Podpisuję listę:-)
Jejku jaka od wczoraj produkcja;-)
Ja dziś w nocy kiepsko spałam a właściwie przez 2h wcale -bardzo ciągnął mnie brzuch, nie był twardy, nie miałam skurczy a i tak bolało -po tym czasie przeszło jak ręką odjął... rano znowu troszkę pobolało i nie wiem czy dzwonić do gina... w sumie co mi powie? to normalne -wziąć no spę i leżeć
no nic zobaczymy co się będzie dalej działo -jak kolejna noc będzie bezsenna to jutro zaatakuję lekarza.
Jesteśaniołkiem rodziną przyszłego męża się nie martw -to jest takie normalne
oj skąd ja to znam -mój kiedyś po piwo wyszedł i z kumplem gadał w tym czasie obiad wystygł więc otworzyłam okno i sru -wszystko z talerza na samochód koło nich
i było o jedzeniu
Sospettosa no to jeszcze było nic -Pani skasowała ten woreczek po czym ja do środka włożyłam kawałeczek tego ogórka co został (miałam zapłacić tylko i go wciągnąć do końca) S zobaczył że to dupka i do Pani w kasie -mogłaby Pani wyrzucić
Jego tłumaczenie że to tylko twarda końcówka ogórka została i że pół sklepu marudziłam ze nie dobry w ogóle do mnie nie przemówiło -nie moge mu wybaczyć...
Kwiatuszku ja mam 27 lat -bosze
to się pisze stasznie -17 jakoś leżej na klawiaturze wchodziło
Marlenka2233 gratulacje dla maluszka
może będzie taką fanką łóżka jak ja -wszystko w łóżku robiłam, uczyłam się, czytałam, tv oglądałam -zawsze bunkier z książek robiłam i pozytywne było to że jak zasnęłam to z krzesła nie spadłam
Aga002 olej sprzątanie -powiedz że porządki zimowe zaczęłaś i wszystko z szaf powywalałaś więc jak spojrzeć na to z innej strony to już 90% spowrotem ułożyłaś a te 10% mąż może pozgarniać
ja tagowanie się mojemu S zostawiam -on nigdy nie zapłaci tyle ile chcą na targach -no way
Iza813 ja proponuję z cebuli -wstrętny no ale przynajmniej naturalny
Katik nie ma to jak facet w kuchni -to zawsze znaczy -ładny zapach i super smak
a teściowa... czekam na wieści z usg
Kici69 wow wytrwała jesteś w zdobywaniu wiedzy -ja na 5 roku byłam na 2 zjazdach -pierwszym i ostatnim
i bezczelnie jak spóźniona wpadłam na wpisy to Pan do mnie "uzgodniliśmy że stawiamy 4" na co ja "ale ja chcę 5"
i dostałam za jego szok chyba
Elvie3 no ja zaraz na połowie jestem a brzucha nie ma
Magda ciosek słońce nie lubi stolycy
Aga2010 armaty są... no potrzebne
można np sąsiada ostrzelać...
Justa24 ja co chwila ryczę z byle powodu, albo ryczę albo się śmieję albo chodzę wkurzona jak sa... matrix z teściową -bosko
Wesoła24 no piękny brzuchol
dla mnie ciąża to w nogóle kosmos -człowiek z człowiekiem w brzuchu
jak kosmit się czuję jakiś
Wronka jak synuś się czuje??? gratuluje lubienia sushi -
ja nie znoszę -wolę golonkę -po ostatnim sushi 3 dni nie jadłam, wypiłam 2 bańki sake i wróciłam do domu napita i głodna
Aniez gratuluję zakupu płaszczyka -ja póki co mam dwa piękne pasy -w których nie mogę chodzić bo są za luźne i dwie pasy spodni ciażowych -dresowe i jeansowe na które też jeszcze za wcześnie...
Aniam141 też mam nadzieję że rozstępy mnie ominą.... ja nie wiem czy którykolwiek szpital zagwarantuje CC
no chyba ze wcześniej miałaś robioną -ja za CC dziękuję -na myśl o cięciu umieram
Ella1 niestety takie trgedie zdarzają sie za często ale się zdarzają -a my nie możemy się nimi zadręczać...
Zielona maupa no to cudowny wieczór
Basia0412 wow straszne rzeczy -ja podejrzewam ze one zdarzają sie wszędzie tylko nie o wszystkich przypadkach wiemy... no nic miejmy nadzieję ze my trafimy na dobrą opiekę i zrozumienie...
Forget-me -not to jest swietny sposób na sen -ewentualnie można odpuścić spacer i też działa
tylko nie zawsze stosuję ten sposób bo czsem brzuch ciągnie a i malec wieczorem skacze wiec jakoś mi tak głupio ze swiatkiem;-)
Dagsila to takimi radami trzeb się dzielić -jak szybko i smacznie zasnąć
Elma trzymam kciuki za cofniecie zakazu;-)
Gosienkag76 czas szybko leci -i zleci jeszcze szybciej ta druga połowa;-)
Akaata czekam na wieści i trzymam kciuki
Kamisia1101 ja na ból głowy mam amol -wcieram i w sumie przechodzi najczęściej -wygrzewa głowę i ma te swoje ziółka... może warto spóbować
Ewka84 może jak w dzień padnie to z dzieckiem się połozysz? biedactwo...
Mamusia87 moja teściowa też jest kochana bo 350km ode mnie
A ja ciągle 2,5kg na plusie... no to idę do apteki po no spe witaminki i magneB6
PS dla przyszłych teściowych
Koleś postanowił się ożenić. Rozmawia z matką:
- Mamo, zakochałem się i będę się żenił. Ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale.
- No dobrze, ale muszę ją poznać.
- To ją przyprowadzę, ale też dwie inne koleżanki, a Ty zgadniesz, która jest moją wybranką, co?
- Niech tak będzie - orzekła mama.
Następnego dnia syn przyprowadza trzy dziewczyny. Siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się im chwilę i mówi:
- To ta pośrodku.
- Skąd wiedziałaś?
- Bo już mnie wkurza!