Witam się przy kawie
Wczoraj znowu padłam przed 8
ewidentnie mój organizm się buntuje, małżon się śmieje że żadnego pożytku ze mnie nie ma
W ogóle wczoraj się jeszcze wzruszyłam bo wieczorem dostałam telefon od przyjaciółki mojej babci, powiedziała mi że zadzwonił do niej Emil ( wcale o tym nie wiedziałam ) i poprosił aby w jego i Mateuszka i Helenki imieniu kupiła dwa znicze i postawiła na grobie babci i dziadka
Ech kochany ten mój syn...
Basiu gratki dla Wiktora, pomalutku i się rozgada a potem sama zobaczysz że nie raz będziesz chciała aby choć na chwilę ucichł
Monia kurcze nieciekawie, oby leki pomogły i dziwna ta alergia że się pojawiła dopiero po kilku dniach
Zdrówka dla Hani.
Aniez oby chłopaków ominęło
Jeśli chodzi o spodnie to Kuba tak jak Mateusz chudy a długi , ja dla niego tylko spodnie z regulacją kupuję bo inaczej się nie da no chyba że jeszcze pasek sobie zakłada. Mam po Emilu fajne zimowe ocieplane spodnie ale na bank spadną Kubie z tyłka bo Mateusz też w nich nie chodził
najlepsze są takie z szelkami.
Isabela trzymajcie się kochani, najważniejsze aby babcia nie cierpiała, ech...
Aniam to się Jasiek zakochał ;-)
Anna super że z kropkiem wszystko dobrze :-)
Starsze dzieciaki to wiadomo zadają dużo pytań ale z czasem wszystko sobie w głowie poukładają, najważniejsze że jak jest impreza na dzień babci i dziadka chociaż ktoś przyjdzie u nas jest problem bo od lat to ja za babcię robię ;-)
Sonia zdrówka dla Kuby no i niech małżon nie narzeka tylko korzysta ile się da
Agnieszka jak A się czuje?
Ella w takim razie Julka ewidentnie polubiła swoje łóżeczko
gosia fajnie że się impreza rodzinna udała no i niestety musisz się przyzwyczaić że teraz to dzień za dniem śmiga ;-)
Mamusia miłego upuszczania krwi ;-) U nas Helenka będzie piekły specjalne ciasteczka w przedszkolu dla dziadków ( czyli dla mnie , ale się objem ;-)) plus laurki oczywiście.
Maonka to się mężuś ucieszył nie
po przytulankach to kto wie czy się Leonek szybko nie pojawi
Jeśli chodzi o waszą malarkę pokojową ;-) to sama kiedyś napisałaś że Ala ma zdolności plastyczne a nie można dziecka hamować
Elvie zdrówka dla dzieciaków.
Nata jak tam Julka, oczy już ok?
Papatki