AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Dzięki! Muszę to obadać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kombinujcie, kombinujcie. Może i ja się dokulam, sobie odbić, że mąż mój wybywa na tydzień.Dziewczyny trzeba uknuć coś większego z dziećmi, albo i bez na naszych dolnośląskich śmieciach
Obudzenie Helenki graniczy z cudem,smerf maruda włączony bez kijem nie podchodź ;-)i oczywiście wszystko musi robić sama
Monia do której siedzieliście z tą pracą plastyczną, mam nadzieję że włosów z głowy nie wyrywałaś;-)
Dziewczyny doradźcie mi co mam zrobić z N. od kiedy obejrzała bajkę w której był smok wszystkiego się boi trwa to już od miesiąca i powoli mam tego dosyć, nawet o siku w samotności mogę zapomnieć , w nocy budzi się z płaczem , nie chce być sama w pomieszczeniu. Jak z tym walczyć? bo to jest uciążliwe dla nas i dla niej:-(
E
Dziewczyny trzeba uknuć coś większego z dziećmi, albo i bez na naszych dolnośląskich śmieciach
pierwszy raz od nie pamiętam kiedy (chyba od czasów ciąży) jem śniadanie
Właśnie się dzisiaj dowiedzieliśmy, że B leci na tydzień do Jordani.
Co do zdrobia, to chyba z niewyspania gorączki dostałam