reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam sobotnio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja dziś 28tc i w szoku jestem kiedy ten czas ucieka!!!
wczoraj oglądaliśmy mieszkanie ale S go nie chce wynająć:baffled::baffled::baffled: takie piękne!!! i z tarasem 36m i z parkingiem podziemnym z windą pod same drzwi-idealne dla zmotoryzowanej mamuśki:-) ale nie!!! :confused2:

Ech no nic szukamy dalej....

A ja się dziś zważyłam i co??? mam 0,7kg mniej niż ostatnim razem.... więc na plusie nie 6,5 tylko 5,8:-) wiedziałam że jak wrócę od mamusi i teściowej to zdrowe jedzonko i owocki przywrócą mnie do normalności:-)

Nie mam póki co czasu na czytania:-( i już mnie to irytuje że nie jestem na bieżąco...

reklama
Cześć dziewczynki.dziękuję wam bardzo za wasze opinie bo ja się nie znam w tym temacie i wiedziałam że mi pomożecie:-) dziękuję:-)
my właśnie jemy z zuzią płatki z mlekiem a ona szaleje w brzuszku:-) miłego dzionka wam życzę skarbeczki

:-)Witam również wszystkie mamusie.
my dopiero od 8 na nogach .... po śniadanku ..... a teraz biore się za sprzątanie domku:tak::-), bo na 15 musze już być w szkole ech i aż do 20.00 mamy z moim maluszkiem zajęcia:szok: niech słucha pilnie wykładów z mamusią to może w czasie egz cos podpowie :-D:-D:-D
pozdrawiam mamusie i dzieciaczki :-);-)
miłego dzionka :)

wrrrrrrrrrrrrr, ja przez kaszel i katar spać nie mogę!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tak sobie w necie o głupotach czytam i pytanie takie-czy robiłyście sobie badanie przeciwciał na różyczkę i żółtaczkę?
Wspolczuje choroby. Mam tak samo, wiec wiem dokladnie jakie to uczucie. Wracaj szybko do zdrowia:tak:
Co do przeciwcial, to mialam oba badania. Na WZW B szczepilam sie jakies 2 lata temu przed podroza poslubna, bo lecielismy na Bali i szczepienie bylo wymagane wiec luzik, a szczep przeciw rozyczce jeszcze z podstawowki jest mocne wiec tez nie trzeba bylo powtarzac:-)

Mnie jeszcze czeka chyba powtórka badania na przeciwciałą cytomegalii bo tej cholery nie miałam przed ciążą i trzeba sprawdzić czy się nie zaraziłam przypadkiem, ale miejmy nadzieję, że się udało przetrwać ciążę bez tego :sorry2:
Co do zakupów to nam został do kupienia na dziś praktycznie tylko przewijak :-)
mi gin powiedzial, ze na cytomegalie i tak nie ma lekarstwa wiec badanie jedynie uswiadomi nam ze choroba jest ale i tak nic sie z tym nie zrobi. Mam nadz,ze nadal nie masz tego paskudztwa. Ja tez nie chorowalam przed ciaza niestety.
Zakupow Ci bardzo zazdroszcze, bo ja jeszcze w proszku jestem. Moze dzis jakis wozek wybierzemy, ale nie wiem, jakos nie mam przekonania do tego co jest tutaj w sklepach...

Mam pytanie: czy ptasie mleczko było waniliowe??:-):-D:-D:-)
witajcie.. ledwo nadążam Was czytać.. ale tak to uwielbiam, że książki leżą.. a klawiatura czyściutka, że hej!!:-)
Życzę Wam miłego weekendu (mój będzie wreszcie typowo zakupowy), mam nadzieję, że nie skończy się jedynie na oglądaniu.. kurcze ja jednak polubiłam zakupy przez internet, zwłaszcza allegro.. jak tak dalej pójdzie to dupa mi do fotela przyrośnie.. no i jak ja się dzieckiem będę zajmować?? Z tym fotelem z tyłu???:-D:-D

Witam weekendowo :-)
Dziecię wysłałam z tatusiem do dentysty na przegląd ząbków, a sama miałam robić gołąbki, ale mnie ogarnęło lenistwo. Farsz czeka na powrót tatusia- będzie zawijał :-):-):-)

hej. Moje kochanie od rana coś naprawia i naprawia i naprawia, a araz do sklepu jedzie i mnie zostawia:(. Ja od wczoraj mam takie hulanki z ciśnieniem ze masakra

reklama
Witam się:-D:-D:-D

A ja dziś w tej śnieżycy o 9 rano ZDAŁAM PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powinno być z urzędu ważne na Grenlandii i obydwu biegunach bo hardcore był niezły;-) a jak powiedziałam S że zdałam to oznajmił "pewnie kruszynka pomagała mamusi":-p

gratulacje;)

witam Nowe mmausie:)

A u mnie.....sorki ze sie nie odzywalam.,..ale przeprowadze mamy..i wiadomo co to sie dzieje....heheh...

Ja bylam wczraj u Gina...i z dzidzia wsyztko dobrze.....:-)

i bedzie dziewczynka....:tak:

Milego dnia brzuchaste;)

Do góry