reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
AAAAAAAAAA! Trzeci trymestr mi sie zaczal. Jak ten czas leci...
dzien dobry:-)
Ba czyli przeliczajac Twoj pozim cierpliwosci w stosunku do ciężarnych włoszek to nie bylo tragedii;-);-)
a ja wczoraj bylam na kolejnym seansie w szkole rodzenia. pozniej opisze wszytko na wlasciwym watku, a poki co uciekam śniadac:-)
Ba czyli przeliczajac Twoj pozim cierpliwosci w stosunku do ciężarnych włoszek to nie bylo tragedii;-);-)
a ja wczoraj bylam na kolejnym seansie w szkole rodzenia. pozniej opisze wszytko na wlasciwym watku, a poki co uciekam śniadac:-)
gosienkag76
Fanka BB :)
taaaaak,macie rację-masaż mężulkowy jest najlepszy...tylko mojemu się nie chce żonki masować...:---(
oglądam Epidemię...nie najlepszy to pomysł,pewnie nie będę mogła zasnąć...
Może mały szantaż pomożeZawsze możesz powiedzieć że to dla dobra córeczki:-) a tatuś córeczce raczej nie odmówi;-)
Dzień dobry dziewczyny.Ja dzisiaj znowu wcześnie bo moja córeczka znowu daje czadu Zmykam na śniadanko może jest głodna
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witam!
Też jestem kwietniówką :-)
Mój termin to okolice 4 kwietnia 2010. Maluszek skutecznie się ukrywa także nie wiemy na kogo czekamy. Synek (2 latka i 7 m-cy) twierdzi, że siostrzyczka . Zobaczymy
Mój termin to okolice 4 kwietnia 2010. Maluszek skutecznie się ukrywa także nie wiemy na kogo czekamy. Synek (2 latka i 7 m-cy) twierdzi, że siostrzyczka . Zobaczymy
Witam!
witaj w gronie:-)
:-)Witam następną Kwietniówkę AgnieszkęSz-r
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Witam!
witaj, ja mam na 5 kwietnia to może się zsynchrnizujemy he he
to masz na niedzielę wielkanocna a ja na poniedziałek wielkanocny
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
kwiatuszek.pregnet może... aczkolwiek coś mi mówi, że nie dochodzę do tego 4-go a chciałabym. Mielibyśmy fajną tradycję rodzinną. Bo syn urodził się 6 dni po moich urodzinach a teraz dzidzia byłaby w okolicach urodzin męża...
reklama
marysia868
mama Macieja
hej,byłam wczoraj u lekarza z tymi bólami brzucha, powiedziała że nic się nie dzieje wszystko jest po zamykane itp. To są węzadła na których opiera mi sie macica..dała mi leki kazała brać jak będzie bolało. za 2 tyg ide na zwolnienie.
A poza tym miałam wczoraj dziwny dzień , tak spadło mi ciśnienie chyba że prawie zemdlAŁAM w samochodzie..wypiłam kawe( słabą bllee nie lubie kawy) i wróciłam do normy.
A poza tym miałam wczoraj dziwny dzień , tak spadło mi ciśnienie chyba że prawie zemdlAŁAM w samochodzie..wypiłam kawe( słabą bllee nie lubie kawy) i wróciłam do normy.