reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam i pozdrawiam :-) słońce świeci, więc i nastrój zwyżkuje :-)

Bartula wczoraj miał smerfa marudę, dzisiaj jest cały wysypany, mam obawy, że mimo braku gorączki, jest to szkarlatyna, bo język obłożony w środkowej części. No nic... jutro poczłapiemy do pediatry, z dwojga złego wolałabym jakąś wirusówkę.

Gosieńka- no jak rosół jest, to może ja wpadnę :p ale pochwalę się, że jako perfekcyjna pani domu, mam zawekowany, więc nawet nie muszę gotować :p i daj znać, czy S. przebije R. :p

Idę foty ogarniać, a po południu "królika" dla Gosieńki oglądać :)

reklama
Witamy i my po długiej przerwie :-)

Mam nadzieję, że nas jeszcze nie wyrzuciłyście ;-) Ale cierpimy na ciągły brak czasu. Ostatni miesiąc spędzamy na chodzeniu po lekarzach a ja Ali na kardiologie nie trafiłam chodź skierowanie na rekach miałam. Serce mi szaleje, badali szukali ale nieszczęście nic nie znaleźli poza jakąś małą niedomykalnością zastawki. Stanęło w końcu na tym że muszę wyluzować bo nie dotrwać do 30. Także wszystko co się dzieje dookoła najbardziej się na mnie odbija. I nawet teściowa chyba zauważyła że ja nie ona i po mnie jak po kaczce nie spływa mimo że jej tego nie pokazuje bo trochę odpuscila.
Także muszę wyluzować.. tylko jak :/

Poza tym W ma zaplenie krtani i tchawice od środy w domu siedzi ale mimo że ma zwolnienie do piątku w poniedziałek musi wracać do pracy, bo szef kazał i nawet zwolnienia nie przyjął tylko dał mu urlop niepisany. Wiecie jak jest więc się postawic za bardzo nie miał jak, tym bardzieje że wydatków trochę nieplanowanych mieliśmy. Badania kosztują...

Tosia ok. Chodzi do przedszkola, uwielbia do niego chodzić i problem jest jak do niego nie idzie. Tydzień czasu katar ja przesladowal, ale katar to nie choroba :-) Uczy się wierszyków na jasełka, na początku dostała jeden ale jak panie zobaczyły jak szybko się uczy dołożyły jeszcze dwa. Tosia pęka z dumy, madrala mała :-) No i czeka z niecierpliwością na śnieg :-)

I pisanie pracy, bo chcę się bronić najszybciej jak się da.

odczytuje Was ale nie mam nawet chwili żeby odpisać, bo nie lubie tak po lepkach.

no i zajecia mam co tydzień, teraz też na zajęciach więc z góry przepaszam za błędy, pisze z telefonu.

Nie nadrobię, ale postaram się juz być.

Hejka!

My się obijamy po zwariowanej nocy, wróciliśmy po 3. Mamcia spała u nas więc rano z Mają na paluszkach chodziły i dały nam pospać prawie do 11tej. Dawno się tak nie wybawiliśmy, najpierw staropolska kolacyjka, ulubione kręgle zaliczyliśmy, a później w klubie na parkiecie kalorie spalaliśmy. Tylko nasi mężczyźni marudzili bo przystojniacy na scenie występowali i zazdrośni byli;-)

Isabela tulę, dużo siły ci życzę i zdrowia! Bycie wrażliwcem nie jest fajne, wiem jak to jest bo sama za dużo spraw biorę do siebie i zamiast machnąć ręką to rozmyślam i się dołuję:-(

Gosieńka zobaczysz, ani się obejrzysz i tego kankana zatańczysz:-)

Aniez zdrówka dla Bartuli, oby to jednak wirusówka była, a nie szkarlatyna.

Marta &&&& za to aby z przedszkolem się wszystko udało. I trzymam cię za słowo odnośnie ferii i nie tylko:tak:

Aniam spryciulo, szybko zadziałałaś. Czekamy na fotki jak już firanki zawisną.
Zielona sąsiad po cukier był?;-)
Gosiu buziaczek dla Twojej 15 miesięcznej pannicy:-) Jak ten czas leci:szok:

Annaoj super, że Wiktorkowi się poprawiło!
Monia mam nadzieję, że odespałaś po dwóch imprezach pod rząd? ;-)Zdrówka dla Hani :tak:

Zmykamy na andrzejkowy obiad do szwagra,

udanej niedzieli :)

Kittek, no wlasnie nie byl. Cholera, zdecydowanie za wolno sie oswaja ;-) Malzon wczoraj wrocil, wiec moze to lepiej - hehehe. No i nie wiem czy Ci zazdroszcze wieczoru, ale chyba tak. Ja kregle uwielbiam, choc gram jak noga, ale lubie i juz. Obzerstwo mnie nie kreci, ale zjadlabym cos dobrego. Tance nie moja rzecz, ale wlasciwie dlaczego nie?

