reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ufff...
Roszady bagażowe zrobione i w miarę popakowane. Jutro tylko trzeba dopakować buty no i pasty i szczoteczki oraz leki A.
Zapas kg w walizkach mamy więc możemy przywozić ;-)
M. już swoją walizeczkę tacha po całym mieszkaniu
Jutro też ogarnę mieszkanie żeby nie przyjeżdżać do "bałaganu" może mi się uda
Jutro jeszcze na pewno wpadnę a potem zobaczymy. Wprawdzie bierzemy tableta ze sobą ale ... no właśnie nie wiem czy będe miała czas do was zaglądnąć. Na pewno się zamelduję jak będziemy na miejscu. Może wpadnę tutaj a może smska do Gosieńki poślę więc Gosiu czatuj
Roszady bagażowe zrobione i w miarę popakowane. Jutro tylko trzeba dopakować buty no i pasty i szczoteczki oraz leki A.
Zapas kg w walizkach mamy więc możemy przywozić ;-)
M. już swoją walizeczkę tacha po całym mieszkaniu
Jutro też ogarnę mieszkanie żeby nie przyjeżdżać do "bałaganu" może mi się uda
Jutro jeszcze na pewno wpadnę a potem zobaczymy. Wprawdzie bierzemy tableta ze sobą ale ... no właśnie nie wiem czy będe miała czas do was zaglądnąć. Na pewno się zamelduję jak będziemy na miejscu. Może wpadnę tutaj a może smska do Gosieńki poślę więc Gosiu czatuj
Wszystkim urlopowiczkom życzę pogody i zabawy! My się na poważnie zabieramy właśnie za pakowanie, dzieci śpią, a mama ogląda "Trudne sprawy"
Miałam dziś okazję poznać Natową Rodzinkę i samą Natę oczywiście również, bo wpadli na kawę:-) Moja niania wpadła 3 minuty przed nimi w dodatku z córką Mimo to spotkanie bardzo udane i nawet Natę namawiałam by naszą sąsiadką została
Lecę pakować rzeczy, bo mnie noc zastanie. Jeszcze kwiaty muszę podlać, cioci klucze wręczyć, aby tu pomieszkiwała i podlewała jak nas nie będzie i rano ziuuuuuuuuuu :-) Trzymajcie kciuki by dzieci dzielnie podróż zniosły i aby nam pogoda dopisała.
Miałam dziś okazję poznać Natową Rodzinkę i samą Natę oczywiście również, bo wpadli na kawę:-) Moja niania wpadła 3 minuty przed nimi w dodatku z córką Mimo to spotkanie bardzo udane i nawet Natę namawiałam by naszą sąsiadką została
Lecę pakować rzeczy, bo mnie noc zastanie. Jeszcze kwiaty muszę podlać, cioci klucze wręczyć, aby tu pomieszkiwała i podlewała jak nas nie będzie i rano ziuuuuuuuuuu :-) Trzymajcie kciuki by dzieci dzielnie podróż zniosły i aby nam pogoda dopisała.
gosienkag76
Fanka BB :)
Dzieńdoberek :-)
Też się odmeldowuję do niedzieli bo na urodziny do córki koleżanki jadę, miałam autobusem , ale małżon mi auto załatwił bo upał się u nas niemiłosierny zapowiada więc zawsze to wygodniej Przynajmniej mi się uda na cmentarz do babci i dziadka podjechać, dawno tam nie byłam i boję się co tam zastanę
Kici to super, ja mam szczęście do gości dla których porządek nie jest na pierwszym miejscu ;-) ale okna w pokoju w którym będziecie spać umyłam
Agnieszka w takim razie czekam na sms spokojnej podróży i super odpoczynku :-)
Elvie super że spotkanie z Natową rodzinką udane, dobrze że szczęśliwie dotarli bo cały dzień o nich myślałam.
Dla was też życzenia spokojnej podróży , pogody i naładowania akumulatorów
Pozostałym babeczką życzę miłego weekendu :-)
Też się odmeldowuję do niedzieli bo na urodziny do córki koleżanki jadę, miałam autobusem , ale małżon mi auto załatwił bo upał się u nas niemiłosierny zapowiada więc zawsze to wygodniej Przynajmniej mi się uda na cmentarz do babci i dziadka podjechać, dawno tam nie byłam i boję się co tam zastanę
Kici to super, ja mam szczęście do gości dla których porządek nie jest na pierwszym miejscu ;-) ale okna w pokoju w którym będziecie spać umyłam
Agnieszka w takim razie czekam na sms spokojnej podróży i super odpoczynku :-)
Elvie super że spotkanie z Natową rodzinką udane, dobrze że szczęśliwie dotarli bo cały dzień o nich myślałam.
