Dzień dobry wszystkim przyszłym mamusiom!!!!!
Jak tam samopoczucie? Mam nadzieję, że dobre.Mnie nie mdli z rana, w ogóle, choć to dziwne bo z reguły ciąża słynie z porannych nudności., no nie?
WESOŁA24,słuchaj,bardzo ci współczuję z powodu ostatnich 5 koszmarnych dni....Ja też przechodziłam przez ciężki okres.To było zupełnie na początku, w 3 tc.Miałam wtedy niesamowite bóle podbrzusza, które mnie dosłownie paraliżowały.Pojechałam na pogotowie a tam lekarka mi oznajmiła, że to może być ciąża pozamaciczna.Ale się wtedy stresowałam...Na dodatek czekała mnie duża seria poboru krwi, co w moim przypadku doprowadza do omdleń.No cóż, obyło się bez nich,na szczęście, choć swoje przeżyłam...Na drugi dzień były wyniki na poziom hormonów, bo jak wiesz, jak spadają to oznacza tylko jedno...
No nic, było w porządku ale bóle miałam ciągle, codziennie wieczorem przez 10min.
Co się okazało, prawdopodobnie nie miało to nic do czynienia z macicą , tylko moim syst.trawiennym, bo jak wiadomo- ciąża go spowalnia.
Teraz biorę lekkie leki i jest juz ok.
No widzicie dziewczyny, każda może reagować inaczej na ten Stan Błogosławiony.
Życzę wam wszystkim dużo wytrwałości , jak najmniej problemików związ. z samopoczuciem i dużo ,dużo szczęścia na myśl o przyszłych Perełkach!