reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

taaaaak,macie rację-masaż mężulkowy jest najlepszy...tylko mojemu się nie chce żonki masować...:-:)-:)-(
oglądam Epidemię...nie najlepszy to pomysł,pewnie nie będę mogła zasnąć...:tak:

reklama
dzien dobry:-)

Ba czyli przeliczajac Twoj pozim cierpliwosci w stosunku do ciężarnych włoszek to nie bylo tragedii;-);-)

a ja wczoraj bylam na kolejnym seansie w szkole rodzenia. pozniej opisze wszytko na wlasciwym watku, a poki co uciekam śniadac:-)

taaaaak,macie rację-masaż mężulkowy jest najlepszy...tylko mojemu się nie chce żonki masować...:-:)-:)-(
oglądam Epidemię...nie najlepszy to pomysł,pewnie nie będę mogła zasnąć...:tak:

Może mały szantaż pomoże:tak:Zawsze możesz powiedzieć że to dla dobra córeczki:-) a tatuś córeczce raczej nie odmówi;-)

Dzień dobry dziewczyny.Ja dzisiaj znowu wcześnie bo moja córeczka znowu daje czadu:szok: Zmykam na śniadanko może jest głodna:-D

Witam!
Też jestem kwietniówką :-)
Mój termin to okolice 4 kwietnia 2010. Maluszek skutecznie się ukrywa także nie wiemy na kogo czekamy. Synek (2 latka i 7 m-cy) twierdzi, że siostrzyczka :). Zobaczymy

Witam!
Też jestem kwietniówką :-)
Mój termin to okolice 4 kwietnia 2010. Maluszek skutecznie się ukrywa także nie wiemy na kogo czekamy. Synek (2 latka i 7 m-cy) twierdzi, że siostrzyczka :). Zobaczymy

witaj, ja mam na 5 kwietnia to może się zsynchrnizujemy :) he he
to masz na niedzielę wielkanocna a ja na poniedziałek wielkanocny

kwiatuszek.pregnet może... aczkolwiek coś mi mówi, że nie dochodzę do tego 4-go a chciałabym. Mielibyśmy fajną tradycję rodzinną. Bo syn urodził się 6 dni po moich urodzinach a teraz dzidzia byłaby w okolicach urodzin męża...

reklama
hej,byłam wczoraj u lekarza z tymi bólami brzucha, powiedziała że nic się nie dzieje wszystko jest po zamykane itp. To są węzadła na których opiera mi sie macica..dała mi leki kazała brać jak będzie bolało. za 2 tyg ide na zwolnienie.

A poza tym miałam wczoraj dziwny dzień , tak spadło mi ciśnienie chyba że prawie zemdlAŁAM w samochodzie..wypiłam kawe( słabą bllee nie lubie kawy) i wróciłam do normy.

Do góry