reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

chodziło mi właśnie o wózek z rozkładanym siedzonkiem przecież nie z jakimś pozakręcanym bez przesady ;-)ja swojego syna nawet mało razy do fotelika wkładałam jak był taki mały bo się bałam o kręgosłup.A co myślicie o tych chustach ??dobre to jest czy może jakoś zaszkodzić??

Aniash chusty sa dobre i polecane, w przeciwienstwie do nosidełek.

reklama
Przepraszam, ze tak dlugo sie nie odzywalam, ale mialam problem z netem, a potem troche z wlasnym samopoczuciem, niesttety chyba moja sielanka ciazowa sie skonczyla, bo czuje sie koszmarnie, wiem, ze sa zaleglosi na liscie ale obiecuje, ze w przyszlym tygodniu nadrobie wszystko i zrobie porzadek :-)
poki co czuje sie jak monstrum, bola mnie wszystkie kosci i ledwo chodze, ledwo siedze, ledwo leze, o poruszaniu sie nie wspomne, teraz moje kosci biodrowe wystartowanly za szybko, bo bolą jak diabli, poprzednio przypomnialo im sie podczas porodu wiec bol byl nie z tej ziemi.wole juz zeby mnie bolalo teraz.
zycze milego dnia i lece nadrabiac :-)

Mamusia87 widzę, że ta sama branża, ja też w cyferkach siedzę. Pracować planuję do końca lutego, ale ostatnio mam takiego lenia, ze nie wiem czy wcześniej się nie skuszę na zwolnienie. Ale ja jestem takie głupie stworzenie, że z jednej strony nie chce mi się pracować, a z drugiej chyba oszalałabym w domu

Mamusia87 widzę, że ta sama branża, ja też w cyferkach siedzę. Pracować planuję do końca lutego, ale ostatnio mam takiego lenia, ze nie wiem czy wcześniej się nie skuszę na zwolnienie. Ale ja jestem takie głupie stworzenie, że z jednej strony nie chce mi się pracować, a z drugiej chyba oszalałabym w domu
z tym leniem mam podobnie jak mnie dopadnie to nie ma mocnych :-) ale siedząc w domu przez 9m-cy chyba bym zdziczała już po tygodniu na zwolnieniu jak byłam chora dostawałam świra i kręgołup mi zaczął dokuczać.

Przepraszam, ze tak dlugo sie nie odzywalam, ale mialam problem z netem, a potem troche z wlasnym samopoczuciem, niesttety chyba moja sielanka ciazowa sie skonczyla, bo czuje sie koszmarnie, wiem, ze sa zaleglosi na liscie ale obiecuje, ze w przyszlym tygodniu nadrobie wszystko i zrobie porzadek :-)
no czesc, tak to jest z tymi ciazami, ja tez mam wrazenie ze teraz czuje sie gorzej niz na poczatku... to zycze szybkiego powrotu do siebie...:tak:
a co do listy, to jesli nie masz czasu to niech to ktos inny przejmie, tutaj zaoferowaly sie juz dwie dziewczyny, ktore maja wiecej czasu niz ty...to bedziesz miala mniej stresu, zreszta jak chcesz - to tylko taki maly tip:-)

poki co czuje sie jak monstrum, bola mnie wszystkie kosci i ledwo chodze, ledwo siedze, ledwo leze, o poruszaniu sie nie wspomne, teraz moje kosci biodrowe wystartowanly za szybko, bo bolą jak diabli, poprzednio przypomnialo im sie podczas porodu wiec bol byl nie z tej ziemi.wole juz zeby mnie bolalo teraz.
zycze milego dnia i lece nadrabiac :-)

dobrze że żyjesz bo już sie martwiłyśmy:-) mam nadzieję że meczarnie ciążowe się szybko skończą i będzie już dobrze do kwietnia!!

wronka, kg spadly ale cm nie do końca więc bedziemy sie razem meczyć w kwietniu i pozniej:-)

Wow! Coyot żyje! :-):-):-) Witaj kochana ponownie! :-D Mam nadzieję, że poczujesz się lepiej -duuużo zdrówka! :-D

Poza tym Dzień Doberek Dziewczynki :-)
No i zaczełam kolejny tydzień ciąży...uff...oby do przodu;-)

Ale było nadrabiania...znów pare tematów i już nie wiem co odpisac... :-p
Spróbujmy...

Ja też zazdroszczę gwiazdom, że tak chudną szybko po ciąży :sorry: ale sama też się cieszę, bo od 3 tyg. nie przytyłam w ogóle :-) narazie jest 6+ i oby jeszcze "chwile" tak zostało :-)

Andrzejki...hmmm...za tydzień mi się szykuje imprezka u znajomych, a w ten weekend pewnei z mężusiem... bedziemy dalej imię dla Dzidzi wybierać ;-)

A właśnie, jak tam wybór imienia u tych z Was co się wahały- znalazłyście coś? Ja chciałam Emilke, ale M jest przeciwny i koniec. No i nie wiem czy nie będzi enajoryginalniejsze imie w Pl- Julia :-D Bo mnie się zawsze podobało, tylko takie popularne się zrobiło, a i M mówi, że ładnie. Jedyny problem to to, że chcieliśmy Małej odrobinkę indywidualności zapewnić a tak pewni i tak w klasie będzi eich 5:sorry: coż zobaczymy... ja i tak do Dzidzi od 2 dni mówię "Lili" bo jakoś tak mi się to zdrobnienie podoba :-D coż...zobaczymy :cool2:

Co do L4 to ja jestem na zwolnieniu juz od października bo szefowie sobie zażyczyli, mimo, że ja chciałam pracować :confused2: ale teraz to się cieszę, bo odkąd mam te bóle brzucha i musze dużo leżeć to i tak pewnie bym L4 dostała :eek: poza tym dobrze mi w domciu z kotem i świętym spokojem :-D

Wózek...hmmm..ja się zastanawaim nad takim VULCANO - koła piankowe - WÓZEK UNIWERSALNY VULCANO - KOLOR Sklep on-line AROSHOP - wózki dziecięce, foteliki, huśtawki (kolor może inny) z resztą, tak naprawdę dopiero od nowego roku będziemy kompletować wyprawkę, narazie nie kupiłam jeszcze kompletnie nic (żeby nie zapeszyć) ale to chyba na temacie zakupów powinnam pisać :sorry: sorki-więcej nie będe :-D

Dobra, to chyba wszystko, narazie ;-) Pójdę na spacer i znów będzie 5 stron nadrabiania :-D:-D:-D Miluchnego dnia Brzuszki!

dzień dobry Paniom...
Odkryłam dziś że moje małe KOPIE!!!! tłucze się teraz tak jak by tam przemeblowanie robił jakieś...Całą noc sniło mi się że lekarz nie chce mi zrobic usg i powiedziec kto tam siedzi a ja latałam za nim po całej przychodni i go prosiłam :szok:
jeszcze 8 godzin do wizyty haha odliczam jak jakaś wariatka , ale tak się nie moge doczekac...:-D:-D:-D

reklama
Do góry