przeszkadza :-D

Gosienko jak Cie juz wyrehabilituja, to koniecznie w nagrode weekend w spa z masazysta ;-)

A sasiad calkiem apetyczny - czekoladowy;-) - tylko bardzo wolno sie oswaja. Po 11 miesiacach zaczal niesmialo usmiechac sie do mnie i mowic Hi:blink:

Bol glowy ciagle ze mna, tylko teraz juz chyba nie migrenowy, ale po wczorajszym winie :-/

Gosienko Hania w porzo, wirusa ma, ale juz nie goraczkuje. Apetyt ma, nie kaszle wiec jak jutro tak bedzie to w pon dyla do przedszkola. Rehabilituj sie mocno i jakbyscie mieli ochote to wiesz gdzie mnie znalezc :-)

Czasu u mnie jak na lekarstwo, niedospana dzis jestem bo wczoraj kolacjowalam sie sluzbowo a dzis andrzejki...Spadam strognofa tworzyc i jakiez zakaski musze przygotowac...

wszystkim dzis andrzejkujacym duzo zabawy, chorowitkom zdrowka...

Aniez - dobrze, że R nic się nie stało.
Gosienko - robisz posępy

Marta - dobrze, że trafiłaś na dobrych lekarzy
kittek - przegięcie z tym poligonem

Zielona ja to myślę że jak ty kiedykolwiek byś wymieniła chłopa to właśnie na takiego czekoladowego :tak:

Gosieńka Zobacz dopiero byłaś operowana , więc to już udało się kucnąć :tak: A będzie tylko lepiej :-D
Remont ok , jutro ustawiamy meble , Ile J ma rzeczy :no: Płyty , książki , płyty czarne , filmy :no:
Normalnie na tony , mąż zbieracz mi się trafił .
I po meble dla Olki muszę pojechać do ikea .

Witam się sprzed TV . mam talent i browarek :-D:-D
Znalazłam zasłony i firanki i jestem przeszczęśliwa :-D
Firanki za 10 zeta z metra :-D:-D robocizna będzie więcej kosztowała niż sama firanka :-D
I zasłonki za 60 zeta za 2 szt :-D:-D Normalnie z tego szczęścia że jestem taka ekonomiczna kupię sobie jeszcze firankę do sypialni , za 27 za metr , a co :-D:-D
Najciemniej pod latarnią . mam znajomą co ma swój zakład krawiecki , a zajmuje się przede wszystkim aranżacją okien :-D

Aniam, no to super! Czekam na zdjecia gniazdka. A co do chlopa zbieracza, to wspolczuje. Moj tez chomik :baffled:
Zielona ja to myślę że jak ty kiedykolwiek byś wymieniła chłopa to właśnie na takiego czekoladowego
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
Hehe, kochana, ja to sama nie rozumiem czemu czekoladowych na karmelowego wymienilam...

Dzieńdoberek niedzielnie :-)

Głowy bolą i nogi po imprezach andrzejkowych ? ;-):-)
My sobie powinkowaliśmy więc nie było najgorzej , na tańce przyjdzie jeszcze czas ;-)

Zielona trudny wybór między czekoladą a karmelkiem ;-) Spa to mi się marzy ale pewnie najpierw do sanatorium pojadę więc się śmieję że w Ciechocinku się będę lansować:-D

Aniam super że remont zakończony i normalnie zaszalałaś z firanami :-p zbieractwo też mnie do szału doprowadza, mojemu S zawsze wszystko się przyda, jak się kolejny raz będziemy przeprowadzać to dwa tiry trzeba będzie wynająć;-)

Monia znajdę was znajdę bo muszę łyżkę i pojemnik oddać:-)

Nata motywację mam bo styczeń niedługo ;-):tak:

Małżon po mięcho do lasu wybył a my mamy niedzielną gaciówę.

Miłego dnia

Hej
I ja się witam niedzielnie. Jeszcze w łóżku, Ola śpi. Od kilku dni jest bardzo niespokojna w nocy, wybudza się co chwilę z płaczem, nogami strasznie kopie, nie wiem już co się dzieje..
Ja też ostatnio jakas bez humoru jestem i przybita ciągle chodzę...
Mogłaby już wiosna być...

Uciekam kawę zrobić i jakieś śniadanie chyba zjem

Miłej niedzieli!

reklama
Aniam z pomocą dzieciaków rosół wstawiłam ( będą chłopaki plusować przed teściową w razie gdyby Olka chciała któregoś z nich :-D ) więc zadzieraj kiece i wpadaj :tak::tak::tak:

Marta przesyłam ciepełko i odganiam zły nastrój, buziaki.

Do góry