Dzieńdoberek :-) Jak dobrze wstać skoro świt ...;-)
Aniez agroturystyki pewnie nie otworzymy bo wiadomo dom nie nasz, ale dla kwietniówek zawsze drzwi mamy otwarte,tak sobie myślę że może latem zrobić jakieś większe spotkanie, kemping jest, dom duży, namiot też w razie czego można rozbić a i siano też się znajdzie
Mój S był pod wrażeniem w jaki sposób Kuba rozmawia, że tak go wszystko interesuje
Agnieszka jak ja nie znoszę takich fochów i to dojrzałej kobiety
kurna jeszcze dziecko to rozumiem .... i żeby od razu się odgrywać na wszystkich, ja bym sama zeszła i ogień sobie zrobiła , bez łaski bo co dzieci mają w zimnym siedzieć
Cierpliwa jesteś kobieto;-)
Anna przyjeżdżajcie, przyjeżdżajcie, może nawet większą kwietniową grupą na bal wyskoczymy , zabawę gwarantuję bo towarzystwo zawsze schodzi z parkietu na końcu
:-)
Magda u nas z dentystą na razie spokój, chłopcy zęby mają wyleczone, tylko Mateusz czeka na aparat, nawet Helenka dała sobie w paszczę zajrzeć
Powiem ci że Emil i Mateusz też mają słabe zęby i niby słodycze ograniczamy, tylko woda do picia, zęby szczotkują i co
Ella trzymaj się kochana, jeszcze trochę musisz wytrzymać, mam nadzieję że jednak cukrzycy nie będzie.
Elvie a daj ty dziecku coś do zjedzenia coby nie musiał ziemi zajadać
Nata bidulo, współczuję bólu zęba, mam nadzieję że dzisiaj już lepiej.
Kittek przekazał , przekazał i miałam wczoraj do ciebie zadzwonić ale Helka mi padła już o 18 i spała jak mysz pod miotłą budząc się co chwilę a że Sebcia nie było to byśmy sobie nie pogadały :-(
Przykra sprawa z tą uczennicą, współczuję rodzicom, ech...
Monia zdrówka dla Hani, kurcze jeżeli to rzeczywiście uszy to nie rób sobie wyrzutów.
Normalnie nie mogę uwierzyć że listonosz tym razem tak szybko przesyłkę wam przyniósł ( musi mieć Laura u niego względy
) a książkę wybierał mój S i powiem ci że chyba wstępu do księgarni już nie będzie miał ;-) najpierw się panią dostało że kartek urodzinowych nie ma odpowiednich ;-) tylko dziecinne a potem z pół godziny książkę wybierał , oczywiście ja musiałam wisieć na telefonie a on czytał recenzje
Aniam grzeczna byłaś ? to może jajka kurierem dostaniesz
tak na poważnie przyszła synowa to już prawie rodzina ;-)
Zapraszam do nas kiedy tylko chcesz , latem to nawet pracę w ogrodzie ci znajdę
Maonka cała przyjemność po mojej stronie :-) Powiedz Alusi że jak ciocia przyjedzie to z miłą chęcią posłucha wierszyka o pomidorze
gosia zdrówka do Hani
Ja też straszny wrażliwiec jestem i ryczę z byle powodu a na filmach to już norma .
Zielona super że rodzinne wyjście udane
jak tam migrena odpuściła?
Basiu niestety nie, małżon siekierę schował bo wiedział jaki mam plan, dba o moje plecy
Zdrówka dla ciebie i Wiktora
Zmykam bo S niespodziankę na walentynki mi zamówił i dzisiaj przyjeżdża ;-) na bank nie zgadniecie co to , znając mojego małża jest to baaaardzo oryginalny prezent wierzcie mi
Kocha mnie mój S to wiem na pewno
Miłego dnia kobietki :-)