Dziewczynki powiedzcie co wlasciwie wolno, a czego nie wolno w ciazy? Moj M mi ciagle mowi, ze to nie jest choroba - mowi tak gdy jestem spiaca, gdy boli mnie brzuch, gdy mowie, ze nie bede dzwigac, gdy mowie, ze mam wahania nastrojow... On powiedzial wczoraj, ze mu sie ciaza nie podoba jesli to ma tak wygladac Chyba najbardziej by chcial zebym mogla dalej wszystko robic i mu uslugiwac, a brzuch sam rosl, a potem zebym urodzila mu synka z ktorym moglby chodzic na ryby
reklama
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Witam, nie odzywałam sie bo jakos nie mam nastroju pisac, w sumie to narazie nie mam o czym, hehe, znajac zycie jak juz bedzie o czym to nie bedzie na to czasu, hahaha ( chodzi i moment kiedy urodzi sie malenstwo) :-)
dzisiaj cos od rana biora mnie nerwy wiec wypije meliske i wywioze sie do lasu na łono natury, moze cos pomoze, hehe
dzisiaj cos od rana biora mnie nerwy wiec wypije meliske i wywioze sie do lasu na łono natury, moze cos pomoze, hehe
Ostatnia edycja:
Coyote
Zasnąć nie da rady bo pojade z synkiem, a przy nim na pewno nie zasne hehehe, nawet jakbym baaaardzo chciała :-)
Coyote
A'propos synka, juz mu powiedzieliscie, ze rodzenstwo w drodze?
oczywiscie, jeszcze przed ciazą mowilismy mu, że być może niedługo bedzie mała dzidzia w domu :-) a teraz tez mu o tym mówimy. Teraz każdemu mówi, że mama ma dzidzie w brzuszku :-)
Ostatnia edycja:
oczywiscie, jeszcze przed ciazą mowilismy mu, że być może niedługo bedzie mała dzidzia w domu :-) a teraz tez mu o tym mówimy. Teraz każdemu mówi, że mama ma dzidzie w brzuszku :-)
Fajnie Pewnie nie bedzie taki zazdrosny po porodzie jesli bedzie sie czul jak 'odpowiedzialny mezczyzna'
Coyote
Fajnie Pewnie nie bedzie taki zazdrosny po porodzie jesli bedzie sie czul jak 'odpowiedzialny mezczyzna'
Z tym to może byc różnie Własciwie to on sobie nie zdaje sprawy, ze ten dzidzis bedzie wymagal troche wiecej niz on sam Wiadomo, ze bedziemy sie starac jak najbardziej mu to wynagrodzic, ale wiadomo, ze nie da sie traktowac dwójki dzieci z róznicą wieku 3 lat tak samo Wszystko przed nami, ale mimo to czuje, ze bedzie rewelacyjnie
Z tym to może byc różnie Własciwie to on sobie nie zdaje sprawy, ze ten dzidzis bedzie wymagal troche wiecej niz on sam Wiadomo, ze bedziemy sie starac jak najbardziej mu to wynagrodzic, ale wiadomo, ze nie da sie traktowac dwójki dzieci z róznicą wieku 3 lat tak samo Wszystko przed nami, ale mimo to czuje, ze bedzie rewelacyjnie
Mysle, ze jesli powierzy sie synkowi troche obowiazkow przy malym, to bedzie sie czul potrzebny i wazny Tylko pytanie jak Ty sobie poradzisz z duzym rozbieganym dzieckiem i jeszcze malym przy piersi? Moja Mama jak urodzila trzecie dziecko wyslala nas, starszych, do przedszkola, bo byla zbyt zmeczona zeby sobie radzic ze wszystkimi ;-)
reklama
toola
Fanka BB :)
Dziewczynki powiedzcie co wlasciwie wolno, a czego nie wolno w ciazy? Moj M mi ciagle mowi, ze to nie jest choroba - mowi tak gdy jestem spiaca, gdy boli mnie brzuch, gdy mowie, ze nie bede dzwigac, gdy mowie, ze mam wahania nastrojow... On powiedzial wczoraj, ze mu sie ciaza nie podoba jesli to ma tak wygladac Chyba najbardziej by chcial zebym mogla dalej wszystko robic i mu uslugiwac, a brzuch sam rosl, a potem zebym urodzila mu synka z ktorym moglby chodzic na ryby
ja tam uwazam bardziej niz zwykle, mysle ze na liscie do unikania sa leki uzywki ciezkie cwiczenia stres i przepracowanie,
przeciez do pracy chodze, dzieckiem sie zajmuje, domem tez, co z tego ze wiecej spie i troche pomarudze ryzykowac nie bede, na szczescie moj M nie ma nic przeciwko dalam mu literature do czytania o dzieciach i ciazy i nabiera wiekszego respektu, przy ciazy corki nie bylo go przy mnie (pracowal w innym kraju) wiec go wiekszosc ominela teraz ma okazje uczestniczyc razem ze mna