Dla was też życzenia spokojnej podróży , pogody i naładowania akumulatorów
Pozostałym babeczką życzę miłego weekendu :-)
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hello
odmeldowuję się w dwupaku. Wyjazd udany, wszyscy koło mnie skakali:-) Poogniskowaliśmy, ziemniaków się najadłam. Generalnie było fajnie.
Wczoraj zaliczyłam fryzjera. Po stwierdziłam, że już się może dziać co chce i poszłąm na sklepy, a potem z przyjaciółką i moim chrześniakiem na spacer, wróciłam obolała, ale cisza, nic się nie dzieje, więc może moje planowane daty będą;-)
Udało mi się wczoraj dla Igora koszulę białą kupić, kupiłam też tą granatową co mu się tak podobała, że będzie w prezencie od W jak się urodzi, w końcu nie muszę na siłę zabawki wymyślać, grunt, żeby Młody był zadowolony.
Monia, Elvie, Aga, Kici udanych urlopów życzę!!
Kittek mam nadzieje, że uda się coś wykombinować, co byś ze szwagierką mogła się spotkać.
Gosieńka udanej imprezki.
uciekam, wybywamy dzisiaj do rodzinki B nad jeziora.
miłej soboty
---------------
Alicja mnie właśnie rozłożyła na łopatki. Pytam czy się spakowała na wyjazd, o ona do mnie, że jeszcze nie, "bo nie wie do której torebki", a za chwilę mnie woła i słyszę "Mamuś która z tych torebek mi do sukienki pasuję?"
odmeldowuję się w dwupaku. Wyjazd udany, wszyscy koło mnie skakali:-) Poogniskowaliśmy, ziemniaków się najadłam. Generalnie było fajnie.
Wczoraj zaliczyłam fryzjera. Po stwierdziłam, że już się może dziać co chce i poszłąm na sklepy, a potem z przyjaciółką i moim chrześniakiem na spacer, wróciłam obolała, ale cisza, nic się nie dzieje, więc może moje planowane daty będą;-)
Udało mi się wczoraj dla Igora koszulę białą kupić, kupiłam też tą granatową co mu się tak podobała, że będzie w prezencie od W jak się urodzi, w końcu nie muszę na siłę zabawki wymyślać, grunt, żeby Młody był zadowolony.
Monia, Elvie, Aga, Kici udanych urlopów życzę!!
Ja mam sentyment do renault Twingo (mój pierwszy samochodzik) i jakbym na mniejszy miała zmieniać to taki designerski białą perłę z jakimś czarnym drobnym grafiti bym chciała:-)A mi sie yaris podoba Mam sentyment ;-)
Kittek mam nadzieje, że uda się coś wykombinować, co byś ze szwagierką mogła się spotkać.
Gosieńka udanej imprezki.
uciekam, wybywamy dzisiaj do rodzinki B nad jeziora.
miłej soboty
---------------
Alicja mnie właśnie rozłożyła na łopatki. Pytam czy się spakowała na wyjazd, o ona do mnie, że jeszcze nie, "bo nie wie do której torebki", a za chwilę mnie woła i słyszę "Mamuś która z tych torebek mi do sukienki pasuję?"
Ostatnia edycja:
Ella1
Witajcie dziewczyny.:-)
Nawet nie wiem od czego zacząć...witam Was najserdeczniej jak umiem po 8miesiacach przerwy od kompa. Dziś mąż mój wyjechał na 3tyg i zostawił mi swego laptopa. Potem kupi do domu wiec jesli tylko mnie znów przyjmiecie to bardzo chcialabym dowiedzieć się co u Was słychać?
Jak obiecywałam tako jestem. Teraz pytanie tylko czy mnie chcecie na nowo?;-)
Pozdrawiam gorąco!
Nawet nie wiem od czego zacząć...witam Was najserdeczniej jak umiem po 8miesiacach przerwy od kompa. Dziś mąż mój wyjechał na 3tyg i zostawił mi swego laptopa. Potem kupi do domu wiec jesli tylko mnie znów przyjmiecie to bardzo chcialabym dowiedzieć się co u Was słychać?
