reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
cześc dziewczyny
wydaje mi się że z dnia na dzień coraz wiecej piszecie....i jak tu nadronic? łołołiła
Basia gratuluje syneczka!
A mnie dziś dół napadł że jak się Zosia urodzi to nie bedę z kim miała chodzic z nią na spacery :-(
heh wiem , ze to głupie ale mi jakoś tak się smutno zrobiło....że nie mam żadnej koleżanko z dzidzią , z którą mogłabym poźniej sobie spacerowac...

Paulka, tutaj na forum masz dużo mamusiek z Warszawy i okolic ;-) na pewno znjadziesz kogoś ze swojej okolicy :-)

poza tym, jak urodzimy będzie piękna pogoda, możemy co jakiś czas gdzieś się spotkać... jakieś zoo czy coś :-)

ja u siebie na zadupiu też będę sama spacerować bo tam żadnej w ciąży nie widziałam ;-) ale mnie to nie przeszkadza :-D nadrobie telefonicznie z psiapsiółkami

Mnie też zgaga dopada- na szczęście falami. Dziś akurat mam kiepski dzień. Migdały czasem pomagają :tak: a z kisielem też muszę spróbować :tak:
Paulka, co do spacerów, to w dużym mieście z koleżankami wózkowymi nie ma problemu, ani się obejrzysz a będziesz wszystkie mamy w okolicy znała- tylko czasem samemu trzeba zagadać- wiem z autoapsji, czasem chciałam poczytać, a spotykałam znajomą, albo i nieznajomą mamuśkę i gadka szła ;-) Gorzej ma Elma :-(

basia gratuluję syneczka!!

paulka
znam ten ból, też nie mam żadnych koleżanek dzieciatych, ja byłam pierwsza, ale nie jest zle:-) nie bedziesz sama tylko z dzidzia, ja jak idziemy na spacerek to soie nagadam jak głupia opisując świat coby sie maluszek uczył mówienia i wcala sie nie nudzę

zielona
wracaj szybko:-) powodzenia przy przeprowadzce!!

co do dyskusji o językach to faktycznie poziom nauki jest u nas ogólnie makabryczny, ale to chyba nie jest nasza specyfika, jak sie słyszy angolojęzycznych czy niemców mówiacych po francusku to masakra( i vice versa oczywiscie), ja jakoś nigdy nie miałam z tym problemów:-)

tak tylko wpadłam się przywitać, mykam do gina za chwile i muszę się uczyc niestety:-( rozpiszę się pewnie więcej po czwartku
miłego dzionka

Witam po weekendzie, który znów spędziliśmy u mojej mamci :-)

Nadrabiania jest od groma i ciut ciut ale nie wiem czy dam rade wszystko przeczytać. Obiecuje postarać się choć czasu brak.
Niby człowiek siedzi w domu cały dzień ale (przynajmniej ja)czasu brakuje...:confused2:

Ja w tym tygodniu odliczam dni do czwartku bo mam wizytę u pani doktor i mam nadzieję, że dowiemy się kto mieszka w moim brzuszku. :tak:

Witajcie po weekendzie, przez pare dni nie miałam jakoś kiedy przysiąść i Was poczytać ale teraz grzecznie wszystko nadrabiam:tak::-D.

Paulka90 gratuluje dziewczynki:-):tak::tak:.
Aga002 gratuluje chłopczyka:-D:tak::tak:.
13x13 gratuluję dziewczynki:-):tak::tak:.
Malakurka bardzo fajne imionka macie dla dziewczynek:tak:.
Katik ja mam dokładnie tak samo, rano pierwsza rzecz to przywitać się z maluszkiem :-D:tak:.
Ella1 co do imion to my się nie przejmujemy tym czy będzie popularne czy nie, wybieramy takie które się nam najbardziej podoba i na 99% będzie Wojtuś:tak:. Jak jeszcze nie znaliśmy płci to dla dziewczynki mieliśmy właśnie Julke albo Emilke, bardzo fajne imionka:-).
Zielona maupa tylko szybko do nas wracaj:-).
Basia0412 gratuluję chłopczyka:-):tak::tak:.
Elma gratuluję połowinek:tak: wasze zdrówko:-D.

Ufff no i jakoś udało mi się nadrobić, ale tego naprodukowałyście i tyle maluszków się ujawniło, super:tak:.
Mały miał wczoraj bardzo aktywny dzień, strasznie mi dawał popalić a dzisiaj taki spokojniutki:-), chyba odsypia:-D.

reklama
Do góry