reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

witaj

kitek dzięki chętnie do ciebie się zgłoszę na pogaduchy po Świętach strasznie mi was brakuje:tak: co do przedszkola to nadal czekamy na listę, dowiemy się 20 kwietnia czy został przyjęty:zawstydzona/y: więc jestem trochę jak na szpilkach.

Zdrówka dla całej rodzinki a w szczególności dla malutkiej!!! Fajnie że Majeczce tak podoba się balet tylko uważajcie na jej stawy bo moja siostrzenica po kilku latach tańczenia musiała poddać się operacji obydwu kolan a ma dopiero 16 lat. Co prawda nie zniechęciło to jej i dalej tańczy

DZIEWCZYNY ŻYCZĘ WAM WESOŁYCH POCHODNYCH I PEŁNYCH RADOŚCI ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ORAZ SMACZNEGO JAJKA !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Sie melduje!
Basiu masz stuprocentowa rację w swoim przedostatnim poście... Swoją środa, jak sprawdziłam, ze mój ostatni wpis to 20 stycznia to się złapałam za głowę!
U nas szybko... za szybko. Kubula w szkole bardzo dobrze, wszyscy w szoku, bo problemów brak i oby tak dalej.
Bartula też dobrze, wyszedł z cienia starszego brata i robi za gwiazdę, a charakterek to on ma... przedni hehehe.
Ja w trakcie leczenia i mam nadzieje, ze nikt już nic nie znajdzie. W każdym razie pod koniec miesiąca kontrola i oby było git. Także kciuki poproszę.

Kittek jeszcze raz zdrówka dla Was. Oby teraz pogoda Wam sprzyjała i wszelkie dziady wirusowe poszły precz.

Basiu dzięki! przywołałaś mnie do porządku hehehe. Kciuki za wyniki, w moje imieniny wiec musi być cacy.

Agnieszka tyle czasu podtrzymywalas forum, gdzie uciekałas?

Wychodzić dziewczyny z norek!

Ślemy pozdrowienia dla wszystkich.

Ostatnia edycja:
Cześć.
Aniez jestem ale gadanie samej ze sobą jakos mnie nie pociąga a ostatni nie miałam nastroju żeby się udzielać ;-)

Dziękuję za gratulacje dla Marka. Tym co nie wiedzą spieszę powiedzieć że Marek zdobył swój pierwszy medal w taekwon-do na zawodach ogólnopolskich :-)
U nas ok. Naprostowało się parę rzeczy.
Poza tym czekamy na wymianę okna dachowego w łazience i nowe okno w kuchni.
Janek ok. W szkole radzi sobie bardzo dobrze :-)
Poza tym wsio ok :-)
Marek ma wadę zgryzu (nie pytajcie o fachową nazwę bo nie pamiętam) i musi mieć zeszlifowane górne i dolne 1,2 i 3... Będzie ciężko...

To i ja się melduję, całe wieki mnie nie było, ale myślami często przy Was:)
U nas nic ciekawego się nie dzieje, może poza tym, że na dniach się wprowadzany do naszego domku:) wiem, że całe wieki nam to zajmuje, ale jednak..
Mati 23 marca skończył 5 lat i łobuzuje ile się da. Ostatnio w koalicji z siostrą, dzieje się czasami...Hanka rozgadana i charakterna nie wiem po kim, my tacy spokojni ludzie:)
Praca mnie przytłacza, wiecznie coś, siedzę po nocach, weekendu już prawie też nie ma, bo papierzyska straszą z konta. Czekam na wakacje...

Aga, gratki dla Marka, zdolniacha. Mamę pewnie duma rozpiera, super:) Szlifowania zębów nie zazdroszczę. Mati by sobie za żadne skarby nie dał nic w zębach robić, mały panikarz. Ostatnio miał laserowo podcinane wędzidełko i godzinę przed zabiegiem darł się w wniebogłosy. Trzymam kciuki za Marka.

Aniez, kciuki zaciskam. Będzie dobrze:) Bartula - Słodziak gwiazdorzy, nie spodziewałam się tego:) Świetnie, że Kuba w szkole sobie radzi - nie mogło być inaczej!

Kittek, zdrówka dla was. Może i lepiej, że impreza przełożona, będziecie miały pogodę. Gratki dla Mai za naukę języka angielskiego. Mati też lubi, ale on tak śmiesznie zapamiętuje wyrazy, tworzy nowomowę:), ale sprzecza się, że tak ich pani uczy.

Faktycznie forum ucichło, żeby nie powiedzieć zamarło, trochę to przykre. Może jeszcze nie wszystko stracone, dziewczyny dajcie chociaż znać co u was. Pozdrawiam
Uciekam spać

cześć dziewczyny

u mnie wszystko idzie na przekór już ostatnio brakuje mi już sił, nic się nie układa. Wiktor nie dostał się do przedszkola mimo że pięciolatek i z orzeczeniem. Gmina kieruje wszystkie 5-latki do "0" zerówek przyszkolnych i od nowa zaczynam całą batalię teraz o przyznanie mu zgodnie z orzeczeniem przynajmniej nauczyciela wspomagającego:wściekła/y::-( bo jak twierdzą nie ma przepisów nakazujących zatrudnienie takiego nauczyciela w klasie zero, a przysługuje on dopiero uczniom klasy pierwszej. A na dodatek wszyscy zgodnie twierdzą że nie wiedzą co z nim zrobić:no:. Dzisiaj rano zawiozłam kopię orzeczenia do Urzędu i czekam co wymyślą te mądre głowy - wiem że była narada dzisiaj ale chyba nic dalej nie wynikło , szukają dla niego miejsca.