Izabela, zdrowia dla Was wszystkich.

Gosienko, u nas gaciowa byla wczoraj, ale kto wie, moze dzis bedzie powtorka z rozrywki :tak:

witajcie

no i po weekendzie jutro znowu trzeba do pracy. Na razie stwierdziłam że nie ma co wariować poczekamy zobaczymy co będzie, najważniejsze że robi wiele rzeczy później niż rówieśnicy ale robi. Dzisiaj mnie całkowicie zaskoczył bo raz pierwszy wziął książkę z półki (sam) i zaczął coś opowiadać oglądając obrazki, ja w tym czasie myłam naczynia:-) a to jest bardzo dobry objaw bo to znaczy że jego myślenie abstrakcyjne zaczyna działać powolutku z dużym opóźnieniem nie mniej jednak tak bardzo mnie ucieszyło że nie wiem :tak:

Ciszę się też w tej chwili bardzo że nie czekałam na diagnostykę tylko zaczęliśmy wcześniej terapię SI i zdecydowałam się na zajęcia z logopedą.

Wiktor zaliczył dzisiaj też fryzjera trochę popłakiwał ale ogólnie nie było tak źle.

kitek
zdrówka dla Majeczki

Agnieszka powiadasz rudzielec :-D ale tobie w każdym kolorze ładnie

zielona
współczuję migreny, a chociaż jakiś sensowny ten sąsiad:-p

gosieńko
S też skorzysta bo w czasie kiedy ja będę ciężko pracować on będzie masowany
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
oczywiście zaznaczył ze przez panią rehabilitantkę
nieźle się facet ustawił

Aniez zdrówka dla Bartusia

Isabela dużo zdrówka dla całej rodzinki dobrze że nic strasznego nie zdiagnozowali

Joł
Zielona czekoladowy , karmelowy , byle nie biały jak mąka :-D:-D

Gosieńka wczoraj u nas też był rosołek , na Twoim mięsku robiony :tak: a dziś go na pomidorówkę przerobiłam :-D A chłopaki fajnie że się uczą . Może trafią taką niezdarę do gotowania jak ja i nie będą mieli wyjścia :-D:-D ale rosół robić umiem , a co :-D:-D

Regał mam przestawiony jak trzeba , komodę dziś Olce kupiłam , bo jej mi była potrzebna . Syf jest ale jakoś do przodu idzie .

Isabela - wracaj tu do nas , a gratisem do chłopa się nie przejmuj . Wierz mi się da :tak::tak: Jak Ci baba skacze to zawsze sobie powtarzaj , że to nie rodzina i bierz na luzaku . Niech pogada i tyle
Nie ma prawa ci nic dyktować i tyle . Ew. jak coś zacznie szczekać , to mów że masz chore serce i wyjdź . w końcu się znudzi :tak: Ka swoją ustawiłam :tak: wszystko się da ;-)

Zielona - jaj mam 4 mogę Ci jedną odpalić .

No i koniec weekendu, a szkoda :tak:

Od jutra muszę wcześniej wstawać bo J. chce na roraty chodzić a u nas są o 6:45 więc pobudkę robimy o 5:50 żeby mieć 10 minut na dobudzenie się ;-) Ehh oby do świąt ;-)

Zdrówka wszystkim chorującym życzę! (Aniez mam nadzieję że u Bartusia to nie szkarlatyna).
Iza jak dobrze że się odzywasz :tak: I zdrówka dla ciebie...z serduchem nie ma żartów więc teściową postrasz że przez nią Tośka sierotą zostanie ;-) może się opamięta... I Aniam ma rację jak co to się wykręć sercem i wyproś ją lub idź byle dalej od tego japiszona :tak:
Aniam to widzę że już koniec remontu coraz bliżej :tak: czekamy na zdjęcia po :-D

Dobra idę do wyrka coby jutro jakoś wstać bo intensywny dzień/tydzień mnie czeka :tak:

reklama
Agnieszka a co przyjechać to nie łaska ? Dziecięcy wam pokażę i styka :-D Bo Olki pokój tez robię . A o resztę proszę sobie przyjechać :-p:-p

Do góry