reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ello!

Mala uczy sie spac sama. Ostatniej nocy obudzila sie tylko 3 razy. Zawolala MAMA, pedem ja przytulilam i znow zasnela. Oby tak dalej :-) Spala od 20:30 do 6:30. Ja dzieki temu czuje sie znacznie lepiej - jeszcze troche i wreszcie zaczne naprawde odpoczywac w nocy :tak:. Ciagle spie u niej w pokoju, coby szybko reagowac w razie pobudki. Mam nadzieje, ze niedlugo juz przestanie sie budzic.

reklama
Agnieszka zdrówka
Gosieńka dla Was również zrówka
Salamandra co za choinki - Ty przypadkiem ich nie przesuwaj, nie podnoś nic z nimi nie rób oprócz podziwiania i wąchania
Zielona - Kostka szybko załapie

agnieszka zdrówka oby udało się wyzdrowieć bez antybiotyku
gosienko no to nie ciekawie mam nadzieję że szybko minął wam te rewolucje żołądkowe
salamandra zagoń kogoś do tych choinek a ty wypoczywaj !
marta&ola &&&&&&&&&&&&&&&
zielona gratuluje postępów w usypianiu :tak: oby tak dalej!

a mnie od samego rana głowa mocno boli kurcze nie wiem co jest :baffled:

Witam,
moja kochana pchełka pospała do 9:00:-) A mamuśka do 10:00, a co;-)
Mam dzisiaj trochę roboty, ale o 16:00 wyrywam się na kawkę z koleżanką:-)

Zielona - super, że wreszcie się wysypiasz i wracasz do ludzi.

mamusiu - bólu głowy współczuję, przewietrz się, wody mineralnej napij, masaż sobie zrób,u mnie to zwykle działa:tak:

Mykam na śniadanko. Miłego dnia Wam życzę!

Marta &&&&&&&&&&& jak zawsze. Ja po nowym roku bedę też robić ABR. Tympanometria i otoemisja ok ale dla pewności...
Mamusia współczuję bólu głowy. Taka pogoda, raz na plusie a dziś u nas np. mróz :szok:

Ja już pozapierałam wykładzinę, zaraz z małą idę ćwiczyć, karmić itd.
Nie mogę się dodzwonić do ośrodka w Gliwicach :no: Święta sobie zrobili w rejestracji czy co?

Witajcie moje Gwiazdy Drogie :)

Przepraszma za nieobecnośc, ale pochlonął mnie przedświątecnzy młyn cąłkowicie i jeszcze teściowa mi Julicie przeziębiła więc nie dośc, ze wszystko to jeszcze chore dziecko- masakra.
Robię w tym roku 2 wigilie i pierwszy raz ja wiec wszystko musi byc na tip-top :) Pierwsza w czwartek dla przyjaciół a druga dla rodzicow moich i M.

Jest coś jeszcze...nie wiem czy nie zaliczyliśmy wpadki:sorry2::-D potencjalnie jest możliwośc żeby "chłopaki" przeżyły 4 dni więc kto wie...najwyżej małżon dostanie taki prezent gwiazdkowy jakiego w życiu się nie spodziewa...:szok::-D mam mieszane uczucia bo on teoretycznie narazie nie chciał a tu cholera wie...ale wyciągnełam pamiętnik z 'tamtych czasow' i obijawy identyczne:sorry2: narazie to za wczesnie na jakikolwiek test ale na pewno lada dzień sprawdzę. Być może to tylko fałszywy alarm- kto wie...? Albo 'los" zdecydował za nas...
W każdym razie nikt, absolutnie nikt nie wie o moich podejrzeniach- postanowiłam podzielić się tym tylko z Wami bo kto mie lepiej w tym względzie zrozumie jak foremkowa rzodzinka? :-)
Ja tylko coś się dowiem to zaraz Wam powiem...narazie chodz ejka nakręcona z przejęcia i z natłoku miesznanych uczuć- bo nie chciałąm nic wbrew M, i boje sie ze sie nie ucieszy, a sama to sie ciesze ogromnie jeśli okaże sie ze tak, bo marzyłam o drugim maleństwie...no coż...mieszane uczucia to chyba najlepsze okreslenie:sorry2:

Pozdrowionka Mamuśki Drogie :)

Ella - to mnie rozbawiłaś:-D a tam się nie ucieszy, ucieszy się na 100%:tak: Jakby co to zwal na mnie, że brzuszkiem zarażam:-D Trzymam kciuki i daj znać koniecznie,bo ja czekam na wieści razem z Tobą!!:happy:

Ella trzymam &&& żeby marzenia się spełniły ;-)
mamoPaulinki u nas mróz i do tego śnieg pada brrrr
elvie przewietrzyłam się, kawa wypita, dwie tabletki połknięte na masaż nie mam za bardzo czasu a głowa nadal boli !!! ałaaaaa

Ella, elvie ma racje - jesli jest kropek, to chlop sie ucieszy. A ja Ci zycze, zeby bylo dobrze :-D

No i nachwalilam sie Kostki, a ona dzis chyba z 10 razy sie obudzila. W koncu wyladowalam u niej w lozeczku, coby troche pospac. Mysle, ze noc taka, bo mala w dzien nie spala i padla o 18ej. Nic to, nie poddajemy sie;-)

reklama
Witam i ja.Za nami okropna noc.Wczoraj Amunie pochwalilam ze coraz lepiej a dzis klops.Co chwila pobudki.O szostej obudzilam sie na dobre bo musialam jej antybiotyl zapodac wiec ona tez wstala.Wiec bujalysmy sie tak niewyspane.Ona sie darla a ja probowalam uciszac.Potem zdrzemnela sie jeszcze doslownie moze z godzinke i o 9 juz wstala.
Spac mi sie chce,ale mimo tego zrobilam pyszna pieczarkowa zupke i zapiekanke ziemniaczana z mieskiem mielonym.
Mala teraz spi zolza jedna.Znowu w nocy nie da sie wyspac.
Chodze caly dzien w szlafroku i wygladam jakby to powiedziala aniez jak miotla:-D:-D:-DNie wychodze na dwor wiec posiedze tak w tym szlafroku do wieczora.A co tam przynajmniej cieplutko mam.

marta kciuki zacisniete.

gosienko dla was duzo zdrowka.To sie porobilo.Nie zazdroszcze bliskich spotkan z kibelkiem.

Agniecha dla was tez zdrowka.

zielona lacze sie w bolu niewyspania.Ale i tak zazdroszcze jak przeczytalam ze Kostka poszla spac o 20.30.

ella no to nam wiadomosc powiedzialas.Fajnie niech sie spelni to czego pragniesz.
elvie zaraza he he dobre:-D:-D

A ja jade do Pl.Bilety juz kupione na styczen.Mam nadzieje ze bardzo nie zasypie bo wtedy z mojej wioseczki malutkiej nigdzie sie nie rusze i bede siedziec tylko w domciu.

Do góry