Ja sama już ledwo żyję, rozjechały mi się hormony mam niedoczynność tarczycy a ponad to czeka mnie zabieg chirurgiczny, ale nie mam nawet czasu umówić się na wstępne badania do szpitala.

Aniez
super że Bartuś tak dobrze sobie radzi, wszystkiego najlepszego z okazji imienin ;-)

Agnieszka gratulacje dla Marka i dumnej mamusi

Sorry za smęcenie a tak w ogóle

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SPEŁNIENIE WSZYSTKICH DZIECIĘCYCH MARZEŃ DLA WSZYSTKICH NASZYCH 5-latków, MOC BUZIAKÓW I UŚMIECHU NA CODZIEŃ !!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
hej, w koncu tutaj dotarlam:-)
u nas nieco sie uspokoilo i z chorobami i wogole.
ja zdalam 2 egzaminy, zaliczylam tez kurs przygotowawczy do 3go wiec trzymajcie kciuki, bo w czerwcu sie odbywa, a potem nastepny w lipcu wiec czasu za duzo nie mam :-(
dzieciaki super. starszy naucyl sie wlasnie jezdzic na rowerze bez kolek bocznych (opanowal to w doslownie 5 minut:szok:) wiec jest mega dumny z siebie a ja z niego:-D mlodszy szlifuje chodzenie i nasladowanie brata;-)

Kittek, daj znac kiedy dokladnie bedziecie w maju, mam nadz ze uda sie spotkac:tak::-)

Basia, trzymam kciuki, zeby sie udalo cos z ta zerowka zalatwic.

Gosia, gratuluje przeprowadzki :-) i zazdroszcze tego domku bardzo:-p

dziewczyny, myslimy o wyjezdzie w Bieszczady w te wakacje, z chlopakami oczywiscie. czy macie moze jakies sprawdzone miejsce do polecenia?

Bry wieczór :-)
Jestem, żyję (ledwo bo dziś jestem mega padnięta).
Okna dachowe zrobione :-) a wczoraj i dzisiaj był pan co obrobił od środka te okna (dziś szlifował gładź dlatego jestem wykończona po sprzątaniu) i już to wygląda przyzwoicie :-) Dzisiaj też był pan od pomiaru kuchni :-D prawdopodobnie w przyszły czwartek będzie wstępny projekt :-)
Moje dzieło, o którym pisałam pod koniec ubiegłego roku już gotowe :-D pochwalę się po komunii :-) Jestem z siebie dumna i bardzo zadowolona z efektu :tak:
Do komunii coraz bliżej bo juz 24go :-) jutro jade odebrać sweterek na wypadek zimnicy a w poniedziałek muszę zamówić ciasto i tort. A potem już tylko przygotować dom do imprezy bo komunię robimy w domku - catering zamówiony także luz :-)
Czeka mnie sporo przyjemności w najbliższym czasie bo 14 czerwca jedziemy do Bańskiej Bystrzycy na koncert Nightwish i Sabatonu :-D a w sierpniu wczasy a po wczasach koncert Linkin Park w Rybniku :-)

Basiu powodzenia w załatwianiu...
Aniez kciuki żeby wszystko już było teraz dobrze.

Odezwę sie jakoś po komunii ale kiedy nie obiecuję :-)
Pozdrawiam was wszystkie.

Wita się kolejna zagubiona owieczka hehehhe
Dzikie tłumy hehe..
Umnie czas zapierdziela ze hej. zwłaszcza ten rok...nigdy w zyciu tak czas mi nie leciał jak od nowego roku...ja nie chce umierać :) a lata lecą...moj pieciolatek w sumie bez zmian w przedszkolu grzeczny a w domu daje popalić, ze nie raz łezka poleci ...życie... nAjmłodszy ..bezproblemowy od samego poczatku..pociecha taka mała ze az szkoda że dorasta.
U mnie w sumie duzo sie dzieje i nic, przy domowym podwórku duzo pracy, obowiązki gospodarcze, ogrodowe, dzieciowe i małżenskie heheh. szczerze tez tesknie do Naszych kowersacji na forum... jak był czas bycia być na bierzaco.
Pozdrawiam Wszystkie!!!!

Witam się :-)
Już po komunii. Zdjęcie wstawiłam w zamknięty :-)
Myślałam, że będę miała trochę luzu ale dalej mam kołomyję taką, że zapominam jak się nazywam...
Kuchnię zamówiliśmy, okap i płyta gazowa zakupione czekamy tylko na dostawę :-)
Tylko pogoda mogłaby być lepsza...

Uciekam pacyfikować młodych bo jasno jest i nie chcą iść spać.

Ostatnia edycja:
reklama
Chyba jednak każde forum umiera śmiercią naturalną,
przyjaźnie zostały zawiązane i scementowane -i bardzo dobrze :-)
Ci, którym nie było ku sobie nie musza być na siebie skazani -też dobrze:sorry:

Jedne fora się tworzą inne zamykają -wszystko przenosi się na zamknięty, gdzie można być szczerym do bólu w nieskrępowany sposób.

Ja się pojawiam bo chyba znowu będę mamą -weszłam nawet na majówki 2016 ale to już nie na moje zdrowie :-D
Nie nadążam hehe

To co się działo przez ostatnie 5 lat u mnie można porównać do kolejki górskiej
teraz kolejny etap, który albo rozpędzi na nowo moje życie albo je na chwilę uspokoi -aplikacja adwokacka w pakiecie z niemowlakiem

Ten kto potrzebuje -może zawsze na mnie liczyć bo ja nie zapominam ;-)

Miłego weekendu Mamusie

Ostatnia edycja:
Do góry