filonka
Fanka BB :)
ojj to nie dobrze:-( ale nie zamartwiaj się. wszystko bedzie dobrze , 3mam kciuki ;-). najważniejsze zdrowie dzidzi....wiec wytrzymasz wszystkow szpitalu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sonia i wszystko jest dobrze, bo moja ginka się zastanawiała co jest lepsze bo szew też jest tam jakąś ingerencją. Słońce a ty normalnie już teraz funkcjonujesz??karola może ja będe mogła ci w jakis sposób pomóc. Szew miałam zakładany w 20 tc, poniewaz szyjka się skrócila. W szpitalu pojawilam sie w czwartek zrobili mi morfologię, mocz, ekg i anestezjolog przeprowadził wywiad. W piatek rano zabrali mnie na blok, same przygotowania trwały dłużej niż sam zabieg, takze nie ma się czego bać. Usypiają na kilka minut, bardzo szybko doszłam do siebie. Polezałam na obserwacji do poniedzialku i do domu:-)