reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej babeczki!!!!!!!!!!!!!

u nas od rana slonko swieci, o dziwo, wiec korzystajac z tego pijemy kawusie, i wyruszamy na wycieczke. Znalezlismy niedaleko miasteczko w ktorym mozna sie powspinac na male gorki, a przy okazji widoki przesliczne wiec jedziemy to przetestowac. Nie wiem na ile pozwoli mi moja kondycja, z ktora ostatnio kiepsko - ostatnio weszlam piechota do znajomych na 5tym pietrze i oddechu zlapac nie moglam....

Milego dnia wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej mamusie :-) Dawno mnie tu nie było i nadrabiać za bardzo nie wyrobie bo popisałyście ładnie :-)
Ja wczoraj poczułam kopniaczki i dziś rano jak wstałam :-) A co oznacza twardnienie brzusia bo dzisiaj miałam taki twardy i tak dziwnie podskakiwał?A tak ogólnie to spoko za trzy tygodnie do gina idę to może w koncu mi powie co będzie i czy oczywiście wszystko nadal ok :-)No i jak tam nadal u was z wagą? (Jezu to jedyna rzecz która spać mi po nocach nie daje )Bo ja z 50.8 weszłam na 53.3;-)
Pozdrawiam !

Katik super masz ja w domu muszę siedzieć bo synek zapalenie krtani ma a pogoda taka średnia do tego noi jeszcze mąż na szkoleniu i tak sobie siedzę sama i nudno jest:-(
Dobrej zabawy życzę:-)

Drogie Panie

Ja po wczorajszym bólu pleców , dziś wstałam jak nowo narodzona i z radością stwierdziłam ,ze nic nie czuję. A ponad to z Szanownym M.oglądałam wczoraj mecz i jego drużyna przegrała a moja wygrała więc humor mi dopisuje a on biedny nawet nie może się złościć bo przecież matką jego dzieci jestem.
Mnie czeka dziś bieganie po sklepach a potem spotkanie wieczorem ze znajomymi bo w związku z kryzysem kobiety postanowił rodzić dzieci:-D:-D i jedno z nich jedziemy zobaczyć.
Aniash2 mnie brzuch twardnieje dość często i w pewien sposób już się nawet do tego przyzwyczaiłam bo nie mam skurczy , plamień itd. ja nic nie biorę zazwyczaj jak poleżę troszkę lub po wizycie z łazience mnie przechodzi.Poczytaj , bo dziewczyny biorą nospę i luteinę(oczywiście pod kontrolą lekarza) więc one na pewno mają więcej po powiedzenia w temacie .Co do wadi to było 56 a jest 63.5 z tym ,że od 6 tyg przybrałam nie cały kilogram ,resztę na początku

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny jestem tu nowa ale właściwie to nie bo czytam to forum od początku.Jestem Gośka pochodzę z Leszna Wlk ale teraz mieszkam w Złotoryii.
Jestem mamą cudownych chłopaków 7 letniego Emilka i 4 letniego Mateuszka no i żoneczką z 11 letnim stażem.Moje kolejne szczęście ma się pojawić 28 kwietnia:-)

Cześć dziewczyny jestem tu nowa ale właściwie to nie bo czytam to forum od początku.Jestem Gośka pochodzę z Leszna Wlk ale teraz mieszkam w Złotoryii.
Jestem mamą cudownych chłopaków 7 letniego Emilka i 4 letniego Mateuszka no i żoneczką z 11 letnim stażem.Moje kolejne szczęście ma się pojawić 28 kwietnia:-)

Witaj kochana
Już cie lubię bo nie dość ,że termin mamy ten sam to jeszcze 11 lat po ślubie też się zgadza

Cześć Gośka!!! Ty moja ziomalka jesteś bo ja mieszkam pod Lesznem blisko Boszkowa na pewno znasz tą miejscowość no i ja też jestem Gosia :tak: Witamy na kwietniówkach!

reklama
Do góry