M
Mka10
Gość
kiedys jak bede miala calkiem dosc to sie pewnie na swoja wyzale ale na zamknietym, niestety tak to juz jest ze do najwspanialszego faceta na swiecie dostaje sie gratis tesciowa...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nie wiem, nie wiem. W tym kraju to nie byloby takie dziwne, a i pewnie dostalby mieszkanie socjalne i kase na dzieciatko wiec wiesz, uwazaj
Aga- stópeczki Kubusia są MOJE! ;-);-);-)
13x13 płaszczyk jest taki, że po ciąży też będzie do użytku- z mamą obagałyśmy, czy się da guziki poprzesuwać, bo ja nie lubię wywalać kasy w błoto, no i ma pasek, co stwarza wiele możliwości. A 'grzybki' teraz w modzie A ubranka ciążowe niedługo założysz- na każdego przychodzi pora :-)
A tak zupełnie nie a' propos teściowych: czy u Was w sklepach też już są święta... Dobrze, że w listopadzie Święto Zmarłych jest, bo jak babcię kocham choinki wystawialiby zaraz po Wielkanocy Mnie to doprowadza do szału, bo święta się maksymalnie komercjalizują...