natalii177
Początkująca w BB
ja tylko napiszę- że dorobiłam sie suwaka
miłej niedzieli!
miłej niedzieli!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj, witaj!!Czesc dziewczyny ) Ja też jestem kwietniówką ) Dzidziuś ma przyjśc na świat 8 kwietnia ) I już nie moge się doczekac ) Mam nadzieje że wszystkie czujecie sie dobrze i wasze maleństwa również ) Pozdrawiam!! :-):-) Kamila
A z czym ten barszcyk serwujesz???dzisiaj świętujemy moją 20tke zapraszam na barszcz czerwony
no to serdeczne gratulacje! a jaki ten barszcz? z uszkami czy taki ukrainski? zreszta obojetnie - ja uwielbiam barszcz w kazdej postac, dawaj adres to wsiadam w samochod i za 4 godziny jestem w Polscedzisiaj świętujemy moją 20tke zapraszam na barszcz czerwony
czesc i witam! ja mam jeden dzien po tobie termin bo na 9 kwietniaCzesc dziewczyny ) Ja też jestem kwietniówką ) Dzidziuś ma przyjśc na świat 8 kwietnia ) I już nie moge się doczekac ) Mam nadzieje że wszystkie czujecie sie dobrze i wasze maleństwa również ) Pozdrawiam!! :-):-) Kamila
super! bardzo mi sie podoba takie podejcie do sprawy slubu, i plus za szczerosc, bo nie moge sluchac jak laska mi mowi ze nie chce slubu bo nie lubi takich cyrkow czy cos w tym stylu, a podtytul jest taki ze nie ma na to wlasnie pieniedzy czego sie oczywiscie nie ma co wstydzic...dlatego nigdy nie zrozumiem takich ludzi, i nie wierze po prostu, bo mysle ze kazda by chciala miec slub i zaprosic swoja rodzine i przyjaciol zeby przed nimi i bogiem sobie zlozyc przysiege a potem sie ze wszystkimi cieszyc i bawic, kto tego sam nie przezyl ten nie wie, ale to jeden z najcudowniejszych dni w zyciuco do ślubów :-)
to jak już tutaj pisałam w grudniu biorę cywilny. póki co tylko cywilny, ale nie dlatego, że jestem niewierząca czy coś. :-) po prostu moja rodzina nie pozwoliła by mi zrobić skromnego wesela, a tak robimy ślub cywilny po ślubie w sb zapraszamy rodzinę na obiad do domu (20osób) a następnego dnia znajomych na posiadówkę :-) (20-30 osób). Ślub kościelny weźmiemy za kilka lat jak będzie nas na niego stać, bo ni chce się zapożyczać. Moja mama chce mi wyprawić porządne wesele i powiedziała, że ona odłoży na nie i mi wyprawi "bibke" ;-) więc nasze maleństwo będzie mogło być na ślubie kościelnym rodziców, ale to dopiero za kilka lat :-)
czesc, witam nowa kwietniowke! napisz cos wiecej o sobie w watku: poznajmy sieElla1 bardzo dziękuję
może mi się uda
jestem początkująca na forum i nie bardzo kumam co i jak
a to super ze sie tak to skonczylo, bo z goraczka to nie ma zartow, moge sobie tylko wyobrazic jak sie wystraszylas! trzymam kciuki zeby juz wszystko bylo dobrze i nie wrocilo to chorobstwo wstretne to wszystko przez ta pogode zwariowana, raz tak raz siak!Ależ się romantycznie zrobiło:-):-)
Dzień ślubu powinien być wymarzony wyśniony i tylko nasz, nieważne czy hucznie czy kameralnie, ważne, żeby było tak jak my tego pragniemy. A zresztą najważniejsze to co po ślubie i nawet najpiękniejszy ślub nie zagwarantuje szczęśliwego pożycia.
My mieliśmy tradycyjny z weseliskiem, orkiestrą itp i to był najcudowniejszy dzień w moim życiu, czułam się jak księżniczka, bardzo szczęśliwa, bardzo zakochana.
Za nami ciężka noc. Ola miała 40 stopni gorączki, a już było lepiej. Przeraziłam się. Dostała syrop, zimne okłady i po 40 minutach było 37 i dziecko w środku nocy całe w skowronkach, rozgadane, roześmiane. Dziś pospała do wpółdo dziesiątej i po temperaturze ani śladu.
Jejku, takie szopki .
Ja jestem wierząca i nie ukrywam, że boli mnie fakt iż nie mogę przyjąć komunii św., że nie dostanę rozgrzeszenia w konfesjonale itd. Dlatego uważam że wielką niesprawiedliwością ze str. księży i kościoła jest robienie mi i zwłaszcza mojemu dziecku pod górkę. Ja dobrze wiem, że popełóniłam błąd i nie mam życzenia na każdym kroku słychać w kościele suszenia mi głowy w tej kwestii
Czesc dziewczyny ) Ja też jestem kwietniówką ) Dzidziuś ma przyjśc na świat 8 kwietnia ) I już nie moge się doczekac ) Mam nadzieje że wszystkie czujecie sie dobrze i wasze maleństwa również ) Pozdrawiam!! :-):-) Kamila
możecie sobie wyobrazić sex + fiat 126p ;-)extremalnie ale za to jak cudownie
Za nami ciężka noc. Ola miała 40 stopni gorączki, a już było lepiej. Przeraziłam się. Dostała syrop, zimne okłady i po 40 minutach było 37 i dziecko w środku nocy całe w skowronkach, rozgadane, roześmiane. Dziś pospała do wpółdo dziesiątej i po temperaturze ani śladu.
ja tylko napiszę- że dorobiłam sie suwaka
miłej niedzieli!
Witajcie dziewczynki ja siedzę w domku sama jak zwykle bo mąż w pracy a my z małą kurujemy się lekami bo ból pęcherza nie jest za miły:--(. Ale mam nadzieję że po tych lekach mi przejdzie. życzę wam miłej niedzieli buziaczki
super! bardzo mi sie podoba takie podejcie do sprawy slubu, i plus za szczerosc, bo nie moge sluchac jak laska mi mowi ze nie chce slubu bo nie lubi takich cyrkow czy cos w tym stylu, a podtytul jest taki ze nie ma na to wlasnie pieniedzy czego sie oczywiscie nie ma co wstydzic...dlatego nigdy nie zrozumiem takich ludzi, i nie wierze po prostu, bo mysle ze kazda by chciala miec slub i zaprosic swoja rodzine i przyjaciol zeby przed nimi i bogiem sobie zlozyc przysiege a potem sie ze wszystkimi cieszyc i bawic, kto tego sam nie przezyl ten nie wie, ale to jeden z najcudowniejszych dni w zyciu
!
Każda chciałaby być najpiękniejsza i w centrum uwagi choć jeden dzień :-)
super! bardzo mi sie podoba takie podejcie do sprawy slubu, i plus za szczerosc, bo nie moge sluchac jak laska mi mowi ze nie chce slubu bo nie lubi takich cyrkow czy cos w tym stylu, a podtytul jest taki ze nie ma na to wlasnie pieniedzy czego sie oczywiscie nie ma co wstydzic...dlatego nigdy nie zrozumiem takich ludzi, i nie wierze po prostu, bo mysle ze kazda by chciala miec slub i zaprosic swoja rodzine i przyjaciol zeby przed nimi i bogiem sobie zlozyc przysiege a potem sie ze wszystkimi cieszyc i bawic, kto tego sam nie przezyl ten nie wie, ale to jeden z najcudowniejszych dni w zyciu