reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Mam wrażenie, że mi się obowiązki domowe mnożą, a pranie to już w ogóle never ending story. Naprawdę nie wiem skąd się to bierze
ha ha ha, codziennie mam dokladnie takie samo wrazenie:tak::-)

aga2010 jak tam wizyta u dentysty
a dziękuję, wizyta bardzo dobrze. Nie chciał tylko sam na fotel usiąść więc siedział mi na kolanach, ale grzecznie otworzył buzię,dał sobie sprawdzić wszystkie ząbki, polakierować nawet:-D na koniec oczywiście dostał naklejki. Ponowna wizyta za 3 miesiące.

reklama
Agnieszka - zdrówka! I czekamy na foty! To teraz jesteś zadbaną menadżerką;-) Super!

annaoj kce - suszarka świetna rzecz, w Niemczech miałam i teraz kombinuję tak jak Ty, gdzie by ją upchnąć :)

aga - no to dzielny pacjent, brawo! Muszę się wreszcie z Leną wybrać.

Pobiegałam, koktajl z roszponką wypiłam, więc wracam do pracy. Na termometrze dziś 25 stopni ale my mamy go na słońcu, więc zawyża.

Dziewczyny, ja suszarkę mam (dokładnie pralno-suszarkę) i powiem Was, że baaardzo rzadko w niej korzystam. Mamy ja ponad 3lata a włączona była najwyżej kilka razy. Ja jednak wolę "normalnie" pranie wysuszyć, bo po suszarce inaczej pachnie i zagnieceń jest jednak więcej.

Pralkosuszarka... hehehe... kilka lat temu wsadzilam do takiej pranie, nacisnelam kilka przyciskow i co sie stalo? Suszenie wlaczylo sie bez wody odwirowania... hehehehe, slowem ciuchy ugotowalam.
Zeby ubrania z suszarki ladnie pachnialy, wystarczy wrzucic do niej z ciuchami gabke nasaczona roztworem plynu do plukania i wody. No i tak suszone ubranie nie elektryzuje sie. I fakt, ze tak czy siak takie pranie pachnie i w dotyku jest inne niz to suszone droga tradycyjna. Ale za to jak prace ulatwia taka suszara...

Weszlam na fejsa a tam elvie jakis koktajl zapodala. z ciekawosci przeczytalam jaka tym razem miesznaka i jaka jakas tam laska proponuje i stwierdzilam, ze to dieta dla mnie: rzygalabym dalej, niz widziala. Jak wy to mozecie pic... yakh. Juz wole pomidora z cwebula zjesc i przegryzc papryka. blee

zielona - te koktajle pyszne są! Poza tym jeśli mnie pamięć nie myli to próbowałaś u mnie i nie rzygałaś a przynajmniej nie widziałam tego:-D Rucola, roszponka, szpinak są do tego bardzo zdrowe i wolę zielone niż cebulę:tak:

aniam - ależ Wam tej plaży zazdroszczę! Mój M. ma przekichany tydzień, ten i jeszcze następny, więc o morzu muszę na ten moment zapomnieć.

zielona - owoce z warzywami też się ok komponują. No i ja zieleniny samej w sobie dużo nie zjem, więc dodaję gdzie popadnie i tym sposobem ląduje ona w sałatce, na kanapce, na pizzy czy w koktajlu.

Wygląda na to, że mi z przodu szeregi stawiają. Jeśli moje obawy się potwierdzą to wyślę w kosmos developera (miał tu stać dom jednorodzinny).

reklama
zielona - owoce z warzywami też się ok komponują. No i ja zieleniny samej w sobie dużo nie zjem, więc dodaję gdzie popadnie i tym sposobem ląduje ona w sałatce, na kanapce, na pizzy czy w koktajlu.
nie twierdze, ze sie nie komponuja. Co innego salata (jakas tam) z owocami i grilowanym miesem, a co innego papka warzywno owocowa do picia. A juz wanilia ze szpinakiem, to zupelnie nie na moje nerwy.

Do góry