Wow! Coyot żyje! :-):-):-) Witaj kochana ponownie!
Mam nadzieję, że poczujesz się lepiej -duuużo zdrówka!
Poza tym Dzień Doberek Dziewczynki :-)
No i zaczełam kolejny tydzień ciąży...uff...oby do przodu;-)
Ale było nadrabiania...znów pare tematów i już nie wiem co odpisac...
Spróbujmy...
Ja też zazdroszczę gwiazdom, że tak chudną szybko po ciąży
ale sama też się cieszę, bo od 3 tyg. nie przytyłam w ogóle :-) narazie jest 6+ i oby jeszcze "chwile" tak zostało :-)
Andrzejki...hmmm...za tydzień mi się szykuje imprezka u znajomych, a w ten weekend pewnei z mężusiem... bedziemy dalej imię dla Dzidzi wybierać ;-)
A właśnie, jak tam wybór imienia u tych z Was co się wahały- znalazłyście coś? Ja chciałam Emilke, ale M jest przeciwny i koniec. No i nie wiem czy nie będzi enajoryginalniejsze imie w Pl- Julia
Bo mnie się zawsze podobało, tylko takie popularne się zrobiło, a i M mówi, że ładnie. Jedyny problem to to, że chcieliśmy Małej odrobinkę indywidualności zapewnić a tak pewni i tak w klasie będzi eich 5
coż zobaczymy... ja i tak do Dzidzi od 2 dni mówię "Lili" bo jakoś tak mi się to zdrobnienie podoba
coż...zobaczymy
Co do L4 to ja jestem na zwolnieniu juz od października bo szefowie sobie zażyczyli, mimo, że ja chciałam pracować
ale teraz to się cieszę, bo odkąd mam te bóle brzucha i musze dużo leżeć to i tak pewnie bym L4 dostała
poza tym dobrze mi w domciu z kotem i świętym spokojem
Wózek...hmmm..ja się zastanawaim nad takim
VULCANO - koła piankowe - WÓZEK UNIWERSALNY VULCANO - KOLOR Sklep on-line AROSHOP - wózki dziecięce, foteliki, huśtawki (kolor może inny) z resztą, tak naprawdę dopiero od nowego roku będziemy kompletować wyprawkę, narazie nie kupiłam jeszcze kompletnie nic (żeby nie zapeszyć) ale to chyba na temacie zakupów powinnam pisać
sorki-więcej nie będe
Dobra, to chyba wszystko, narazie ;-) Pójdę na spacer i znów będzie 5 stron nadrabiania
Miluchnego dnia Brzuszki!