reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dzieńdoberek

Helenka rano wstała i woła " Mamo zima " :-D
Po buty dla chłopaków miałam dzisiaj jechać a tu lipa bo opon zimowych brak a trochę tego śniegu jest i ani myśli stopnieć bo temperatura koło zera :wściekła/y:NO nic małżon się zdeklarował popołudniu z nami jechać zobaczymy czy wytrzyma to psychicznie ;-)

Elvie najlepszego kochana, miłości, miłości , miłości i zdrówka oczywiście a reszta sama przyjdzie:-):-):-)

Magda zdrówka dla P i miłego imprezowania.

Aniam kozaki wyciągaj , ciepłą kurtkę i jakoś musisz przetrwać swoją ulubioną porę roku ;-)tak sobie pomyślałam że ty powinnaś w sen zimowy zapadać :-p

Agnieszka no nic ciężkiego nie robiłaś :no:tylko mycie podłóg ale wiadomo to dla kręgosłupa żadna praca ;-)no i jak tam malowanie piaskownicy:-p

Isabela zadzwoniła ciocia gosienka zadzwoniła :tak:i słodki głosik Tosi " Przywieź mi Helenkę " ech szkoda że to tak daleko :-(
Spokojnego weekendu.

Onka poczekasz trochę i znowu spróbujecie, nic na siłę.

Anna skąd ja to znam jak tatuś w domu to do szkoły zawsze z wielkim hukiem i ciśnienie mi przy tym wszyscy podnoszą :no:
Miłego dnia na studiach:tak:

Nata ja podobnie ja Zielona stój bym kupiła bo talentu plastycznego to ja nie mam:zawstydzona/y:

Aniez gdzie jesteś babo zasypało cię we Wrocku;-)

Dobra muszę rozporządzenie wydać co kto ma robić, jakiś obiad wyczarować a potem na zakupy.
Miłego dnia kwietnióweczki:-)

Witam jak zwykle z kawką:-)
Wstałam o 9,30:-) M z Kubą na piłkę pojechał, a ja z córami art attack oglądam.
Zaraz lecę rosołek wstawić i zabieram się za sprzątanie.
U mnie wiatrzysko i troche snieg pada, chyba też cały dzień w domu bedę siedzieć
Elvie najlepszego! Sto lat!
Miłego dnia

Gosieńko a jak pomalowana :tak: jeszcze schnie ;-) ale farba śmierdziała i wieczorem bolała mnie głowa ...dobrze że tabletka zadziałała szybko.
A co do mycia podłóg to mopuje ;-) ale ja myśle że to za mało ćwiczeń ;-) bo ja się poza sprzątaniem i bieganiem za dziećmi w ogóle nie ruszam...a M. czasami trzeba wziąć i przytulićco z tego że zaraz siadam?? i potem boli kręgosłup...

Agnieszka - dla mnie mopem to nie mycie, ja muszę ścierą sama dokładnie zmywać. Mopem to czasami w biurze albo w ramach poprawek;-) Mop mi wszędzie nie wejdzie i to jego ściąganie i zakładanie doprowadza mnie do szału. Muszę M. o tą roombę pomęczyć;-)

Ej no ja też chce śnieg!!! Ten kraków jakis do bani- nigdy prawie śnieg nie pada tylko jakis syf deszcz i beznadzieją:wściekła/y: a moje dziecko w kółko o śniegu gada i nie może się doczekać!

Dzień dobry kochane Baby

Wpadłam życzyć Wma miłego weekendu a ELvie 100 lat!!! Wszystkiego co najlepsze!:-D

Widzę, że albo duże połamane, albo małe poprzeziębiane...nie pozostaje mi nic innego jak wszystkim Wam i pociechom dużo zdrowia życzyć!

No mnie na szczęście plecy nie bolą, ale małe rośnie i coś brzuszek kłóje i gniecie:eek: Poza tym po staremu..dzień za dniem i ciągle to samo...taka trochę jesienna beznadzieja... Mam nadzieję na miły wieczór bo idziemy na jakieś party dla dzieciaków na halloween- może się młodej spodoba i będiz emiło, bo nuda ostatnio. Niemniej wszystko ok a to najważniejsze:tak:

Miłego weekendu!

Elvie- NAJLEPSZEGO! Kiedy imprezka :-D:cool2:

Wstaliśmy o 9:00 :szok: chłopaki od 7:00 szaleją, ale nadszedł ten piękny czas, że nas nie potrzebują o poranku :-D bawią się razem o 9:00 tylko zarządali śniadania hehehe... no to dostali owsiankę i ruszyli do boju dalej... nie wiem co robią, bo radosne okrzyki dochodzą z pokoju, a ja nie będę im przeszkadzać.

Teraz się zastanawiam, co by tu na obiad zrobić... żurek jest, ale drugie stanowi problem... może jakiś klops wyprodukuję... bo jakoś nic innego nie wymyśliłam ;-)

Gosieńka- u nas coś tam pada, ale zaraz się topi. Daj znać, czy mąż nerwowo wyrobił, bo może być akcja. Ja też nie mam zimówek i musze starego przydusić, bo jak on mi w trasę wyjedzie, a ja z dziećmi na letniakach zostanę, to zrobię mu taki dym, że zapamięta to na długo.
Dzisiaj nie da rady opon pojechac zmienić, bo musi mojej babci ustawić TV. Babcia ważniejsza.

U mnie zima na całego
widok z okna 100.jpg

reklama
No i po buty nie jedziemy bo w gospodarstwie jakaś awaria więc małż nie może się wyrwać a ja nie zryzykuję na letnich oponach jechać w takim śniegu. Tu macie fotki jaka u nas zima:szok:

Załączniki

• 100_5569.jpg
    100_5569.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 31
  • 100_5571.jpg
    100_5571.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 35
Do góry