reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Elma to podziel się,:-)
ja swoje połowinki przeleżałam w łóżku bo miałam mega ból brzucha, pierwszy raz od początku ciązy. normalnie zwaliło mnie, całe szczęscie przeszło.

Dzięki za gratulacje :tak: Ale u mnie w domu taka atmosfera z małzonem że jeszcze to poccollo będę z wami pić :-p:-p

kochana, jakby co ja z toba wypiję:tak:, a sytuacją z mężem się nie przejmuj, prędzej czy poźniej przejdzie i bedzie wszystko dobrze;-)

A ja wlaśnie zjadłam przepyszna ogórkową, ktorą wczoraj wieczorem robil mój ślubny (specjalnie dla mnie zebym miala co jeśc dzisiaj):zawstydzona/y: i zaraz zmykam na jakieś zakupy:-)

Dzie dobry mamuśku.
Noo i znowu jestem....przeprowadzkę mamy za sobą:-)w końcu
Ukochany mój przybija ostatnie kabelki i jest ślicznie:-D:-D:-DZostal nam tylko Antosiowy pokój do zrobienia, ale to zostawimy sobie na przyszły rok- do kwietnia zdązymy,
Myślalam że będzie gorzej , ale szybko się uwinęliśmy i niestety przypłaciłam to wczoraj niesamowitym bólem pleców:cool:w życiu mnie tak nie pogięło. Oszczędzałam się jak mogłam- nic nie dźwiałam -ale kilka kursów po schodach w tą i spowrotem i sprzątanie zrobiło swoje

Mam nadzieję moje drogie że wszystko u Was ok:happy:Bo nawet nie próbuje nadrabiać tego co naprodukowałyście przez wekeend. Aż boję się zaglądać:-)
Ściskam Was mocno i buziaki dla brzuszków!!

Dziewczyny jestem -nie nadrobię wszystkiego bo od wczoraj mam jakiś motorek i sprzątam, gotuję, zapraszam gości -jakoś z kluchy zmieniłam się w mamuśkę z ADHD

Aniam chętnie tylko okazało się że drugiego na 11 muszę być na chwilę w pracy -jakieś papiery i bzdury i zejdzie mi pewnie do 14 rano nie bardzo bo nie dotrę a po południu pewnie Tobie nie pasuje. Wiem że zaproponowałam sama tą datę ale jakąkolwiek Teraz nie wybierzesz -zgadzam sie -może na gg się dogadamy 2016016??

Kurcze do kogo mam te dane wysłać:eek::eek::eek: jakąś zaćmę mam

Mamuśki miłego dnia -jutro już postaram się być na bieżąco ale produkcja w weekendy mnie przerastają -cały czas zajmuje mi S bo to jedyne dwa dni kiedy właściwie każdą chwilkę spędzamy razem (we trójkę:-)) i to się chyba nie zmieni;-)

kochana, jakby co ja z toba wypiję:tak:, a sytuacją z mężem się nie przejmuj, prędzej czy poźniej przejdzie i bedzie wszystko dobrze;-)

A ja wlaśnie zjadłam przepyszna ogórkową, ktorą wczoraj wieczorem robil mój ślubny (specjalnie dla mnie zebym miala co jeśc dzisiaj):zawstydzona/y: i zaraz zmykam na jakieś zakupy:-)

No to wysyłam wam wirtualnego piccollo truskawkowego i wypijcie beze mnie bo małż dzisiaj przyszedł na obiad i przytulił brzusio nawet rękę na goły brzuch położył ale maleństwo chyba spało za to potem się rozbrykało i teraz strasznie kopie chyba czuje że Mama ma dobry humor:tak: No i słyszałam jak małżon gadał z kumplem ze ma dzisiaj przyjść bo karnisz w pokoju Nadii trzeba zamontować no i połowinki dzisiaj i ze ma coś przynieść :-p:-p Hehe faceci każda okazja dobra żeby sobie drina walnąć:-p:-p:-)
Zmykam bo Nadię od Babci muszę odebrać bo odebrała ją dzisiaj z przedszkola.

No to wysyłam wam wirtualnego piccollo truskawkowego i wypijcie beze mnie bo małż dzisiaj przyszedł na obiad i przytulił brzusio nawet rękę na goły brzuch położył ale maleństwo chyba spało za to potem się rozbrykało i teraz strasznie kopie chyba czuje że Mama ma dobry humor:tak: No i słyszałam jak małżon gadał z kumplem ze ma dzisiaj przyjść bo karnisz w pokoju Nadii trzeba zamontować no i połowinki dzisiaj i ze ma coś przynieść :-p:-p Hehe faceci każda okazja dobra żeby sobie drina walnąć:-p:-p:-)
Zmykam bo Nadię od Babci muszę odebrać bo odebrała ją dzisiaj z przedszkola.

No widzisz....jakiem wronka...wykrakałam:-D...super,że już dobrze:tak:

Rownież zmykam odebrac Nikę z przedszkola;-)

reklama
A ja bylam dzis w szkole rodzenia... i "dowiedzialam sie", ze w zwiazku z ciaza moge miec mdlosci, bole glowy, byc zmeczone, moga mi puchnac konczyny, bolec plecy itd... Moze ja jakas dziwne jestem, ale na moj gust, to jakies 20 tyg za pozno na taka pogawedke:eek::eek::eek: a dodam tylko, ze bylam jedna z "najmlodszych" ciezarnych, bo wiekszosc byla juz w 23-26 tyg, jedna nawet w 33. Jaki wiec sens mialoby uswiadamianie nam teraz ze przed ciaza powinno sie brac kwas foliowy?? ja nie wiem, ale nastepne zajecia maja juz byc ciekawsze, bo bedzie fizjoterapeutka i ma mowic o tym, co dokladnie sie rozciaga i dlczego, jak zapobiegac roznego rodzaju bolom itd.
Tak czy inaczej zycze wszystkim milego dnia i znikam ponownie miedzy ksiazkami. pa:happy:

Do góry