reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

kiedys jak bede miala calkiem dosc to sie pewnie na swoja wyzale ale na zamknietym, niestety tak to juz jest ze do najwspanialszego faceta na swiecie dostaje sie gratis tesciowa...

reklama
no nie wiem, nie wiem. W tym kraju to nie byloby takie dziwne, a i pewnie dostalby mieszkanie socjalne i kase na dzieciatko wiec wiesz, uwazaj :-D:-D:-D

Dobrze kombinujesz i jeszcze mamusia się do niego wprowadzi :-D:-D:-D.
Boże o czy ja myślę ,mój biedy synek ,który twierdzi ,że przekleństw zacznie używać dopiero na studiach :tak: powinnam być raczej dumna ,że w tym wieku już o studiach myśli ale....jak to mówią cicha woda.....:-D:-D.Dobra przestaje bo naprawdę sobie wykraczę :sorry:

co do tesciowych, to ja narzekac nie moge. Co prawda duzo za soba do czynienia nie mamy, bo z Sz poznalismy sie juz tutaj, wiec tylko kilka razy na jakies Swieta widzialysmy sie tak naprawde, no i byla u nas tydzien, ale dogadujemy sie ok. Jestem jej 2ga synowa i mowiac delikatnie z 1sza sie zupelnie nie dogaduje, choc moim zdaniem nie ze swojej winy, bo tamta laska z nikim sie nie dogaduje z rodziny meza, chyba uwaza ze nie sa godni z nia rozm. No nic, jak wrocimy do Pl, to bedziemy mieszkac bardzo daleko do siebie wiec tez nie powinno byc problemu.

Aga- stópeczki Kubusia są MOJE! ;-);-);-)

13x13 płaszczyk jest taki, że po ciąży też będzie do użytku- z mamą obadałyśmy, czy się da guziki poprzesuwać, bo ja nie lubię wywalać kasy w błoto, no i ma pasek, co stwarza wiele możliwości. A 'grzybki' teraz w modzie :-D A ubranka ciążowe niedługo założysz- na każdego przychodzi pora :-)

A tak zupełnie nie a' propos teściowych: czy u Was w sklepach też już są święta... Dobrze, że w listopadzie Święto Zmarłych jest, bo jak babcię kocham choinki wystawialiby zaraz po Wielkanocy :szok: Mnie to doprowadza do szału, bo święta się maksymalnie komercjalizują...

hejka
mileego dzionka...patrzac na Wasze fotki brzuszkow to ja jestem słonica...heheh
chodz nigdy nie bylam nawet przy kosci to teraz wygladam jak ....
ale lezenie swoje robi..jedyne co to do lazienki chodze!
hmmm...przytyje pewnie z 30 kg...haha

Ilonka... to się mówi, że wyglądasz jak wąż, który połknął kapelusz :-D nic się nie martw- to tylko faza przejściowa... Po porodzie kilka dni przyzwyczajałam się do życia bez brzucha :-D:-D:-D

cześć dziewczyny :-(
Witam w złym nastroju... pokłóciłam się dzisiaj z moim B. jakaś paranoja...
a po pracy mieliśmy jechać do urzędu zaklepać date ślubu... teraz nie wiem czy w ogóle mam po co wychodzić z pracy...

Aga- stópeczki Kubusia są MOJE! ;-);-);-)

13x13 płaszczyk jest taki, że po ciąży też będzie do użytku- z mamą obagałyśmy, czy się da guziki poprzesuwać, bo ja nie lubię wywalać kasy w błoto, no i ma pasek, co stwarza wiele możliwości. A 'grzybki' teraz w modzie :-D A ubranka ciążowe niedługo założysz- na każdego przychodzi pora :-)

A tak zupełnie nie a' propos teściowych: czy u Was w sklepach też już są święta... Dobrze, że w listopadzie Święto Zmarłych jest, bo jak babcię kocham choinki wystawialiby zaraz po Wielkanocy :szok: Mnie to doprowadza do szału, bo święta się maksymalnie komercjalizują...

Kochana u mnie pierwsze wystawy świąteczne widziałam 27 .....września :szok: a za jakieś 3 tygodnie sezon świąteczny się skończy . Jak zobaczyłam choinki we wrześniu to wiedziałam już dlaczego w tamtym raku w połowie grudnia już nic nie mogłam kupić ale w tym roku dodatkowo kryzys

no świeta juz pelna para, z jednej strony to taka wlasnie komercja straszna, a z drugiej strasznie lubie taki nastroj, nawet jak sie zaczyna poczatkiem listopada. niestety od tej komercji sie uciec nie da, jak slysze np o prezentach na pierwsza komunie w rodzaju quada lub wycieczki do ziemii swietej to mi szczeka opada, kiedys wesela i inne takie imprezy robilo sie w domu, teraz ludzie pieniedzy niby nie maja a imprezy takie ze hoho, ale z 2 strony tez nie wyobrazam sobie robienia tego w domku, takie czasy... a swieta sa zawsze przyjemniejsze od witaj szkolo zaraz po zakonczeniu roku szkolnego, bo przynajmniej sie dobrze kojarza:)

aga my tez sie czasem zastanawiamy z mezem ile to nam jeszcze czasu zostalo, jak byla ta sprawa z domniemanym 13 letnim ojcem to obliczylismy ze tylko 11 lat i moge zostac 36 letnia babcia...

ilonko
dasz rade, czego sie dla dzidzi nie robi... waga sie bedziesz martwic w kwietniu i pozniej, narazie najwazniejsze jest dobro dzieciatka, jak trzeba lezec to trzeba

reklama
Do góry