reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Annaoj kce - gratuluję i tutaj:)
Wiktorku buziole od ciotki! Rośnij duży i zdrowy!

Lenka dzisiaj w przedszkolu do 14.20 była i ma się dobrze, nie płacze już uff.. za to rozrabia jak pijany zając, pań nie słucha i się śmieją, że adaptacja w jej przypadku zakończona. Teraz będą ją zasad uczyć, bo twierdzą że ona jedna to jak trójka innych dzieci:-D To samo zawsze w klubie malucha słyszałam;-)

Jedziemy jutro do Rybnika auto oglądać/kupić więc proszę o kciuki;-)

reklama
Ja już spakowana , mąż sobie ciśnienie meczem podnosi , zaraz spać idziemy . Asia słowa dotrzymała , mały jest na świecie :)
Także spokojnie mogę się na urlopik udać .
Neta mieć nie będę , także macie ode mnie 10 dni spokoju :)

Aniez ja też lubię swoje przedszkole . remontu mu trzeba , zresztą sama widziałaś nasze zamczysko , ale kadra i pani dyrektor nadrabia za te remonty . Udało się jeden plac zabaw teraz zrobić , na wiosnę będzie drugi nowy . Robią co mogą , a to się liczy :tak:

Asia - GRATKI :)

Aniez - żebyś się nie zdziwiła jak cukinie i kabaczki do Ciebie listonosz zacznied nosić :)
Tak wiem bielizna i pończochy - tylko co na to ksiądz bo to kościelny :)

Mam sukienkę sliwkową - krój taka ołówkowa z paseczkiem - ale nie wiem czy nadaje się na wesele

Asia moje najserdeczniejsze gratulacje!!! Niech nam i Wam Wiktorek zdrowo rośnie!!!!:tak::-)

Aniam- Udanych wakacji i bawcie się cudnie! :-)

A ja mam małą masakre bo mi się tej nocy dziewcznyny rozłożyły:baffled::baffled::baffled: Julik pochodzi ła do przedszkola całe 3 dni:no::wściekła/y: Od zeszłej nocy obie zakararzone po pas + goraczka dziś po południu. Ja sama bo małz dopiero w nd wraca więc sajgon generalnie:no:

Jaki to ten syropek z czarnego bzu polecałyście jkiś czas temu na przeziebienie dla naszych maluchów?????:confused::confused::confused:

Teraz spią gadzinki po ibupromach nawet w miare wiec i ja uciekam lulu bo poprzednia noc byla koszmarna...wróce do was jak to ogarne co sie dzieje. Oby tylko coś się z tych katarów poważnego nie zrobiło:baffled::sorry2:

ella - zdrówka dla dziewczynek! Jesli chodzi Ci o ten syrop, który polecała nata to on jest na receptę, bo też chciałam zakupić.

aniam - bawcie się dobrze i wracajcie do nas, bo już tęsknimy;-)

nata - ja trochę z innej beczki.. 348 wejść na pierwszy dzień bloga to dużo czy mało?

Elvie - bardzo dużo. GRATULUJĘ :)

Ella ten syropek z czarnego bzu to sambucol, albo zastępnik blukid (my ten mamy) - ale on jest stosowany prewencyjnie.

Elvie ten na recepte to wykrztuśny

reklama
Joasiu gratulacie przeogromne!!! Wiktorku rośnij zdrowo!!!
Ella zdrówka dla dziewczyn! Natalka też tylko 3 dni zawitała w przedszkolu i w czwartek byłyśmy u lekarza uszy niciekawe, katar i kaszel. Dostałyśmy Sambucol, Clemastinum, wapno i vitaminę C. Dzisiaj jest już nieco lepiej oby do poniedziałku udało się pójść do przedszkola.
aniam udanego wypoczynku!

W końcu udało się nam naprawić laptop i mogę normalnie do was pisać z domu :-)
W czwartek byłam na zebraniu , co do zajęć dodatkowych sytuacja rozwiąże się do końca miesiąca ale prawdopodobnie będziemy pieniądze wpłacać na konto rady rodziców a nie na konto przedszkola i sprawa będzie rozwiązana. Drugą opcją są darowizny wpłacane na przedszkole. Ogólnie pani chwaliła Natalkę że taka rezolutna i samodzielna, a moje serce rozpierała duma.

Do góry