Pozdrawiam gorąco!
Agnieszka, Elvie - udanego wyjazdu :-)
Gosieńka - trzeba było zostawić okna :-) pomogła bym Ci ;-)
Annaoj - no mała elegantka Ci rośnie ;-) w przyszłości pamiętaj, aby tatusia z nią na zakupy wysyłać
ale tutaj dzisiaj pustki :-) ja jutro się będę pakować i szykować się do wyjazdu :-)
Gosieńka - trzeba było zostawić okna :-) pomogła bym Ci ;-)
Annaoj - no mała elegantka Ci rośnie ;-) w przyszłości pamiętaj, aby tatusia z nią na zakupy wysyłać
ale tutaj dzisiaj pustki :-) ja jutro się będę pakować i szykować się do wyjazdu :-)
Witajcie dziewczyny.:-)
Pozdrawiam gorąco!
Ella głupie pytanie :-) oczywiście, że Cię przyjmiemy :-) bardzo się cieszę, że wróciłaś, ja też długo byłam nieobecna, ale teraz staram się być na bieżąco. Zatem mam nadzieję, że będziesz częściej teraz z nami.
Ella1
Kici jeśli mogę to będę na pewno Póki co poczekam czy reszta się zgadza bo nie chcę tak z butami nagle z ulicy się pakować.
Co się dzieje? Z f wiem że spotkanie za spotkaniem urządzacie
Elvie ma boskiego psa i urocze dzieci.
Zielona w Kanadzie dokazuje-my też się nad emigracją tam zastanawiamy.
Kici- Ty sobie na nowo życie układasz tak? i chyba z powodzeniem
AgnieszkaSz- gdzie na wakacje śmigacie?
Ania i Aniez bawią się na całego, aż miło patrzeć.
Annaoj- ja na Twoim etapie miałam już Alisie w ramionach. Cała Twoja ciąża mnie omineła-przepraszam wiem że tj ja łatwo nie miałaś...
Gosieńka- jak Twoja wesoła brygada?
Martusia pisze? Co się dzieje z Oleńką?
A mama Paulinki? Jak mała żabka się miewa?
Co z Katik?
A jak nowe maluchy Filonki i Maonki? Już duze dzieciaczki
Tak chciałabym wiedzieć co u Was...?
Co się dzieje? Z f wiem że spotkanie za spotkaniem urządzacie
Elvie ma boskiego psa i urocze dzieci.
Zielona w Kanadzie dokazuje-my też się nad emigracją tam zastanawiamy.
Kici- Ty sobie na nowo życie układasz tak? i chyba z powodzeniem
AgnieszkaSz- gdzie na wakacje śmigacie?
Ania i Aniez bawią się na całego, aż miło patrzeć.
Annaoj- ja na Twoim etapie miałam już Alisie w ramionach. Cała Twoja ciąża mnie omineła-przepraszam wiem że tj ja łatwo nie miałaś...
Gosieńka- jak Twoja wesoła brygada?
Martusia pisze? Co się dzieje z Oleńką?
A mama Paulinki? Jak mała żabka się miewa?
Co z Katik?
A jak nowe maluchy Filonki i Maonki? Już duze dzieciaczki
Tak chciałabym wiedzieć co u Was...?
reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Ella, no wez sie nie wyglupiaj. Nikt nikogo nigdy z forum nie wyganial, powrotow nie zabranial ;-) Roznie bywalo, ale drzwi zawsze stoja otworem.
Ja juz Ci kiedys skrobnelam w trzech zdaniach jak to tu jest - przy Twojej ostatniej wizycie na BB. Jesli masz jakies pytania to wal smialo na PW albo przez FB. Jesli chcecie emigrowac, nie ma na co czekac. Najlepiej zeby jedno z was zlozylo o pozwolenie ¨skilled worker ¨, naszykujcie niemala gore kasy i jazda
Ja juz Ci kiedys skrobnelam w trzech zdaniach jak to tu jest - przy Twojej ostatniej wizycie na BB. Jesli masz jakies pytania to wal smialo na PW albo przez FB. Jesli chcecie emigrowac, nie ma na co czekac. Najlepiej zeby jedno z was zlozylo o pozwolenie ¨skilled worker ¨, naszykujcie niemala gore kasy i jazda